хаха и јас сум размислувал на тој начин ама мислам дека тој не е вистинскиот дека така ке направам само полошо да биде и дека ке ме отера во цензура 90% ако најдам некој подобар начин ке го употребам ако Не ке се обидам и со овој ама чисто се сомневам затоа што не е некоја Дива .
Имај го ова на ум: секоја девојка *сака* да биде лапана, драпана и сексана, само зависи од кого и кога. Со други зборови, ако сега не сака ти да ја лапаш, драпаш и сексаш, постои некој којшто таа *сака* тоа да ѝ го прави. И таа исто така го бара тој човек.
Ако ѝ настапиш директно, таа ќе знае какви се твоите искрени намери кон неа. Ако не, сосема е веројатно дека таа ќе го најде тој човек што ќе ја лапа, драпа и секса, а тоа нема да бидеш ти. А бидејќи си ѝ другар, таа ќе очекува дека ти немаш проблем да бидеш во нејзина близина додека таа се лапа (веројатно не и дури се драпа и секса) со другиот. А ако имаш проблем, таа ќе си мисли: „па тој никогаш не ми кажал како се чувствува и не сум јас виновна што не реагирал кога требало“ (ова од лично искуство).
Значи, ако сакаш да ризикуваш да бидеш само нем набљудувач додека таа се лапа, драпа и секса со друг, барај „други начини“. Вака, ако ти ја насочиш натаму и дури и да те одбие, таа ќе се сети дека некогаш ти си сакал да си со неа. И тоа ќе остане како знаење дека можеби баш ти си тој човек со кого таа сака тоа да го прави. И можеби ќе сака да продолжи и понатаму.
Од твоја страна, штом ти си развил чувства кон неа, таа е веќе способна да возврати (жените побргу влегуваат во пубертет од мажите и побргу созреваат). Со други зборови, ако таа те одбие, ти *не си* човекот за неа, барем не во овој момент, и таа тоа свесно го бира. Затоа реагирај со време, за да не изреагира некој друг пред тебе.
Со лесно.