.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
Според пишување повеќе год.23 има ако му се точни податоците , така да си ја заебал процената![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Според пишување повеќе год.23 има ако му се точни податоците , така да си ја заебал процената![]()
А ако нема бекатон плочки со што ќе ја убие? Што ако не живее во општина Карпош , каде има бекатон плочки највеќе што правиме во тој случај? Ако живее пример во Аеродром ќе треба од тој авионот на пистата што е да ја фрла.1. Кажи и дека ти смета ако те сака ќе престане. Кажи и дека е безсмислено!
2. Ностри си ги роговите и оди избоди го!
3. Убиј ја со бекатон!
Па нека се зачлени и она на форумот па може на форум да решавате проблеми веќе кога се и кажуваш. Башка ќе имаш тука многу адвокати на форумот кога ќе заебеш работа да те рендаат.nisto snaci u pravo sum so ne sam po kef so ova.i konecno resiv da staam kraj ednas za sekogas jas znaev deka sum magare ama premnogu ja sakav za da napravam vakov cekor,no nee i se vo toa neli?. decki vi blagodaram so mi pokazavte kolku sum glup i slep mnogu mi pomogna ovoj kus razgovor a so e najintersno i go prativ ova da procita so mislat drugite ama dzabe ona misli deka e vo pravo i toa e a jas nemam sila vekje da dokazuvam i dokazuvam i vaka e najarno za site ideme dajle![]()
interesna eПа нека се зачлени и она на форумот па може на форум да решавате проблеми веќе кога се и кажуваш. Башка ќе имаш тука многу адвокати на форумот кога ќе заебеш работа да те рендаат.Што викаш за идејата?
И јас мислам, мислам, решение не ми доаѓа.Тежок проблем еве размислувам...
Знам ја какви са тоа ороспинје. Следен пат гола ќе му се слечвит на камерана.Бештија. Немаат никаков контакт а си праќаат бакнежи на фејсбук. Одлучи се. Башка , му праќа бакнежи на бившиот ? Зошто и е тогаш бивши ?
Солзичка ми виси на трепкаццц го утепавте од зафркавање кутрото детенце![]()