macko i
Локален шериф
- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.874
- Поени од реакции
- 1.631
Види подобро сега отколку подоцна да се разведувате или незнам што ти не. Види вака жена ти е најголема лисица може да те натера и на суво да фаќаш риби , а не па да незнаеш дека си и рутина. Мислам и тебе ти е рутина ја бев во слична ситуација само што мојава за една недела се омажи за друг па може да мислиш како ми беше мене прва љубов незаборавна. Не се затварај ја болката ја преточив во прошети , вежбања , возење велосипед , дружење со позитивни луѓе , а најмногу од се пишување. Знаеш коа прочитав тоа што сум го напишал сватив колку навистина сме се одалечиле еден од друг и како не видов дека прави магаре од мене... Уживај ајде млад си има уште риби во морето.Синоќа женска ми ми се јави и ми кажа дека мисли дека е најубаво е да не бидеме заедно, значи имаме по 23 години и во врска сме повеќе од 5 ипол години, ми кажа дека кај неа тоа станало веќе навика, демек не чувствувала љубов спрема мене веќе година ипол. Ја прашав дали има некој друг засакано и дали заради тоа сака да ме остави и ми кажа дека нема, а и и верувам, единствените поголеми причини биле тоа што таа не била таа откако ме запознала мене, неможела да пуши цигари пред мене бидејќи мене многу ми сметаат и бидејќи не седела по кафиќи со мене, а пред се се запознавме во паркот (не во Скопје) и бевме андерграунд, јас уште си останав, а таа почна премногу да се грижи како изгледа, како е облечена, што мислат другите за неа и сл. што пред тоа навистина не се замараше. Друго, се знаеме многу убаво, си веруваме, многу работи имаме поминато заедно и добри и многу лоши, кризи, и си ги знаеме роднините еден на друг, ептен значи поврзани, како маж и жена. Незнам што да правам навистина сум скршен, сепак најубавите години ги поминав со неа и таа ова ми го прави, сепак скоро 6 години така поминати и не е малку во животот, што е најважно мене ми е прва и уште ја сакам. Уште неможам да поверувам како може година ипол да не ме сака а да не искаже ништо во ворка со тоа, или пак јас сум многу слеп? Сега чекам да најде некој слободен ден од работата и да си дојде во нашиот град и да правиме муабет, но како што мислам толку ќе биде од нас.
Бонус од мене
Мојата омилена шутрак ни за еден!