Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
епа хелоооу:)
имам еден проблемм и се надевам дека ке ми помогнете што да правам или барем ќе дадете ваше мислење.
Ми се свиѓа еден дечко колега од на факс.Имаше женска до пред 3 месеци ама ние се имавме на фб од пред тоа и ми пишуваше онака колешке како е и слични муабети(даваше некои знаци дека му се свиѓам ама не беа премногу очигледни) :) од кога раскинаа гледам сите врски ги прекинал со неа,не се повеќе пријатели,немаа слики повеќе заедно,други што ределе слики нивни и тие беа тргнати.Муабетите ни се сменаа на мн подобро,скоро секој ден пишувавме па дури пред месец дена ме викна на кафе али неможев да одам од некои причини тогаш во моментот( не дека не сакав туку не можев ) и мене ми беше страшно глупаво што му реков односно измислив нешто да не одиме и фала богу не се налути.Тогаш не правевме муабет во живо но после тоа се сретнавме на факс и тој дојде прв се поздрави и одтогаш кај ке ме види дали било од близу или далеку ми се смешка,ми мафта ,ме гледа буквално очите не ги трга од мене,доаѓа обавезно прв да се поздрави па дури и со моите другарки во една прилика се запозна.Имавме полагање и пред тоа тој ми рече кога ке завршиме дека обавезно ке излезиме но во меѓувреме го деактивира фб за да учи( не му е прв пат да го деактивира,може човекот да живее без фб :) ) и од тогаш еве веќе 2 недели не комуницираме на тој начин,и немам негов број,но на факс секој ден се гледаме муабети ова она ама мене ми е глупаво да прашам кога ќе во врати фб или пак недајбоже број да му побарам :)Нормално јас кога не гледам во него моите другарки гледаат и следат што прави викаат дека ме гледа нонстоп дека се смешка,само гледа да е во моја близина и др. ИИИИ ке си пукнам буквално пошо многу ми фалии,се губам пред него кога ми е во близина осекјам пеперутки како мало дете некое леле ,од друга страна страв ми е да не се смири со бившата или пак да не си најде некоја хаха дај кажете дали има некој лек или морам да чекам да се сети да дојде на фб? или пак трето решение?
За крај морам да кажам дека ми е страв што ке се деси понатаму ,не сакам да го изгубамм тој е премногу добар ама и гледам дека баш добро знае што прави за да се затрескам во него хаха или пак мене само ми се причинува.Нвм мислам дека е фраерче или пак глуми пред мене фраерче и дека знае да се понаша со женски и незнам зошто ама јас не сакам да верувам дека е ист како моите предходни бивши што се праеле фраери...не сакам...
извинете што е предолго ...
Ја би го викнала на кафе :) Коа си праите муабет на факс, спомни му као Абе шо стана со кафето?
И остај ја бившата, три месеци прошле.. Ти го вадиш на договорено другарско кафе као колеги од факс, па што бидне - бидне :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Сањичка, ако го викнеш на кафе не значи дека го викаш во кревет. Кафе си е кафе, муабет, зезанции, малце повеќе приватни информации, позади кафето не се крие некоја скриена порака. Е сега ако го викнеш дома, на вино, кога сте сами, а ти си секси облечена, е тогаш ќе има скриена порака :)
Ако многу му ја мислиш, ништо нема да направиш. Ако ти се допаѓа, go for it girl ...

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Според мене, мислам дека сака да каже дека типот е убав и дека може да ја има било која женска.
Така нешто ?

Се извинувам ако грешам.
Сака да каже ако таа го побара прва или го покани да не е како останатите лесни женски што тој ги имал или може да ги има ако посака.Така нешто
Ааааа ама она ондак помешала поими. Викање на кафе и легнување-секс не е исто, нормално доколку она не сака да му дае од прва :D
Не значи дека секој кој ќе го викнеш на кафе, после ред-два муабет одма ќе ти стане дечко за озбилно и ќе му се џитнеш после прв состанок у кревет.

Се е до перцепција.

Член од
9 февруари 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
Да тоа сакав да кажам дека тој може да ја има секоја женска и не сакам да помисли за мене дека сум лесна и слично.Викање на кафе и секс секако дека не е исто ама не сакав да свати нешо погрешно и да добие погрешен впечаток само ...
фала ви за советите , ке пробам ке го викнам па што биде нека биде ваљда нема да се изглупирам хаха :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Да тоа сакав да кажам дека тој може да ја има секоја женска и не сакам да помисли за мене дека сум лесна и слично.Викање на кафе и секс секако дека не е исто ама не сакав да свати нешо погрешно и да добие погрешен впечаток само ...
фала ви за советите , ке пробам ке го викнам па што биде нека биде ваљда нема да се изглупирам хаха :D
Ako е asshole и коа он ќе те покани на кафе ќе мисли за тебе дека си лесна пошо си прифатила :D

Член од
4 февруари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
8
Nema nikakva vrska koj kogo vika, samo posto poslobodno ste komunicirale na fb, gledaj da ne bides epten sramezliva (poradi namerata vo glava) i ne da mu prijdes naednas da mu reces : EJ AJ NA KAFE BRAT!?!?. Tuku poleka uz muabet ko sto rekoa, 100% ke bide.

Ej i daj pisi tuka sto si napravila, zosto eve koga ke dadam vaka sovet osekam kako da sum posadil drvce nekoe-sakam da znam dali ke izrasne golemo, zdravo i zeleno ili pak ke skape i ke se izgubi pod crnoto nebo.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
пак ке ти речам машки сме ние, логиката не ни е како вашата сложена. и да му намигниш и да го погледнеш онака секси и да го викниш на кафе и да го викниш во кревет ке си сватиме исто. секс, секс, секс и сигурно секс. толку. нема многу мислење.
се зезам...................... за намигнувањето;).
инаку како беше со кокошката вицот кога ја бркал петелот, знајш веќе за што.
ако трчам нема да ме стигни, ке останам неебана.
ако застанам да ме фати ке испаднам лесна.
значи најдобро да си се сопнам!!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Според мене доколку е активен на фб можеш да му речеш,сега имам слободно време ако сеуште си за кафе одење може да се договориме или сретнаме.Ама пошто рече фб му е деактивиран можаш да му речеш кога ќе се сретнате доколку е за едно кафе и муабет да се сретнате и после тоа good luck..

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Викаш на ист факултет сте, иди купи едно кафе од автомат, дента облечи постара црна блуза и отиди и удри се од него, но да изгледа како да е он крив, и истури го цело кафе врз тебе, но немој да бидеш нервозна, и кажи ццц неам сеа пари за кафе, и он ќе ти понуди да ти купи, и кажи му неможам сеа ваква лом сум, но вечер сум слободна :icon_lol:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Викаш на ист факултет сте, иди купи едно кафе од автомат, дента облечи постара црна блуза и отиди и удри се од него, но да изгледа како да е он крив, и истури го цело кафе врз тебе, но немој да бидеш нервозна, и кажи ццц неам сеа пари за кафе, и он ќе ти понуди да ти купи, и кажи му неможам сеа ваква лом сум, но вечер сум слободна :icon_lol:
Ah da ti ebam stosot i mene me zafrkna edna tipka so taj stos u sredno.

Член од
9 февруари 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
star dust ке пишам обавезно хаха :))) иначе lion bold italic тешко дека можам ова да го изведам хахах наместо на мене на него ке го истурам кафето од возбуда :)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
Среќата ги следи храбрите :cuc:

M

Moon Child

Гостин
Бре мајката бисерот ќе ти се срони ако го поканиш значи:tapp:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Еве ви еден опшо прифатен совет за машки.
Како да знаете дали ве свиѓа?

Прашајте ја нешто што нема да е фино, не да е одвратно туку да е доволно каде што нормална особа би ве одјебала инстантно и за понатамошна комуникација.

пример си праете муабет за некоја рандом ретард лижогзачка тема и избаци се со прашањето...а ти се дргориаш ли?
Ако после ова пак се согласи да се види со вас...одма залапуј ја....пошо жени трпат срања само ако свиѓаат некого.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Еве ви еден опшо прифатен совет за машки.
Како да знаете дали ве свиѓа?

Прашајте ја нешто што нема да е фино, не да е одвратно туку да е доволно каде што нормална особа би ве одјебала инстантно и за понатамошна комуникација.

пример си праете муабет за некоја рандом ретард лижогзачка тема и избаци се со прашањето...а ти се дргориаш ли?
Ако после ова пак се согласи да се види со вас...одма залапуј ја....пошо жени трпат срања само ако свиѓаат некого.
И на ова ако веднаш ти одговори цурата - „Ма немој да ме јебеш“ знај дека има минимум 1 профил на фејсбук.

Kajgana Shop

На врв Bottom