burn84
Говорете Македонски
Или дека е директен или индиректен потомок на кили the great...И на ова ако веднаш ти одговори цурата - „Ма немој да ме јебеш“ знај дека има минимум 1 профил на фејсбук.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или дека е директен или индиректен потомок на кили the great...И на ова ако веднаш ти одговори цурата - „Ма немој да ме јебеш“ знај дека има минимум 1 профил на фејсбук.
Денеска поготово после изгледаниов клип, повеќето се.Или дека е директен или индиректен потомок на кили the great...
True story bro....Еве ви еден опшо прифатен совет за машки.
Како да знаете дали ве свиѓа?
Прашајте ја нешто што нема да е фино, не да е одвратно туку да е доволно каде што нормална особа би ве одјебала инстантно и за понатамошна комуникација.
пример си праете муабет за некоја рандом ретард лижогзачка тема и избаци се со прашањето...а ти се дргориаш ли?
Ако после ова пак се согласи да се види со вас...одма залапуј ја....пошо жени трпат срања само ако свиѓаат некого.
I do my best...True story bro....
Без заебанции сеа, некои сакаат дрско.
За разлика од брн шо сака да биде папучар ^^
Дај оглас дека ако некоја има проблем за мажење да го баци крстот кај тебе еднаш во постела, пари ќе се наполниш. Еј луѓево со дарба јас не можам да ги разберам.По ѓаволите имам што знам полупроблем,сакав многу една колешка но и бев секс бади иако ја сакав не и кажав па фати дечко а јас вриев со три нејзини другарки а и со неа,сега две другарки се омажени но и она...ова е случка пред 6 години и....оттогаш срцето ми се затвори,како машина сум.
По ѓаволите имам што знам полупроблем,сакав многу една колешка но и бев секс бади иако ја сакав не и кажав па фати дечко а јас вриев со три нејзини другарки а и со неа,сега две другарки се омажени но и она...ова е случка пред 6 години и....оттогаш срцето ми се затвори,како машина сум.
glupo prasanje ti e ovaМи треба еден совет !
За какви теми може да се збори на прв состанок(какви прашања да се поставуваат)?
Ми треба еден совет !
За какви теми може да се збори на прв состанок(какви прашања да се поставуваат)?
Ми треба еден совет !
Еве ви еден опшо прифатен совет за машки.
Како да знаете дали ве свиѓа?
Прашајте ја нешто што нема да е фино, не да е одвратно туку да е доволно каде што нормална особа би ве одјебала инстантно и за понатамошна комуникација.
пример си праете муабет за некоја рандом ретард лижогзачка тема и избаци се со прашањето...а ти се дргориаш ли?
Ако после ова пак се согласи да се види со вас...одма залапуј ја....пошо жени трпат срања само ако свиѓаат некого.
Се даваат комплименти, се зборува за убави работи, шири позитивна енергија, понуди утеха ако има потреба, хуморот има голема улога ако ја засмејуваш половина работа ти е завршена. За љубовта се зборува и за врските и за сексот и за музиката и за филмовите и за запознавањето, која е ,од каде е што има брат сестра, а кога таа ќе те праша кој си гледај да го представиш твојот профил во најдобро светло, вешто да ги прикриеш недостатоците и никогаш да не бидеш потполно искреен на првиот состанок. Не се отворувај премногу биди потаинствен, гледај да дознаеш повеќе за неа одколку таа за тебеМи треба еден совет !
побарав совет ако дадеш некој совет корисен тоа е добро ако не не оценувај дали моето прашање е глупо или неglupo prasanje ti e ova
obicno na prv sostanok doznavate poveke eden za drug koj so prai u zivotot i taka