Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
Сигурно си свесна дека збориш со Веснето и дека ништо не треба да те чудиДа бе така е тоа, денес повторно ти недостига дечко ти, а утре ... пу пу неважи
Сигурно си свесна дека збориш со Веснето и дека ништо не треба да те чудиДа бе така е тоа, денес повторно ти недостига дечко ти, а утре ... пу пу неважи
Нашиов женски проблем е што за СЕ премногу размислуваме!Речиси 2 месеци сме во врска.Се е супер.Дечкото се понаша повеќе од добро со мене и гледам дека има сериозни намери.Но таа сериозност почнува да ме гуши.Има нешто а незнам што е тоа што.Тоа ме тера да размислувам дека тој е предобар за мене и има моменти кога сакам да му раскинам за тоа што мислам дека не заслужува да биде со личност како мене.А по некое време кога пак размислувам за тоа го менувам мислењето за 360 степени и целосно сум сигурна дека сакам да бидам со него.Се чувствуам виновно бидејќи свесна сум дека не знам што сакам.Првпат ми се случува ова .. У никој случај не сакам да го повредам и да му давам лажна надеж.
Речиси 2 месеци сме во врска.Се е супер.Дечкото се понаша повеќе од добро со мене и гледам дека има сериозни намери.Но таа сериозност почнува да ме гуши.Има нешто а незнам што е тоа што.Тоа ме тера да размислувам дека тој е предобар за мене и има моменти кога сакам да му раскинам за тоа што мислам дека не заслужува да биде со личност како мене.А по некое време кога пак размислувам за тоа го менувам мислењето за 360 степени и целосно сум сигурна дека сакам да бидам со него.Се чувствуам виновно бидејќи свесна сум дека не знам што сакам.Првпат ми се случува ова .. У никој случај не сакам да го повредам и да му давам лажна надеж.
Јас 19 , тој 20Tи,што сакаш?Ако не знаеш...расчисти најпрвин со себе што е она што го бараш...Еве да кажеме не си со него...Раскинуваш,наидуваш на друг кој е сосема спротивен карактер на твојот партнер...Ке посакаш да го вратиш назад.
Цело време кукаме,како дечковците не се добри,како се ѓубриња со нас а кога ке налетаме на некој добар човек:Јас не знам што сакам,не сакам да го повредам мислејки како да постапиме...Наместо да ја искористиме ситуацијата...
Ако сакаш да си со него,остани со него...Прифати ја љубовта која ти ја нуди...Уживај во тоа што го имаш...
Едно прашање,не мора да ми одговориш доколку не сакаш...
По колку години имате и двајцата?
Изборот е твој...Но кога би била на твое место би уживала во љубовта...Јас 19 , тој 20
Токму тоа е проблемот.Не можам да уживам.Не знам што сакам.Во еден момент сакам да бидам со него , а во друг момент се понашам толку ладно кон него (а свесна сум за тоа , но посилно е од мене)Изборот е твој...Но кога би била на твое место би уживала во љубовта...
Остани со него,види како ке ви иде..Ако не ти е по кеиф...Остави го...
Прочитај го уште еднаш мојот претходен пост...И размисли што всушност сакаш,размисли и реши...Знам дека барем тоа можеш...Кога ке се одлучиш ке знаеш што да сториш...Токму тоа е проблемот.Не можам да уживам.Не знам што сакам.Во еден момент сакам да бидам со него , а во друг момент се понашам толку ладно кон него (а свесна сум за тоа , но посилно е од мене)
изгледа типот во тебе се има заљубено ... до таа мера каде што 70 % ти оди по газот ... ти имаш 19 год исто како мене јас од 14 год бев во врска која траеше скоро 4 год а инаку и јас на некој начин се осеќав нешто како тебе на почетокот но затоа јас одлучив да останам а според мене ми изгледа ти во него не си заљубена на тој начин кој тој е во тебе и затоа тоа ти се случува на некој начин затоа дозволи времето нека оди кога веќе имаш нешто добро по крај себе си не барај нешто што го немаш бидејќи на крајот можеби и 2 ќе ги загубиш имаш до тебе личност која те сака така? ако е така тогаш задржи си ја бидејќи на денешно време тешко се наоѓа дечко кој ќе те сака а од друга страна дозволи чуствата нека те водат повеќе отколку твојот мозок затоа не размислувај толку премногу ама прво треба да знаеш каква врска сакаш размисли сакаш онака врска или пак сериозна врска и откако ќе си видиш каква врска сакаш тогаш ако веќе сакаш да си со него понатака сериозно зближи се повеќе со него разговарајте за ама буквало за се нека нема некои бариери помеѓу вас и ќе видиш дека тоа твое двоумење ќе се тргне и без многу паника ... и едно прашање? зошто ти мислиш дека не си добра? ако не е за пред сите слободно пиши во пп ќе правиме моабет.Речиси 2 месеци сме во врска.Се е супер.Дечкото се понаша повеќе од добро со мене и гледам дека има сериозни намери.Но таа сериозност почнува да ме гуши.Има нешто а незнам што е тоа што.Тоа ме тера да размислувам дека тој е предобар за мене и има моменти кога сакам да му раскинам за тоа што мислам дека не заслужува да биде со личност како мене.А по некое време кога пак размислувам за тоа го менувам мислењето за 360 степени и целосно сум сигурна дека сакам да бидам со него.Се чувствуам виновно бидејќи свесна сум дека не знам што сакам.Првпат ми се случува ова .. У никој случај не сакам да го повредам и да му давам лажна надеж.
Абе види, ако му прекинеш и двајцата ќе изгубите, а апсолутно ништо нема да добиете. Преиспитај се и размисли дали сакаш сериозна врска со него. Ако сакаш тогаш нема што да те кочи, двајцата сакате и супер ќе ви биде заедно. А ако сакаш да му прекинеш, тоа нема да биде пошто си осеќала дека он не те заслужува, туку од проста причина пошто длабоко у себе не сакаш да бидеш со него. Немој да се наведуваш на лажни причини. Ја ипак мислам дека чим има моменти у кои се осеќаш супер со него, тогаш тебе ти треба малце сигурност и стабилност за да се осеќаш убаво со него и да прифатиш дека сите тие ствари кои си ги замислуваш се миновни, и со тек на време би ви било се поубаво и поубавоРечиси 2 месеци сме во врска.Се е супер.Дечкото се понаша повеќе од добро со мене и гледам дека има сериозни намери.Но таа сериозност почнува да ме гуши.Има нешто а незнам што е тоа што.Тоа ме тера да размислувам дека тој е предобар за мене и има моменти кога сакам да му раскинам за тоа што мислам дека не заслужува да биде со личност како мене.А по некое време кога пак размислувам за тоа го менувам мислењето за 360 степени и целосно сум сигурна дека сакам да бидам со него.Се чувствуам виновно бидејќи свесна сум дека не знам што сакам.Првпат ми се случува ова .. У никој случај не сакам да го повредам и да му давам лажна надеж.
Ај вакаРечиси 2 месеци сме во врска.Се е супер.Дечкото се понаша повеќе од добро со мене и гледам дека има сериозни намери.Но таа сериозност почнува да ме гуши.Има нешто а незнам што е тоа што.Тоа ме тера да размислувам дека тој е предобар за мене и има моменти кога сакам да му раскинам за тоа што мислам дека не заслужува да биде со личност како мене.А по некое време кога пак размислувам за тоа го менувам мислењето за 360 степени и целосно сум сигурна дека сакам да бидам со него.Се чувствуам виновно бидејќи свесна сум дека не знам што сакам.Првпат ми се случува ова .. У никој случај не сакам да го повредам и да му давам лажна надеж.
Според напишаново та че те залапа, не се секирај .Vo disko se zapoznav so edno devojce i na fb me adna mi vika u vtornik na kafe vo kafic jas prifativ i sega kazetemi kako da i pijdam za da mozam da ja zalapam ??
Според напишаново та че те залапа, не се секирај .