Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
Не го јачај чоеков така оштро. Арно си коментираше за барокот на фејсбук :icon_lol:

Инаку барај labovic некоја новина/промена во тие дејствија. Внеси малку живост, жустрина, не лабаво по стара шема. Пробај, ако не ја бива, муабет мавни и види што е работата.
Муабет со девојка хах.
Шала на страна нема девојка што не сака секс само машко што не бара.
Чекал 1 година за секс,извини али тука е најголемата грешка.
Поздрав и со лесно :D

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
idam so devojkata 2god i 4 meseci, pred godina ipol pocnavme so seks prvi sme si, jas 20 ona 19god, najsuper ni e u vrskata, sve e super samo edno ne e
znaci imam i kola (posle 11 mozam da vozam) i doma si imam sprat vo kukja samo za mene, ona ponekogas e sama znaci iame uslovi a neame dovolno seks, uvek problem ni bil.. posle iskacanje navecer okolu 2-3 sam koga sum ja vrakjam doma i znaci ama bas nikogas sme nemale seks u kola ili posle iskacanje bas onaka koga e zagreana. drugo u godina ipol samo 5-6pati mi go ima p....o po 2-3min. ne mi dava da i prijdam "dole" da ja baknam,liznam i sl. vo mesecot 3-4 pati imam seks po 5-10min i odma se oblekuva skroz ( a nema potreba moze da si legame uste) a imame uslov za najmalku duplo da iame. nekogas 14-20dena nemame seks pa posle u 3 dena 2 dena ke iame i taka koga cekam 2-3 nedeli mn mi e teshko. i koga neame seks tie 2-3 nedeli duri nejke ni da me pogali "dole". drugo nikogas ne sum svrsil pred nea ili na nea, i sve toa trpam zaradi toa sho epten ja sakam!! src moze li poredovno da imame seks nejzin odgovor e: pa znaesh deka ne mi se ebka tolku... sakam da prasam dali e ova normalno i sho da pravam ako moze bilo kakov sovet da mi pomognete sho da napravam?
Одите 2 години и 4 месеци и први сте си, сега ти имаш 20 , а таа има 19 години, а не ѝ се „ебка“ толку. Не е можно тоа.

Прв си ѝ, но не сака да си ѝ последен. Сексот со тебе ѝ е средство за да те задржи покрај себе, зашто не знае за што ќе ѝ се најдеш во иднина. Не го сака сексот со тебе, штом толку многу пауза има меѓу две сеанси, а потоа брзо се облекува и си заминува.

Спреми се за да раскинете. И почни да бараш друга девојка.

Член од
9 април 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zdravo posle tolku vreme odluciv da vi se obratam sakam da si go povratam bivsiot so nego odevme 4 meseci, no pred toa toj so bivsata odese 3 godini uste pred da pocnime da se gledame toj mi kaza deka saka da se skara so nea za so mene da bidi, i navistina se skara so nea pa se fativme.Pred edna nedela bese dojden drugar negov se nemaa videno nekolku meseci,pa otkako pak zamina mu se javi na bivsiot moj da mu kazuva kako bivsata na bivsiot moj se zalela deka premnogu mu e tesko i slicno. Pred 3 dena se skaravme, no jas premnogu se privrzav so nego stvarno mnogu go sakam i koga se skaravme mi kaza deka mn mu bilo ubo so mene i deka mu e tesko so se karame bidejki toj ne mozel nekoi raboti da gi zaboravi sto bivsata mu pomognala, a vika deka nema da se smiri so nea. Otkako se skaravme se slusame pak i vcera bevme samo na prosetka "drugarski"

Ve molam za sovet stvarno sakam da bidam so nego mnogu mi znaci

Член од
9 април 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zdravo posle tolku vreme odluciv da vi se obratam sakam da si go povratam bivsiot so nego odevme 4 meseci, no pred toa toj so bivsata odese 3 godini uste pred da pocnime da se gledame toj mi kaza deka saka da se skara so nea za so mene da bidi, i navistina se skara so nea pa se fativme.Pred edna nedela bese dojden drugar negov se nemaa videno nekolku meseci,pa otkako pak zamina mu se javi na bivsiot moj da mu kazuva kako bivsata na bivsiot moj se zalela deka premnogu mu e tesko i slicno. Pred 3 dena se skaravme, no jas premnogu se privrzav so nego stvarno mnogu go sakam i koga se skaravme mi kaza deka mn mu bilo ubo so mene i deka mu e tesko so se karame bidejki toj ne mozel nekoi raboti da gi zaboravi sto bivsata mu pomognala, a vika deka nema da se smiri so nea. Otkako se skaravme se slusame pak i vcera bevme samo na prosetka "drugarski"

--- надополнето: 9 април 2013 во 10:53 ---

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Стисни заби и move on. Освен ако некој на форумов не се занимава со магија па да ти го врати:eek:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
idam so devojkata 2god i 4 meseci, pred godina ipol pocnavme so seks prvi sme si, jas 20 ona 19god, najsuper ni e u vrskata, sve e super samo edno ne e
znaci imam i kola (posle 11 mozam da vozam) i doma si imam sprat vo kukja samo za mene, ona ponekogas e sama znaci iame uslovi a neame dovolno seks, uvek problem ni bil.. posle iskacanje navecer okolu 2-3 sam koga sum ja vrakjam doma i znaci ama bas nikogas sme nemale seks u kola ili posle iskacanje bas onaka koga e zagreana. drugo u godina ipol samo 5-6pati mi go ima p....o po 2-3min. ne mi dava da i prijdam "dole" da ja baknam,liznam i sl. vo mesecot 3-4 pati imam seks po 5-10min i odma se oblekuva skroz ( a nema potreba moze da si legame uste) a imame uslov za najmalku duplo da iame. nekogas 14-20dena nemame seks pa posle u 3 dena 2 dena ke iame i taka koga cekam 2-3 nedeli mn mi e teshko. i koga neame seks tie 2-3 nedeli duri nejke ni da me pogali "dole". drugo nikogas ne sum svrsil pred nea ili na nea, i sve toa trpam zaradi toa sho epten ja sakam!! src moze li poredovno da imame seks nejzin odgovor e: pa znaesh deka ne mi se ebka tolku... sakam da prasam dali e ova normalno i sho da pravam ako moze bilo kakov sovet da mi pomognete sho da napravam?
Разговарај отворено со неа, исто ко шо си пишал на форумов. Прашај ја шо е проблемот, сепак не сте малку време заедно. Опушти го девојчето, после сама ќе ти бара :icon_lol:
Не е сфатливо да не сака да се помазите, освен ако нешо не и чини а не може да ти каже пошо не си ја прашал. Може негде грешиш, не ја возбудуваш па избегава секс.
До нередовен секс може да дојде и од лош секс.
--- надополнето: 9 април 2013 во 11:06 ---

Прашање е дали он сака да биде со тебе. А чим почнал да ти кажува дека бившата многу му помогнала и слично, значи сеуште има чувства кон неа. Не го напињај, остај го да диши. Очигледно сте биле заедно у погрешно време.
--- надополнето: 9 април 2013 во 11:09 ---
Изговор за не ми се ебка нема.
Има и се вика ЛОШ СЕКС.
Не ја возбудува, глеа само да има секс колку да не се без ич т.е да му угоди.

Член од
6 април 2013
Мислења
357
Поени од реакции
302
Така се враќало ова, демек ај Пу-Пу не важи!? :cautious:
И да го вратиш никогаш нема да биде како што било пред тоа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
S

Stef Bachatero

Гостин
Разговарај отворено со неа, исто ко шо си пишал на форумов. Прашај ја шо е проблемот, сепак не сте малку време заедно. Опушти го девојчето, после сама ќе ти бара :icon_lol:
Не е сфатливо да не сака да се помазите, освен ако нешо не и чини а не може да ти каже пошо не си ја прашал. Може негде грешиш, не ја возбудуваш па избегава секс.
До нередовен секс може да дојде и од лош секс.
--- надополнето: 9 април 2013 во 11:06 ---

Прашање е дали он сака да биде со тебе. А чим почнал да ти кажува дека бившата многу му помогнала и слично, значи сеуште има чувства кон неа. Не го напињај, остај го да диши. Очигледно сте биле заедно у погрешно време.
--- надополнето: 9 април 2013 во 11:09 ---

Има и се вика ЛОШ СЕКС.
Не ја возбудува, глеа само да има секс колку да не се без ич т.е да му угоди.
Ок нека ги подобри љубовните способности :)

Член од
21 март 2013
Мислења
28
Поени од реакции
23
Дури се срамам за ова. Но ете ќе го споделам. Се палам многу на сцени каде се силуваат девојки. Силувањата некако ми ја поттикнуваат желбата за секс. Но никогаш не сум се осудила да го кажам ова некому. Проблем ли е ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Дури се срамам за ова. Но ете ќе го споделам. Се палам многу на сцени каде се силуваат девојки. Силувањата некако ми ја поттикнуваат желбата за секс. Но никогаш не сум се осудила да го кажам ова некому. Проблем ли е ?
Не. Секој има своја фантазија. (aрно шо не се мажи шо се силува)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Тоа во заградата не го сфатив.
Не е за сфаќање, глупост непромислена моја. Уживај.
Проблем со силовање единствено може да биде кога би се спроведило истото во живо, против човечка волја, со употреба на сила за бранење. Замисли, промисли, фантазии, желби, никому не штетат дури не се спроведат.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Сè додека не силуваш и/или те силуваат во живо, во ред е. Филмовите, меѓу другото, се прават и за тоа - да ја поттикнат фантазијата.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711

Девојките на млади години не го делат истиот ентузијазам за секс како машките. Не значи дека сексот ви е лош, не значи дека има друг како што констатираа некои форумџии, веројатно е срамежлива и конзервативна.
Разговарајте и опуштете се. Не ја терај да имате секс само да ти прави атер. Долго гушкајте се и бакнувајте се, гледајте се, смејте се. Важно е да се сакате. Се’ ќе си дојде на место.

Член од
7 април 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
langelina me ohrabri sea, me raspolozi :) se nadevam si u pravo, bidejki ako e drugo nesto, crno mi se pisuva :/

Kajgana Shop

На врв Bottom