- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.554
- Поени од реакции
- 11.533
јако се фолирате БРАВО
Не, тоа значи дека си алкохоличар и перверзњак.Jас сум член на оваа партија. Дали се важи моето мислење ако кажам дека Јофе е глуп, дека е тапа, дека не го бива и дека и е одбивен на публиката?
И тебе не ти е лесно да си го браниш другарчето, не знаеш веќе како.Не, тоа значи дека си алкохоличар и перверзњак.
Не знам каде у реченицата виде бранење на другарчињата.И тебе не ти е лесно да си го браниш другарчето, не знаеш веќе како.
Не мора да видам во реченицата, гледам на темава.Не знам каде у реченицата виде бранење на другарчињата.
Убаво кажано, респектНе мора да видам во реченицата, гледам на темава.
Девојче се отепа од напаѓање на сите останати, уствари тоа ти е цела одбрана на тиња другарчето. Поготово му се осврна на еден форумџија кој најубаво успеа да ти врати на сите твои напади. Би се замерила со цел форум, не затоа што другарчето твое чини или не, туку затоа што го напаѓаат, небаре немаат право на свое мислење.
Но ние тука не сме тие кои изиграваме циркузанти на тв, тоа е другарчето твое, тој е тој што се глупира и како таков мора да подлежи на критика од нас од публиката. И јебига не може сите коментари да се позитивни. Како што и сама видиш тука поголем дел се негативни. Ти и на глава застани ако сакаш но тоа ти е, Јофе и одбивен и е на публиката, сакала да прифатиш ти или не.
Не видов јас асална критика на темава, не видов некоја критика шо не вика: ќе му го пукнам носот, Велија бла бла, А1 бла бла, коменари за физичкиот изглед, и некои навреди.Не мора да видам во реченицата, гледам на темава.
Девојче се отепа од напаѓање на сите останати, уствари тоа ти е цела одбрана на тиња другарчето. Поготово му се осврна на еден форумџија кој најубаво успеа да ти врати на сите твои напади. Би се замерила со цел форум, не затоа што другарчето твое чини или не, туку затоа што го напаѓаат, небаре немаат право на свое мислење.
Но ние тука не сме тие кои изиграваме циркузанти на тв, тоа е другарчето твое, тој е тој што се глупира и како таков мора да подлежи на критика од нас од публиката. И јебига не може сите коментари да се позитивни. Како што и сама видиш тука поголем дел се негативни. Ти и на глава застани ако сакаш но тоа ти е, Јофе и одбивен и е на публиката, сакала да прифатиш ти или не.
Ти оди отвори уше некој јузер и не кажуај многу.Убаво кажано, респект
Се извинувам за оф-топик, ама имаш доказ дека имам друг јузер? Првин докажи со IP адреса, после јади трици! Супер модератор потврди дека немам дупли јузер.Ти оди отвори уше некој јузер и не кажуај многу.
Нема она дупли јузер, пишав и на друга тема.Не видов јас асална критика на темава, не видов некоја критика шо не вика: ќе му го пукнам носот, Велија бла бла, А1 бла бла, коменари за физичкиот изглед, и некои навреди.
Коа ќе видам некоја критика која има конкретно кажува нешо за емисијата, тогаш нема проблем. Коментарите на Тончи дека сите шо го сакаат Јован се или партиски опредеиени или му се другарчиња на Јован, е дебилен и затоа му вратив на начинотц на кој му вратив.
Најтрагично у целиот муабет шо на форумов сите се курчат со закани, а коа ќе го видат Јован у риал лајф, му се лигават и му праат муабет ко срценца некои. А јас сум сведок на тоа и ми се лоши.
Ти оди отвори уше некој јузер и не кажуај многу.
Ако имаш апарат во рака, и сакаш да извадиш дикредитирачка фотографија, мораш малку а-у, ово-оно-она-ана Така беше на времето. Сега доволно е да пуштиш снимка од ЈуТјуб и се гледа се, фино-лепо. Ако некогаш ми дојде некој на гости, а сакам да го избркам ќе му пуштам снимки од Јофе на ЈуТјуб. Ете најдов и корисна страна на емисијата.Најтрагично у целиот муабет шо на форумов сите се курчат со закани, а коа ќе го видат Јован у риал лајф, му се лигават и му праат муабет ко срценца некои. А јас сум сведок на тоа и ми се лоши.
Не видов јас асална критика на темава, не видов некоја критика шо не вика: ќе му го пукнам носот, Велија бла бла, А1 бла бла, коменари за физичкиот изглед, и некои навреди.
Коа ќе видам некоја критика која има конкретно кажува нешо за емисијата, тогаш нема проблем. Коментарите на Тончи дека сите шо го сакаат Јован се или партиски опредеиени или му се другарчиња на Јован, е дебилен и затоа му вратив на начинотц на кој му вратив.
Најтрагично у целиот муабет шо на форумов сите се курчат со закани, а коа ќе го видат Јован у риал лајф, му се лигават и му праат муабет ко срценца некои. А јас сум сведок на тоа и ми се лоши.