Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На кого се однесува???

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
На секој што мисли дека девојка му не смее да биде со дечко пред него на кој му ги зимала у уста и што јас знам.

Едно е да преферираш невина девојка, друго е да викаш дека сите што се „виновни“ се оштетена роба.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Хахахаха сега најде да дискутираш по форумот и си нашол топла вода па да делиш кој-кое невина или не оф леле ужас

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ланга, сфе би било у ред тоа со приоѓање кога се помалку другарки, лабав муабет ова она ама да ја праша како се вика а веќе ја има на фб? :D

Другото, со гледање во очи и муабетите, сфака част :)
Оф, да. Мада и тоа не е лош пристап, да не си мисли дека ја манијачи на фб, туку дека е една од многуте додадени пријателки.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Ilumious ме нарече ужас бе паааааааааааааааааааааааааааааааааа
Ама ти рече @Red John брадата ќе те оштети :D

Ама понаивни створења од машкиве (чест на исклучоци нормално) немало. Овие што трагаат по невозена да знаат какви редици се чекаат за хименопластика, зашто да си и втор кога во денешницава може да си прв :icon_lol:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
А јас несамоуверено звучам ? Ти ако личиш на лама у главата ако сакаш биди и најсамоуверениот тип на светот нема да и паднеш на глава никад на таа.А верувај ми и дека барање совети на форум за самоуверено понашање, се далеку од карактеристика на самоуверен човек.Продолжете со дискусијата(помошта) се извинувам за мојата претерана дрскост и искреност.
Грчкиот министер за економија ич не е пример за сува лепота, ама човекот е ептен шармер. :love::love::love:[DOUBLEPOST=1430305471][/DOUBLEPOST]
И мене ме лажат така. :(
Агде, затоа фарбата убаво ти фаќа, не те лажат. :)

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ама ти рече @Red John брадата ќе те оштети :D

Ама понаивни створења од машкиве (чест на исклучоци нормално) немало. Овие што трагаат по невозена да знаат какви редици се чекаат за хименопластика, зашто да си и втор кога во денешницава може да си прв :icon_lol:
Е сега и здравствена книшка ќе им бара:D

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Како што пишав станавме како животни без разлика кои дури и исклучоци и не им треба здравствена книшка туку само вакцина за беснило и ништо друго ;)

Член од
19 март 2014
Мислења
23
Поени од реакции
2
Zdravo mi treba sovet oti ne znam so da pram ve molam bez osuduvajna...se zalubiv vo eden so e postar od mene 10god bukvalno lubov na prv pogled bese nastavnik kaj so ucev osnovno mn vreme pomina ne mozam nikako da go izvadam od pametot ni od srceto ako mozite da mi pomognite so nekoj sovet oti stv mi treba ❤

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Zdravo mi treba sovet oti ne znam so da pram ve molam bez osuduvajna...se zalubiv vo eden so e postar od mene 10god bukvalno lubov na prv pogled bese nastavnik kaj so ucev osnovno mn vreme pomina ne mozam nikako da go izvadam od pametot ni od srceto ako mozite da mi pomognite so nekoj sovet oti stv mi treba ❤
Колку години имаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom