Вака искрено јас не сакам ич да се врзувам .... да бидам со некого во врска...барем сеа за сеа....дур не сфатам дека тој е правиот и ова или она па за да се фатам со него...иначе во последно време како шо поприметувам поактуелно е мувањето и некои женски или машки се прават горди на тоа колку смувале во една вечер...е според мене ова е тежок резил пошо не е битно колку ке смуваш туку за тоа треба да постои барем малце љубов...и не знам шо ги исполнува толку луѓето коа се фалат дека смувале повеке од некој друг...едноставно не ги сфакам.
Ве молам прокоментирајте го моево сфаќање:back:
imas sreka so i e samo muvator nisto poveke.cim ste fatile muabeti ke bide nesto moz ke se smuvate ili slна типкава и признав дека ми се свиѓа, ама моментално има некој друг муватор, а иначе вака цело време праиме муабет, си казуваме секакви работи
jas mislam da si probas so deckoto za da ne ti bide krivo posle kako bi mozelo da bide ili da si ja treskas glavata posle pa ne trebase da go odbijam ... itn.bidi so nego kolku da se zapoznaete podobro ama bidi si i na rezerva nekoe vreme,ne mu veruvaj celosno zosto volkot mozebi gi smenil vlaknata ama toj si e seuste istiot:ipkkjaghgsПа вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:
Затоа ве молам вас да ми помогнете некако со некој совет или сопствено доживување.....пред се ФАЛА![]()
hmm pa ne znam...da bidam iskren maskite pocesto kazuvaat te sakam...a ne go mislat toa(bar povekjeto)ne vikam sea deka on ne te saka,mozebi stvarno te saka ama nemora da izbrzuvas...ako mislis deka ke te vara pocekaj uste nekoe vreme i ostaj go da ti pokaze deka te saka...ja ne sum bas iskusen vo poleto ljubov,ne sum bil zaljuben do sea ama sepak ti davam nekoj sovet:icon_bigga ti ako sakas daj mu sansa...ti si znaes najdobro:icon_bigg:icon_biggПа вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:
Затоа ве молам вас да ми помогнете некако со некој совет или сопствено доживување.....пред се ФАЛА![]()
Сопствено доживување ... да му дадеш шанса ако е навистина така. Мажите имаат споспобност да изненадуваат, па дозволи и тебе нека те изненади некој, кој е на добар пат за тоа.Па вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:
еве ти еден директен одговор, ама знам дека нема да послушаш што ќе ти речат затоа што нема да сакаш да го слушнеш мислењето на другите, тој штом правел така ќе продолжи така да прави БИДИ СИГУРНА. е сега ако сакаш да си се залажуваш дека те засака тебе па сега од утре ќе се смени и ќе те сака само тебе..............no commentПа вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:
E vaka sea...tipot deka bil zenskar,moze i bil..toa ti znaes sigurno...AMA NISTO CUDNO DA SE IMA PROMENETO...zatoa sto koga ke se zapoznae vistinskata ljubov ne se znae sto sledua i sto se ocukuva od poedinec..Jas sekogas veruvam vo ljubov i pred se da si dades sansa na sebe da bides srekna..probaj obidi se vidi kako ke bide,bidi srekna so nego vremeto ke si pokaze,ama nemoj premnogu da se opustat i da zaboravas na negoviot pranesen karakter za da ne bide deka pak ke te povredi...uzivaj dodeka trae i ne misli mnogu...daj si sansa prvo ti da bides srekna i ako toj e tipot sto ti treba ne razmisluvaj mnogu...Па вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:
Седни учи, не се замарај веќе со тој/таа, ABORT PROCESS ! :wink:Добив 2ка,јадев корпа, исто така јадев block, и ме избриша од листата на контакти...
Сега што да правам?
OK,try again,abort process?
Навистина незнам што да правам?
Некој предлог?
Се појави една еrror message: process can`t be aborted ( или нешто слично )Седни учи, не се замарај веќе со тој/таа, ABORT PROCESS ! :wink:
И да, дилитни го/ја и ти од мсн, и најди некој/а што те заслужува. :helou:
Строго аборт бе...не се замарај со будали...:nenene:Добив 2ка,јадев корпа, исто така јадев block, и ме избриша од листата на контакти...
Сега што да правам?
OK,try again,abort process?
Навистина незнам што да правам?
Некој предлог?
90% get...Строго аборт бе...не се замарај со будали...:nenene:
А за 2ката,те боли курот,ке се попраи и самата...
Едит:Притисни alt+ctrl+del,па иди на Explorer,па на крај End process.Така мора да прекине,иако можда малце ке потрае.
Значи,у суштина,треба малце да поработиш на твојот оп.систем,и се ке биде ОК.
Get it?