Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.288
90% get...
абе притиснав тоа, и дисаблирано ми е end process во таск менаџерот, а кога кликам со десен клик, таск менаџерот станува not responding...
Инаку, во тек е debuging на мојот ОС....
Што ако дибагингот не биде успешен?
Или ако ми се појави BSoD?
Format druze. Toa sve brishe. ;)

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Format druze. Toa sve brishe. ;)
Абе јас едвај правам едн процес, а не формат...
Брзината на читање запишување податоци е многу мала, ќе треба да поминат 10 години за quick format..а замисли коолку ќе треба за нормален....
Оваа опција е невозможна....
Има некој идеја како да направам retry?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
аман бе луѓе ме изнасмеавте со компјутерскиве изрази а не е баш за смеење темава...:nesum:
незнам друже што би направил...види пробај смс,скајп,хај фајв...оди дома и...:toe:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
аман бе луѓе ме изнасмеавте со компјутерскиве изрази а не е баш за смеење темава...:nesum:
незнам друже што би направил...види пробај смс,скајп,хај фајв...оди дома и...:toe:
Ти се изнасмеа, не ние,+ мене не ми е до смеење...
Ај, ќе кажам на нормален јазик: рече дека несака да има ништо со мене........а јас неможам да ја заборавам.
Оваа ситуација мене ми изгледа безизлезна...
Чаре?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.566
Поени од реакции
2.784
Ти се изнасмеа, не ние,+ мене не ми е до смеење...
Ај, ќе кажам на нормален јазик: рече дека несака да има ништо со мене........а јас неможам да ја заборавам.
Оваа ситуација мене ми изгледа безизлезна...
Чаре?
Брат сепак треба да пробаш на секој начин да ја придобиеш чим ја сакаш а ако решила она веќе да не сака да има ништо со тебе тогаш ке мора да ја заборавиш и да продолжиш понатаму.Само ке се повредуваш себеси другачије.Ти зборам од искуство.Надам се убаво ке се реши.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Брат сепак треба да пробаш на секој начин да ја придобиеш чим ја сакаш а ако решила она веќе да не сака да има ништо со тебе тогаш ке мора да ја заборавиш и да продолжиш понатаму.Само ке се повредуваш себеси другачије.Ти зборам од искуство.Надам се убаво ке се реши.
Не ми е јасно од каде дојде оваа порака со опции retry, abort process и слично, одам на help, притискам F1,не се отвора ништо. ( Превод: не ми е јасно зошто несака да има ништо со мене, ја прашувам, добив: таа така сакала... )...
Зошто се` мора да зафача толку меморија? ( зошто се` мора да биде толку сложено? )
Стварно незнам што да правам...незнам дали можам да бидам повеќе повреден од сега...
Ќе пробам да и направам delete, или replace...ако најдам друга...

С

Сатори

Гостин
~*~

Не ми е јасно од каде дојде оваа порака со опции retry, abort process и слично, одам на help, притискам F1,не се отвора ништо. ( Превод: не ми е јасно зошто несака да има ништо со мене, ја прашувам, добив: таа така сакала... )...
Зошто се` мора да зафача толку меморија? ( зошто се` мора да биде толку сложено? )
Стварно незнам што да правам...незнам дали можам да бидам повеќе повреден од сега...
Кога ќе ти влезе во главата дека во моментот кога некоја ти вели не сакам ништо со тебе дека навистина не сака ништо со тебе.
Се ќе биде многу полесно и поедноставно во твојот живот.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сложено? :nesvest:

Баш е ситуација чиста ко солза. Девојката сака нешто повеќе од тебе. Не те сака, каратко кажано. Или ти си од оние типови што ако девојката каже не мисли да и обратно? Ти рекла fuck off, те блокирала, те избришала, шо повеќе да напраи да ти даде до знаење? Да ти ја дигне куќата во воздух? :toe:

Фино лепо сине, искочи од пубертетскиот сон дека таа е девојката на твојот живот, и... пушти и се на Сатори еве. Или ај не на Сатори, ама во градов не знам дали си приметил, врие од девојчиња. Најди друг предмет на воздигнување... :helou:

С

Сатори

Гостин
~*~

Фино лепо сине, искочи од пубертетскиот сон дека таа е девојката на твојот живот, и... пушти и се на Сатори еве. Или ај не на Сатори, ама во градов не знам дали си приметил, врие од девојчиња. Најди друг предмет на воздигнување... :helou:
Мене да ми се пушти?:retard:
Викторе, ај не ме лути, те молам!

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Па вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:

Затоа ве молам вас да ми помогнете некако со некој совет или сопствено доживување.....пред се ФАЛА:pipi:
Пашенце, штом така нагло се сменил, има некаква причина.
Е сега, имаш две опции..

1. Да пробаш и да видиш дали ќе успеј, и можеби да откриеш дека е тој прав за тебе..
2. Да пропуштиш ептен голема шанса, ради глупо его.

Твој е изборот.:helou:

Добив 2ка,јадев корпа, исто така јадев block, и ме избриша од листата на контакти...
Сега што да правам?
OK,try again,abort process?
Навистина незнам што да правам?
Некој предлог?
Паше 2, а да ја делитнеше? (или претепаше?.. се заебавам).
Друго чаре нема.
И во право е Вики. Не е една мајку му.

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Добив 2ка,јадев корпа, исто така јадев block, и ме избриша од листата на контакти...
Сега што да правам?
OK,try again,abort process?
Навистина незнам што да правам?
Некој предлог?
Ако стварно толку ти значи дај и уште една шанса, испробај ја онаа старата Сврти и го грбот, не се интересирај за неа едно одредено време и да се надеваме дека ќе успее, како и во многу други случаи.
А во спротивно, откажи се. Не ли ти успее и ова - навистина не и е до тебе.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Каже те ми искрено(ако може женско мислење), се мував со една девојка подолго време и на почеток се договоривме да не искочи ништо сериозно, и после некое време ми кажува дека сака некој друг ама и дека и ја многу и се свиѓам и дека кога ќе седи со мене боље и е наместо со него и еве веќе некое време престанавме да се муваме ама секое искачање сме заедно и секогаш кога ќе седиме сами ми кажува колку и се свиѓам и не ме остава а за воља на вистината и мене ми се свиѓа ептен и ја и кажав и беше среќна ама пак ништо не се дешава и сеа барам мислење дали си игра курот со мене или е искрена до негде?????

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Каже те ми искрено(ако може женско мислење), се мував со една девојка подолго време и на почеток се договоривме да не искочи ништо сериозно, и после некое време ми кажува дека сака некој друг ама и дека и ја многу и се свиѓам и дека кога ќе седи со мене боље и е наместо со него и еве веќе некое време престанавме да се муваме ама секое искачање сме заедно и секогаш кога ќе седиме сами ми кажува колку и се свиѓам и не ме остава а за воља на вистината и мене ми се свиѓа ептен и ја и кажав и беше среќна ама пак ништо не се дешава и сеа барам мислење дали си игра курот со мене или е искрена до негде?????
едно не ми е јасно како тоа сака друг а и тебе те сака и боље се чувствува со тебе...мој предлог да земете да пробате нешто посериозно, ако не иде ништо

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
едно не ми е јасно како тоа сака друг а и тебе те сака и боље се чувствува со тебе...мој предлог да земете да пробате нешто посериозно, ако не иде ништо
И ја така викам бато али уште еднаш ќе замолам за ЖЕНСКО мислење(без наврада maarko)...

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Не сакам да бидам груба, но има две можности
-Девојката си игра со тебе и бара внимание
-Навистина не знае што сака, што мислам дека многу малку е веројатно

Kajgana Shop

На врв Bottom