Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
И на ова ако веднаш ти одговори цурата - „Ма немој да ме јебеш“ знај дека има минимум 1 профил на фејсбук.
Или дека е директен или индиректен потомок на кили the great...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Еве и за женски совет...тоест не совет него нешто што мужи не кажуваат.

Ако ти каже дека си слатка ко бонбонче, во истиот миг те замислува како 300 на саат те расчепува од ебење додека ти врискаш....тоа е машка дефиниција за - баш е слатка.

Член од
31 јануари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
3
Od kaj gi vadis brat ovie jas nz kolku samo nema veze ova, se si e toa idividualno ako ti go mislis toa jas ne go mislam toa.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Еве ви еден опшо прифатен совет за машки.
Како да знаете дали ве свиѓа?

Прашајте ја нешто што нема да е фино, не да е одвратно туку да е доволно каде што нормална особа би ве одјебала инстантно и за понатамошна комуникација.

пример си праете муабет за некоја рандом ретард лижогзачка тема и избаци се со прашањето...а ти се дргориаш ли?
Ако после ова пак се согласи да се види со вас...одма залапуј ја....пошо жени трпат срања само ако свиѓаат некого.
True story bro....

Без заебанции сеа, некои сакаат дрско.

За разлика од брн шо сака да биде папучар ^^

B

Black Guard

Гостин
По ѓаволите имам што знам полупроблем,сакав многу една колешка но и бев секс бади иако ја сакав не и кажав па фати дечко а јас вриев со три нејзини другарки а и со неа,сега две другарки се омажени но и она...ова е случка пред 6 години и....оттогаш срцето ми се затвори,како машина сум.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
По ѓаволите имам што знам полупроблем,сакав многу една колешка но и бев секс бади иако ја сакав не и кажав па фати дечко а јас вриев со три нејзини другарки а и со неа,сега две другарки се омажени но и она...ова е случка пред 6 години и....оттогаш срцето ми се затвори,како машина сум.
Дај оглас дека ако некоја има проблем за мажење да го баци крстот кај тебе еднаш во постела, пари ќе се наполниш. Еј луѓево со дарба јас не можам да ги разберам. :rolleyes:
Четири од четири има скор и чека од Бога росица. Ако фаќа и кај мажи иљачов тогаш за тебе нема зима, само од данокот твој за профит годишен ќе се полни пензионерскиот фонд на Македонија.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Проблемот ти е што не си ѝ кажал тогаш кога требало. И сега те јаде и не ти дава мир.

Јави ѝ се, кажи ѝ дека си ја сакал тогаш. Ќе ти олесни и ќе се насмеете и двајцата.

Ако ти недостасува такво лудување, оди и лудувај. Најди некоја друга што ќе ја наречеш твоја омилена и најди си нова секс другарка (а и нејзините другарки мотај ги). Само, мислам дека сега времето за такви лудувања поминало и сè што ти всушност знаеш е како да живееш лудо. А сега треба да се смируваш, т.е. организмот тоа ти го бара.

Нема лесен начин. Мора да одлучиш да се смириш и да најдеш некоја којашто вистински ќе ја сакаш (немаш избор - силата за работење на 4 девојки паралелно одминала). Затоа, почни да бараш врска. Кога ќе најдеш девојка којашто те привлекува, кажи ѝ го тоа во лице и почни да се врзуваш за неа. Ако ти одлета погледот на друга страна, кажи ѝ го и тоа, а таа (ако е на место) ќе се погрижи и пенисот да не ти одлета на таа страна, туку да си го задржи за себе. Претходнава твоја фак бади очигледно немала проблем со тоа ти да влегуваш во нејзини другарки, т.е. баш не си ѝ значел до толку многу, кога те делела со другарките („добар кур вреди да се сподели - другарките се поважни и заслужуваат добар третман; носителот на курот можеби има чувства ама кој го врти - додега влегува, добар е. Кога ќе се измориме, ќе си најдеме мажи за стабилна врска, а со овој нема да се замараме - неговата улога во нашите животи помина. Штом и тој не се замара со чувствата на некоја од нас, т.е. нè гледа само како месо во кое може да навлезе, сигурно ни тој не се грижи многу за нас и нашите чувства“). Следната девојка што ќе ја најдеш гледај да биде љубоморна што ќе загледуваш други жени.

Ај со лесно станувањето сериозен.

Поздрав.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ми треба еден совет !
За какви теми може да се збори на прв состанок(какви прашања да се поставуваат)?

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Ми треба еден совет !
За какви теми може да се збори на прв состанок(какви прашања да се поставуваат)?
glupo prasanje ti e ova
obicno na prv sostanok doznavate poveke eden za drug koj so prai u zivotot i taka

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Ми треба еден совет !
„Здраво. Вечерва изгледаш прекрасно. Ако е до местото на излегување, те молам кажи ми на кои места да излегуваме, зашто сакам секогаш да бидеш волку убава, па и поубава“.

Прво би требало да се вцрвени, а потоа да ти кажува за омилените места на излегување. Понатаму сум сигурен дека темите ќе ви се редат една по друга.

Со лесно.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Еве ви еден опшо прифатен совет за машки.
Како да знаете дали ве свиѓа?

Прашајте ја нешто што нема да е фино, не да е одвратно туку да е доволно каде што нормална особа би ве одјебала инстантно и за понатамошна комуникација.

пример си праете муабет за некоја рандом ретард лижогзачка тема и избаци се со прашањето...а ти се дргориаш ли?
Ако после ова пак се согласи да се види со вас...одма залапуј ја....пошо жени трпат срања само ако свиѓаат некого.
Па не би се правел со сила ретардиран, тоа е контра на мојот карактер. Постојат многу сигнали кои девојката ќе ги укаже дека и се допаѓаш (намигнувања, подмолен осмех, во цело друштво под одредени ситуации ти и си забележителен, ти укажува внимание, на секое твое мислење добиваш комплетна подршка,провокативен поглед и ред други гестови ако добро ги читаш ќе ги забележиш).
Мој совет е немаш потреба од глума биди си свој за себе ако мислиш дека си супериорен ќе бидеш и за некоја. Никогаш не се спуштај на сељачкиот левел, и не користи фрази од најекстремните сељаци за кои светот некогаш слушнал, иако мислиш дека се кул- воопшто не се, тие палат само кај дрољи.
Верувај немаш потреба од навреди за да дознаеш дека и се допаѓаш на некоја, постојат милиони начини да дознаеш овој е налошиот.
--- надополнето: Feb 20, 2012 3:49 AM ---
Ми треба еден совет !
Се даваат комплименти, се зборува за убави работи, шири позитивна енергија, понуди утеха ако има потреба, хуморот има голема улога ако ја засмејуваш половина работа ти е завршена. За љубовта се зборува и за врските и за сексот и за музиката и за филмовите и за запознавањето, која е ,од каде е што има брат сестра, а кога таа ќе те праша кој си гледај да го представиш твојот профил во најдобро светло, вешто да ги прикриеш недостатоците и никогаш да не бидеш потполно искреен на првиот состанок. Не се отворувај премногу биди потаинствен, гледај да дознаеш повеќе за неа одколку таа за тебе

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
glupo prasanje ti e ova
obicno na prv sostanok doznavate poveke eden za drug koj so prai u zivotot i taka
побарав совет ако дадеш некој совет корисен тоа е добро ако не не оценувај дали моето прашање е глупо или не

P.S : Фала ви на сите и ако може да ми кажете тинејчерско место за излегување каде да ја одведам:(

Kajgana Shop

На врв Bottom