Дечки ај еден совет,
Се запознавме на "модерен" начин преку фб хаха!
Си правевме муабети, дечкото изглеаше супер, никогаш не беше вулгарен бла бла...
Конечно кога се видовме, искочивме и тој ме запозна со неговите другари, супер вечер,
јас како женско не напнав за ништо повеќе од другарска средба(мислев тоа малку да го одложам за следните видувања).
Потоа продолжи онлајн кумуникација - се супер, па уште и испадна да се знае со еден мој
многу добар дургар од средно уште - супер и тоа!! Искачавме во друштва но скоро секој пат имаше мал дел на флерт од двете сртрани - СУППЕР!! Но... некако незнав како ЈАС да направам и конечно да искочам од френд зоната со него... прашував и совети- лугето ми рекоа директно... и оп се деси тоа... Пристапив сосем кул, со насмеана фацка хаха ништо патетично и сл. Му кажав дека ми е супер кул особа, ми се свига и сакам да бидам со него.
Кога бевме искочени таа вечер имаше мн луге а јас го тргнав на страна некако - ТОЈ се наљути бидејки го тргнав, збореше неповрзани работи... тој имал женска од др.држава, се гледал само 2 пати ГОДИШНО(насмејте се тука),па да размислел... и уште незнам што се изнакажа...
Се извинив затоа дека сум го тргнала и напнала хаха,
Кажав и дека не планирам одма да навлегувам во сериозна врска (знам дека некои машки се плашат од директен женски пристам и одма помислуваат дека искреноста нивна ги тера машките на помислата дека некој нив ке ги задуши во врска-затоа ова го кажав) и ТОЈ на ова кажа нешто што навистина ме повреди "А што па само заради секс ли?"
Тука се повредив, бидејки женско кога сака само секс - ке го побара одма а не да чека
неколку месеци запознавање бла бла...
НО нема везе ни тоа, се објаснив и рече да ОК, разбирам и ФАЛА на тоа што си
искрена... хаха! Pотоа само му реков дека сакам утредента пак да се видиме, за убаво пак да разговараме...
Не се видовме. Поминаа 2 месеци откако прекинав било каков контакт.
Имаме заеднички пријатели, треба ли да пробам да зборувам со другар ми и да му
кажам да му сврти некој муабет за мене?
Иначе за типот, сите викаат дека:
- Срамежлив е
- Да разговарам со него само ако е пијан(бидејки само така се отварал пред женско)
- НИКОГАШ НЕ ГО ВИДЕЛЕ СО ЖЕНСКА
- Нема девојка ахах!
- Никогаш не бил во сериозна врска бла бла
- дека е п**ка
- Не е возможно да се биде во врска на далечина и да се глеаш само 2п год.
- Некои се зафркаваат дека е геј
- Ако не сум му се свиѓала не би се замарал со мене толку да куцла на нет или пак да искача со мене... особено НЕ на само (таа вечер кога се запознавме)
- Дека флертувал со мене
- Дека му сметало тоа што неговите другари ми се убацувале на мене
- Тоа што на фб имам мн. пријатели...
- Дека нема самодоверба
- Бла бла
Некој совет? хахах!
Фала Ви!!!