Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имам мал проблем..
Значи има едно девојче онака ја среќавам низ град симпатична ми е а и некако по мој вкус.. Ја додадов на фб ме прифати и све нормално... Проблемов е што немаме заеднички другари па за да не запознаат ова она.. Да и пишам на фб незнам што ќе биди, незнам ни дали ќе ми врати...Во живо нема шанси да и зборнам да се запознаеме..

Некој чаре некакво, совет ?
Боцни ја.

Дечки имам мал проблем..
Значи има едно девојче онака ја среќавам низ град симпатична ми е а и некако по мој вкус.. Ја додадов на фб ме прифати и све нормално... Проблемов е што немаме заеднички другари па за да не запознаат ова она.. Да и пишам на фб незнам што ќе биди, незнам ни дали ќе ми врати...Во живо нема шанси да и зборнам да се запознаеме..

Ако се сретнувате престави се на фин начин потоа со доза на досетливост преточено со хумор па потоа неврзани муабети така неколку пати и потоа покани ја на попладневен излет на пример на парк никако навечер барем засега и најважно направи нешто без глупости за нејзе да им се допаѓа нешто и се така натака биди природен таков каков што си и без задни намери и се тоа зависи од исходот што ќе биде ќе биде ;)
Инаку поминаа време за поздравување преку другари оти станавме како животни за време за сезона за парење и ништо чудно дури и полошо затоа најважно бидете фин и природен без љубомора оти љубомората е злоба во срцето и непријател на љубовта .

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Тешко на васс...Бог ви дадол уста за да се храните а не да пушите курци штурци....ви дадол гз за друга намена....зш Девојка само еднаш се кини ? (дека е убо да се дупи со кој сака) :D има овде многу Дечки шо коментираат демек тоа шо пушела се дупела не е ништо за да останатите девојки го прат истото кога дечковците ке посакаат на такво нешто...ги наговорваат за да бидат лесни итн....Зш кога ке им дојди времето за женење не земаат таква девојка туку си бараат некоја прибрана ? зш не земаат некоја шо пушела кизз колку шо и го имаат турано дупено ?.....Исто така има Девојки овде шо го прат тоа...и да... не е убо да си само ти грешна девојка шо имаш примено кизз колку па ке пишуваш ке поттикнуваш и други девојки да го прат тоа...тоа е нормално убо...и одма останатите лесни прелесни цицаат дали цицаат:pusigo:...турај бате :pivo2: си ебало се ....:popce::popce::popce::popce::popce:

Така е. Затоа јас пушам со голтање. Тоа исто како да сум каснала чоколатце од бонбоњера, само е помалку калорично и поздраво.:pipi:

Дечки имам мал проблем..

Види каде излегува, искористи момент кога е со помалку другарки, кога се у чопор тешко е да пријдеш, претстави се, прашај ја како се вика и покани ја на кафе.
Ако почне да изведува, и праша зошто, гледај ја у очи и кажи и: Затоа што ми се допаѓаш. Имај спремно, предложи одма време и место, не и давај предност.
Ако те одбие, оти девојчињата понекогаш не знаат што сакаат, и може безвеза да те одбие, погледни ја пак у очи, насмевни се шеретски и тивко речи: Штета.
Ама тоа да звучи како да е за неа штета, не за тебе.[DOUBLEPOST=1430302511][/DOUBLEPOST]

Никакво боцкање. Тоа е манјачки.

Ланга, сфе би било у ред тоа со приоѓање кога се помалку другарки, лабав муабет ова она ама да ја праша како се вика а веќе ја има на фб? :D

Другото, со гледање во очи и муабетите, сфака част :)

Ланга, сфе би било у ред тоа со приоѓање кога се помалку другарки, лабав муабет ова она ама да ја праша како се вика а веќе ја има на фб? :D

Другото, со гледање во очи и муабетите, сфака част :)

Затоа ли уште не ми приоѓаш а намерно се тргам на страна од чопорот ? А Сара ?

Затоа ли уште не ми приоѓаш а намерно се тргам на страна од чопорот ? А Сара ?

Не, ти си премногу убаф за мене а јас одам на нешто што е мој ранг. Кога ќе те погледнам (од далеку) подпрднувам од возбуда...

Не, ти си премногу убаф за мене а јас одам на нешто што е мој ранг. Кога ќе те погледнам (од далеку) подпрднувам од возбуда...

Не ама сериозно ќе и каже штета со Џорџ Клуни интонација на гласот и ќе очекува дека оваа ќе мисли 20 дена на него и како да налета пак на него ? Ако толку си решил да ја запознаеш и идеш и и викаш здраво ја сум тој и тој и би сакал да се запознаам со тебе . И тоа е тоа пријателе.Нема потреба од Џорџ Клуни потези или не знам ти што.Бидете свои во животот барем еднаш ебате.

Не ама сериозно ќе и каже штета со Џорџ Клуни интонација на гласот и ќе очекува дека оваа ќе мисли 20 дена на него и како да налета пак на него ? Ако толку си решил да ја запознаеш и идеш и и викаш здраво ја сум тој и тој и би сакал да се запознаам со тебе . И тоа е тоа пријателе.Нема потреба од Џорџ Клуни потези или не знам ти што.Бидете свои во животот барем еднаш ебате.

Мисир :D
Ако и каже „штета“ со таа интонација не мора да значи дека оваа ќе го мисли месец дена и ќе се влажни на него и ќе си ја удира главата секој ден зошто не излегла со некој рандом лик АЛИ АКО барем еднаш помисли, огромна е веројатноста дека тоа ќе биде со восхит. Прво за пристапот, потоа за самоувереноста на ликот :)

Мисир :D
Ако и каже „штета“ со таа интонација не мора да значи дека оваа ќе го мисли месец дена и ќе се влажни на него и ќе си ја удира главата секој ден зошто не излегла со некој рандом лик АЛИ АКО барем еднаш помисли, огромна е веројатноста дека тоа ќе биде со восхит. Прво за пристапот, потоа за самоувереноста на ликот :)

А јас несамоуверено звучам ? Ти ако личиш на лама у главата ако сакаш биди и најсамоуверениот тип на светот нема да и паднеш на глава никад на таа.А верувај ми и дека барање совети на форум за самоуверено понашање, се далеку од карактеристика на самоуверен човек.Продолжете со дискусијата(помошта) се извинувам за мојата претерана дрскост и искреност.

А јас несамоуверено звучам ? Ти ако личиш на лама у главата ако сакаш биди и најсамоуверениот тип на светот нема да и паднеш на глава никад на таа.А верувај ми и дека барање совети на форум за самоуверено понашање, се далеку од карактеристика на самоуверен човек.Продолжете со дискусијата(помошта) се извинувам за мојата претерана дрскост и искреност.

И мене ми е смешна дискусијата. Целава тема у принцип ми е комична, затоа тебе ти реплицирам не на сфе што ќе пише :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom