- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 5.832
- Поени од реакции
- 2.927
На кого се однесува???Пиперу и да најдеш невина, не значи дека пред тоа не голтала и не го примала у гз од 15.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
На кого се однесува???Пиперу и да најдеш невина, не значи дека пред тоа не голтала и не го примала у гз од 15.
На секој што мисли дека девојка му не смее да биде со дечко пред него на кој му ги зимала у уста и што јас знам.На кого се однесува???
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Оф, да. Мада и тоа не е лош пристап, да не си мисли дека ја манијачи на фб, туку дека е една од многуте додадени пријателки.Ланга, сфе би било у ред тоа со приоѓање кога се помалку другарки, лабав муабет ова она ама да ја праша како се вика а веќе ја има на фб?
Другото, со гледање во очи и муабетите, сфака част![]()
Ама ти рече @Red John брадата ќе те оштети@Ilumious ме нарече ужас бе паааааааааааааааааааааааааааааааааа
Грчкиот министер за економија ич не е пример за сува лепота, ама човекот е ептен шармер.А јас несамоуверено звучам ? Ти ако личиш на лама у главата ако сакаш биди и најсамоуверениот тип на светот нема да и паднеш на глава никад на таа.А верувај ми и дека барање совети на форум за самоуверено понашање, се далеку од карактеристика на самоуверен човек.Продолжете со дискусијата(помошта) се извинувам за мојата претерана дрскост и искреност.
Агде, затоа фарбата убаво ти фаќа, не те лажат.И мене ме лажат така.![]()
Како треба ја да се осеќам сега, кога од двете што сме ти вратиле, си ја избрал другата?Ах бе деца,златен фејсбук пишуеш на десет,две ти враќаат и бираш од тие две и на коњ си
Е сега и здравствена книшка ќе им бараАма ти рече @Red John брадата ќе те оштети
Ама понаивни створења од машкиве (чест на исклучоци нормално) немало. Овие што трагаат по невозена да знаат какви редици се чекаат за хименопластика, зашто да си и втор кога во денешницава може да си прв![]()
Колку години имаш?Zdravo mi treba sovet oti ne znam so da pram ve molam bez osuduvajna...se zalubiv vo eden so e postar od mene 10god bukvalno lubov na prv pogled bese nastavnik kaj so ucev osnovno mn vreme pomina ne mozam nikako da go izvadam od pametot ni od srceto ako mozite da mi pomognite so nekoj sovet oti stv mi treba![]()
Замарање девојки по фб е одлика на деца.Ах бе деца,златен фејсбук пишуеш на десет,две ти враќаат и бираш од тие две и на коњ си