Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
23 има ако му се точни податоците , така да си ја заебал процената:)
Според пишување повеќе год. :) а ако има стварно толку год. тогаш во мозокот е како дете сеуште ...

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
1. Кажи и дека ти смета ако те сака ќе престане. Кажи и дека е безсмислено!
2. Ностри си ги роговите и оди избоди го!
3. Убиј ја со бекатон!
А ако нема бекатон плочки со што ќе ја убие? Што ако не живее во општина Карпош , каде има бекатон плочки највеќе што правиме во тој случај? Ако живее пример во Аеродром ќе треба од тој авионот на пистата што е да ја фрла. :D

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Епа боцни ја ти другарка и и кажи и ништо не е ова.

Член од
28 март 2013
Мислења
6
Поени од реакции
2
nisto snaci u pravo sum so ne sam po kef so ova.i konecno resiv da staam kraj ednas za sekogas jas znaev deka sum magare ama premnogu ja sakav za da napravam vakov cekor,no nee i se vo toa neli?. decki vi blagodaram so mi pokazavte kolku sum glup i slep mnogu mi pomogna ovoj kus razgovor a so e najintersno i go prativ ova da procita so mislat drugite ama dzabe ona misli deka e vo pravo i toa e a jas nemam sila vekje da dokazuvam i dokazuvam i vaka e najarno za site ideme dajle :)

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
nisto snaci u pravo sum so ne sam po kef so ova.i konecno resiv da staam kraj ednas za sekogas jas znaev deka sum magare ama premnogu ja sakav za da napravam vakov cekor,no nee i se vo toa neli?. decki vi blagodaram so mi pokazavte kolku sum glup i slep mnogu mi pomogna ovoj kus razgovor a so e najintersno i go prativ ova da procita so mislat drugite ama dzabe ona misli deka e vo pravo i toa e a jas nemam sila vekje da dokazuvam i dokazuvam i vaka e najarno za site ideme dajle :)
Па нека се зачлени и она на форумот па може на форум да решавате проблеми веќе кога се и кажуваш. Башка ќе имаш тука многу адвокати на форумот кога ќе заебеш работа да те рендаат. :DШто викаш за идејата?

Член од
28 март 2013
Мислења
6
Поени од реакции
2
Па нека се зачлени и она на форумот па може на форум да решавате проблеми веќе кога се и кажуваш. Башка ќе имаш тука многу адвокати на форумот кога ќе заебеш работа да те рендаат. :DШто викаш за идејата?
interesna e :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Тежок проблем еве размислувам...
И јас мислам, мислам, решение не ми доаѓа.
Како ти иде тебе?? (n)
--- надополнето: 28 март 2013 во 03:22 ---
Бештија. Немаат никаков контакт а си праќаат бакнежи на фејсбук. Одлучи се. Башка , му праќа бакнежи на бившиот ? Зошто и е тогаш бивши ?
Знам ја какви са тоа ороспинје. Следен пат гола ќе му се слечвит на камерана.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Ти немаш бивши? Обожавателки?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од