Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.018
Поени од реакции
7.670
Погрешно. Ако ти е партнер, партнер ти е во сѐ, дел од тебе, треба да сте како едно. Да истражувате заедно, да се забавувате исто како што и треба да делите одговорностите.
Наместо од тоа да му е гад, треба да му е срам да си ги погледне жена му и децата кога се враќа од кај швалерката.

Ретко кој има денешно време совест и срам вака да му е тешко да си го гледа златното семејство откако ќе ги изеде гурабиите.

Hey,

Se slozhuvam 10000% so tebe, Samo sakav da kazham deka nekoi gospoda i za toa imaat izgovori

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.338
Поени од реакции
4.137
Najdobro e da nekoj drug pomudar izbere, ja toa go praam na sledniot nacin, subliminalno rabotam na deteto da utre bega od odredeni kategorii na tacki. Seto toa se nadevam i ti kje pomognesh da go srocime vo ubavo shtivo i go ostavime za slednite pokolenija.
Додека ние тоа го средиме ке дојдат времиња каде што секој со секого ке се кеца и за тоа ке се фали дома на вечера а другиот ке му се диви и ке го бодри.... заебани времиња идат, ние да ја решиме за сега...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.708
Поени од реакции
49.016
Расправаш со нејзе до 4 сабајле секој ден изминативе 3 недели и не си ја ебел. Ај буљај си у екранов жолт, не ме замарај.
За вакви коментари треба да постои форумов :icon_lol:

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.938
Поени од реакции
9.629
„Љубовни проблеми? Потребен ти е совет?" Еве го советот:
Screenshot_2024-11-25-19-22-13-79_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
Понекогаш ќе научите да издржите кога ќе бидете одбиени од неколку ама останатите ќе наплатат у кревет ;)
„Good luck and happy fucking"

Kajgana Shop

На врв Bottom