Не би да коментирам на злобни и грозни ваков злобен коментар неам чуено ни прочитано злото од срцето ти доаѓа далеку си од тоа што напишав и што свати веројатно ни девојка си немал досега
Така е имаш право но и тоа погодено туѓо е а да нон стоп да се криеме не иде нели ја сама он со жена не би веќе не не но ќе излезе нешто иако нон стоп настојува ја не би веќе
Така е имаш право но и тоа погодено туѓо е а да нон стоп да се криеме не иде нели ја сама он со жена не би веќе не не но ќе излезе нешто иако нон стоп настојува ја не би веќе
Неможе ниту сакам да се разведе нека си остане кај што е жал ми е за жената и јас погрешив улетав љубовта е крива треба ладна глава секогаш несакам има деца несакам да носам грев а точно е се мислеше еднаш не еднаш повеќе пати за развод неможам да живеам така неќам толку грев да си ставам не се гради среќа на туѓа несреќа и онака завршено е се но пак ме демне но ладна сум јас не ми треба тоа
Неможе ниту сакам да се разведе нека си остане кај што е жал ми е за жената и јас погрешив улетав љубовта е крива треба ладна глава секогаш несакам има деца несакам да носам грев а точно е се мислеше еднаш не еднаш повеќе пати за развод неможам да живеам така неќам толку грев да си ставам не се гради среќа на туѓа несреќа и онака завршено е се но пак ме демне но ладна сум јас не ми треба тоа
Неќеш грев да носиш и да градиш среќа на туѓа несреќа? А до сега со него што правеше? Гревот си го направила веќе, исцели се со други, пробај неколку и кој ќе издржи највеќе ќе си го земеш. Ама слободни мажи, немој женети. И пази се од болести.
Неќеш грев да носиш и да градиш среќа на туѓа несреќа? А до сега со него што правеше? Гревот си го направила веќе, исцели се со други, пробај неколку и кој ќе издржи највеќе ќе си го земеш. Ама слободни мажи, немој женети. И пази се од болести.
Искрено ни до тој секс не е се ако не одговара за друго џабе е но овој совршен беше да не пишувам што и како значи беше љубов и љубов иначе да гревот е сторен веќе но преболив и го блокирам и пак а роденден или пак на некој месец праи профили и пак пишува сака контакт но готово е ќе си барам ко мене слободни нормално
Што јас машко лелее мајко ќе се утепам зошто би била маж а ко женско да се претставувам објасни сакаш да ме видиш или што имаш цел подобро кажи јас маж??
Автоматски споено мислење:
Да не сакаш да ти ги сликам свидетелствата една 4 немам алоо јас ако се опуштам по форумот незначи сум неписмена или ти по тебе судиш цц
Автоматски споено мислење:
Ова е крајност претеруваш јас маж е ова е веќе навреда или нешто сакаш да ископаш безобразие ненормално нешто јас маж срамно долно ептен ме навреди ептен
Жесток секс ако може уопште да го издржи најчесто завршуваат пред да почнат кого да освојам со жесток секс навистина треба да пијат ако не виагри бар маџун секс ли е 5 до 10 минути па за втора ај молба сите уморни е имав еден до 3 часа ама пиеше маџун некој мед со билка било наводно на природна база вијагра докажано штети ми фали он ама неќам да грешам душа женет беше а ова другово за во канта 5 мин 10 минути ебате сексот ни гаќи не вадам за толку не не веќе
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.