Сигурен си дека е невина ?Ne sum takov tip da izneveruvam i mrazam neverstvo taka da toa vo nikoj slucaj.
Neznam vaa beter inat i od konj ima...
Kako da ja nateram da popuste?
Алал да ви е како туркате 7 години вака..
Сигурен си дека е невина ?Ne sum takov tip da izneveruvam i mrazam neverstvo taka da toa vo nikoj slucaj.
Neznam vaa beter inat i od konj ima...
Kako da ja nateram da popuste?
Де кажите како да ја намолам да имаме секс, вчера за цабе беше кај неа само спаме заедно и 1 саат ја моли
Не попушта шо инат ќе беше ваа жена...
Веќе цели 6-7 години воспалија ми се мускулите на бицепсо не се издражуе....
А дали купи квалитетен кондом или со обичен и појде?Ова е многу битен момент!Кој е најдобар кондом за онакво?
Треба ми за вечер, кажа ми без кондом да не доваѓам и квалитетен да бил.
Така да кој е најквалитетен?
Неможеме да знаеме,нека кажи тој,колку време одат дали е невина итн...Абе дечкото никаде не рече дека она е невина, може он е невин т.е веќе 6-7 години си игра Десанка, не знам што не сфаќате
Добро е барем некој да сване...Абе дечкото никаде не рече дека она е невина, може он е невин т.е веќе 6-7 години си игра Десанка, не знам што не сфаќате
Душичка.Добро е барем некој да сване...
3 год е постара од мене и сме заедно 20 дена одвај али добро ни иде.
Работата е тоа што не сакам веќе да бидам невин...
Може се двоуми дали да ти купи лижавче или да те подучува у кревет.
А може и се мота со него дури 20 дена зошто го глеа ко слатко детенце ко за јадење сладолед заедно.Јас не мислам дека е ова. Ако се нафатила со него, знаела во што се впушта. Најверојатно знаела дека детево не е Роко. Ако се нафатила на орото, мислам дека не и проблем што е невин, па никој од нас не се родил учен, а не посебно за таа работа. Него ќе му биде плус супер искуство ако прв пат има секс со постара, таа ќе го упати во работата.
За нешто се двоуми, а за што...
А може и се мота со него дури 20 дена зошто го глеа ко слатко детенце ко за јадење сладолед заедно.