Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.564
Vo disko se zapoznav so edno devojce i na fb me adna mi vika u vtornik na kafe vo kafic jas prifativ i sega kazetemi kako da i pijdam za da mozam da ja zalapam ??
Среќа у несреќа у ситуацијава е шо девојката има поголеми муда од тебе. :oops:

Член од
28 јули 2012
Мислења
106
Поени од реакции
62
Некои љубовни песни ама не многу стари од последните 3-4 години највеќе ???

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Речиси 2 месеци сме во врска.Се е супер.Дечкото се понаша повеќе од добро со мене и гледам дека има сериозни намери.Но таа сериозност почнува да ме гуши.Има нешто а незнам што е тоа што.Тоа ме тера да размислувам дека тој е предобар за мене и има моменти кога сакам да му раскинам за тоа што мислам дека не заслужува да биде со личност како мене.А по некое време кога пак размислувам за тоа го менувам мислењето за 360 степени и целосно сум сигурна дека сакам да бидам со него.Се чувствуам виновно бидејќи свесна сум дека не знам што сакам.Првпат ми се случува ова .. У никој случај не сакам да го повредам и да му давам лажна надеж.
Ти не го сакаш и бараш рачка да раскинете. Направи то тоа што побргу и што побезболно. Човек не се бира по каталог. За да сакаш некој, не е доволно тој да е убав, паметен, да те почитува, да е добар... Ако не ти прета кокошка во стомакот кога ќе го видиш, ништо од таа врска.

Член од
28 јули 2012
Мислења
106
Поени од реакции
62
Значи, со едно девојче се познаваме веќе подолго време и ептен ми се свиѓа, а и јас на неа. Излеговме сега скоро 2 пати заедно сами. Ми треба помош како да постапам, како да ја бакнам, што да кажам ова она...

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Значи, со едно девојче се познаваме веќе подолго време и ептен ми се свиѓа, а и јас на неа. Излеговме сега скоро 2 пати заедно сами. Ми треба помош како да постапам, како да ја бакнам, што да кажам ова она...
И јас бев како тебе пред 2 месеца turvior ме опрај...испрати ја до дома и на крај гушни ја и бакни ја само кратко,ако ти било убаво кажи и го тоа.Наредниот пат веќе е друга прикаска верувај,че летат француски бакнежи...бар кај мене така беше.

Член од
28 јули 2012
Мислења
106
Поени од реакции
62
И јас бев како тебе пред 2 месеца turvior ме опрај...испрати ја до дома и на крај гушни ја и бакни ја само кратко,ако ти било убаво кажи и го тоа.Наредниот пат веќе е друга прикаска верувај,че летат француски бакнежи...бар кај мене така беше.
Го имав ова на ум слично некако да го изведам, фала ти многу за овој совет. Ќе видиме за понатаму :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Го имав ова на ум слично некако да го изведам, фала ти многу за овој совет. Ќе видиме за понатаму :)
Види, чим излегла, чим 2 реда муабет ти напраила и останала на само со тебе, и со 380° да се завртиш и да ја бациш пак нема да те одбие или да и биде незгодно и слично. Не ме зезај ајде од 15 години имаат активен сексуален живот ти тука за бакнежи ќе се стискаш...

Член од
7 август 2012
Мислења
176
Поени од реакции
11
Dali e dobra ideata da iskocime na kafe posle da se prosetame vo park da sedneme na klupi da i ja prefrlam rakate nad grb i da i recam deneska prekrasno izgledas i ona ke se nasmee i da ja zalapam ??

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Dali e dobra ideata da iskocime na kafe posle da se prosetame vo park da sedneme na klupi da i ja prefrlam rakate nad grb i da i recam deneska prekrasno izgledas i ona ke se nasmee i da ja zalapam ??
Шансите да се насмее на тој "комплимент" , се сведуваат на 0, осим ако не е од зелениково преслап липец.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Kajgana Shop

На врв Bottom