Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Треба да се повлечеш но не само од него...Da ve prasam na eden decko mu pishav na fb go bucnav i zdravo i ne mi vrati. Dali mislite deka treba da se povlecam?
Треба да се повлечеш но не само од него...Da ve prasam na eden decko mu pishav na fb go bucnav i zdravo i ne mi vrati. Dali mislite deka treba da se povlecam?
izvini so ti e problemot?Треба да се повлечеш но не само од него...
Си нашла девојче и ти кај да прашуваш вакви работи, гледаш сите ти мислат лошо и се заебаваат ако прашаш нешто сериозно, затоа мој совет: ич не ни прашувај на форумов..izvini so ti e problemot?
inace fala na mislenje.
Да, под итно повлечи се и не си го троши џабе времето на него, не ти треба таков, преориентирај го вниманието на некој повреден.Da ve prasam na eden decko mu pishav na fb go bucnav i zdravo i ne mi vrati. Dali mislite deka treba da se povlecam?
kako beshe ona jas mu pishav si ja zavrsiv mojata rabota a on ako ne mi vrati ne mi treba takov utre deca ke iame ke gi zaborai od gradinka da gi vrati. ahahahaДа, под итно повлечи се и не си го троши џабе времето на него, не ти треба таков, преориентирај го вниманието на некој повреден.
Си покажала иницијатива и храброст со тоа што си го преземала првиот чекор. Не одговорил на тоа, не е страшно, продолжи понатаму. И не барај сериозен совет на место каде се пукаат сеири, убаво ти кажа и членот погоре. Поздрав!kako beshe ona jas mu pishav si ja zavrsiv mojata rabota a on ako ne mi vrati ne mi treba takov utre deca ke iame ke gi zaborai od gradinka da gi vrati. ahahaha
Никако, така прави да не помислиш дека е лесенDa ve prasam na eden decko mu pishav na fb go bucnav i zdravo i ne mi vrati. Dali mislite deka treba da se povlecam?
Pusti go taj. Bocni me mene.izvini so ti e problemot?
inace fala na mislenje.
inace deckoto mi pisha i ne se ni sekjava deka se znaemeabe vie zaebavajte se ali mene ne mi e do smeenje.
Ete toj e zaboraven ne se ni sekava deka se znaete, utre ke zaboravi i decata od gradinka da si gi zeme!abe vie zaebavajte se ali mene ne mi e do smeenje.
Автоматски споено мислење:
inace deckoto mi pisha i ne se ni sekjava deka se znaeme![]()
Ne se zaebavam.abe vie zaebavajte se ali mene ne mi e do smeenje.
слика со деколтенце пушти му, ќе му текне одмаabe vie zaebavajte se ali mene ne mi e do smeenje.
Zavisi kolku si zgodna, ako si zgodna ke ti obrati vnimanieТреба да се повлечеш но не само од него...