Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2022
Мислења
286
Поени од реакции
1.007
Si vo pravo i znam deka negativnite komentari te pogoduvaat. Ama baraj si prazen prostor i poglednuvaj na okolu. Takareceno spremaj si teren za da ne zavrshish kako drugi deca ovde shto sakaat da "secat veni" zaradi nekoja shto posle godini zaeedno gi zaboravila za 5min.

Slushaj patalec shto videl dovolno vo zhivotot!
Само аман нека не се залетуе. Немал многу врски, лесно ќе згреши брзина.
Да не биде работата, фатив трета да ги заборавам другите две. У тазе ранливи периоди не ја бива.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
783
Поени од реакции
1.229
Здраво ми треба совет, јас сум во врска веќе 1 година и 4 месеци. Во последниве 4 месеци веќе некако не е исто цело време се караме за глупости, нашата конекција некако се губи. Последново зимо она цело време беше нерасположена без причина секој ден нешто не и годеше, и тоа се одрази и на мене дека секој ден кога ке искочевме беше безвезе. Јас и дадов време и кажав да си го смени тоа малце и она стварно ме послуша, исто така некогаш приметував како се лути и само ќе прекине да ми збори и треба да ја испрашувам. Јас инсистирав секогаш ако и смета нешто или да сум ја налутил да ми каже… и сега во последниве два три месеци за се што ќе кажам се навредува ми се лути за најголемите глупости и секој втор ден ние се караме и објаснуваме. Јас сфаќам дека некогаш сум направил нешто лошо и некоректно но неможе за секоја заебанција секоја обична имтеракција да ми ги анализира и после ми вика ти немаш почит за мене. А јас ментално си имам свој проблеми месециве и се борам сам со себе и неможам и со неа да се борам во исто време. Веќе незнам дали има решение за овакво нешто? Што да пробам? Дали има надеж? Ние почнавме многу убаво во првите 7 месеци и псоле полека само си изградивме ѕидови меѓу себе… инаку јас имам 20 години а она 19 и на двајцата ни е прва врска.
Што работите освен што сте во врска?
Факултет, нешто?

Член од
14 декември 2021
Мислења
376
Поени од реакции
1.239
Како да не, оттуѓени се и едните и другите. Сите се со дигнати носеви, мислиш они се папокот на светот. Идиоти и мажи и жени. Тешки искомплексирани говеда и едните и другите

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
783
Поени од реакции
1.229
Како да не, оттуѓени се и едните и другите. Сите се со дигнати носеви, мислиш они се папокот на светот. Идиоти и мажи и жени. Тешки искомплексирани говеда и едните и другите
Точно е. Живееме во свет кој го глорифицира самољубието, равнодушноста, егоцентричноста.

Член од
23 септември 2023
Мислења
6
Поени од реакции
2
Што работите освен што сте во врска?
Факултет, нешто?
Па она сега ќе почне на факултет. Јас бев но се откажав после првиот семестар, по сериозно се занимавам со музика од тогаш.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
2.615
Поени од реакции
4.079
Па она сега ќе почне на факултет. Јас бев но се откажав после првиот семестар, по сериозно се занимавам со музика од тогаш.
Drugar zhenite mnogu se palat po uspeshni muzicari, Zamisli vo drushtvo ti so gitarceto palish mladi ribi vo romantika!
I ovde kukash za nekoja shto te pravi budala oti i se sakalo I Virshlada proba zatoa shto od Cajna i bilo preku glava.

Abe dete odi baraj edna za dorucek, druga za rucek i treta za vecera. A ako si kurnaz i cetvrta za spienje!
Ne tuku kukaj i misli deka zhivotot so taa budala ce go vrvish.
i gledaj so site da bidish srceparatel, da im teci po noze koga ce te vidat a ti gledaj kaj ima povkusno da lizhnesh. :vozbud: ;)

Член од
26 јануари 2022
Мислења
7
Поени од реакции
2
Drugar zhenite mnogu se palat po uspeshni muzicari, Zamisli vo drushtvo ti so gitarceto palish mladi ribi vo romantika!
I ovde kukash za nekoja shto te pravi budala oti i se sakalo I Virshlada proba zatoa shto od Cajna i bilo preku glava.

Abe dete odi baraj edna za dorucek, druga za rucek i treta za vecera. A ako si kurnaz i cetvrta za spienje!
Ne tuku kukaj i misli deka zhivotot so taa budala ce go vrvish.
i gledaj so site da bidish srceparatel, da im teci po noze koga ce te vidat a ti gledaj kaj ima povkusno da lizhnesh. :vozbud: ;)
А ние шо не можиме ниту една да најдиме кај да го барам чарето?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
783
Поени од реакции
1.229
Свириш во некој познат бенд? Се занимаваш со музика да но и јас се занимавам со музика свирам пијано и слушам музика ама тоа не можам да го сместам во категорија музичар. Повеќе му иде као некое хоби.

Член од
23 септември 2023
Мислења
6
Поени од реакции
2
Свириш во некој познат бенд? Се занимаваш со музика да но и јас се занимавам со музика свирам пијано и слушам музика ама тоа не можам да го сместам во категорија музичар. Повеќе му иде као некое хоби.
Па да свирам во бенд, не само по дома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom