Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
M

.:makedonec:.

Гостин
Па нормално и мене да ме навреде нешто кај ќе го начекам таму ќе го тепам , а и најреално типот претерува ајде да речеме дека '' обичните '' луѓе може да ги зафркава ама кога станува збор за премиерот е тука веќе и тоа како може да сркне ќотек ако не и нешто повеќе на пример да му наместат ''самоубиство'' шо и нема да изненади ако продолжи неговата ''хумористична'' емисија
:toe:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Jас сум член на оваа партија. Дали се важи моето мислење ако кажам дека Јофе е глуп, дека е тапа, дека не го бива и дека и е одбивен на публиката?
Не, тоа значи дека си алкохоличар и перверзњак.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не знам каде у реченицата виде бранење на другарчињата.
Не мора да видам во реченицата, гледам на темава.
Девојче се отепа од напаѓање на сите останати, уствари тоа ти е цела одбрана на тиња другарчето. Поготово му се осврна на еден форумџија кој најубаво успеа да ти врати на сите твои напади. Би се замерила со цел форум, не затоа што другарчето твое чини или не, туку затоа што го напаѓаат, небаре немаат право на свое мислење.
Но ние тука не сме тие кои изиграваме циркузанти на тв, тоа е другарчето твое, тој е тој што се глупира и како таков мора да подлежи на критика од нас од публиката. И јебига не може сите коментари да се позитивни. Како што и сама видиш тука поголем дел се негативни. Ти и на глава застани ако сакаш но тоа ти е, Јофе и одбивен и е на публиката, сакала да прифатиш ти или не.

M

MacedoniaGirl

Гостин
Девојче се отепа од напаѓање на сите останати, уствари тоа ти е цела одбрана на тиња другарчето. Поготово му се осврна на еден форумџија кој најубаво успеа да ти врати на сите твои напади. Би се замерила со цел форум, не затоа што другарчето твое чини или не, туку затоа што го напаѓаат, небаре немаат право на свое мислење.
Но ние тука не сме тие кои изиграваме циркузанти на тв, тоа е другарчето твое, тој е тој што се глупира и како таков мора да подлежи на критика од нас од публиката. И јебига не може сите коментари да се позитивни. Како што и сама видиш тука поголем дел се негативни. Ти и на глава застани ако сакаш но тоа ти е, Јофе и одбивен и е на публиката, сакала да прифатиш ти или не.
Убаво кажано, респект :zver:

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600

Хахахах..Баш убаво ме изнасмеа:pos2: Кој си бе ти демек не го гледал на тв а ако го видел носот ќе му го скршел јака муда ...а и така немаш муда тоа да го направиш коа ке говидиш сликата си кажува ама баш се за тоа каков си pozz...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Јофе ако е фраер, ќе дојде и сам ќе се брани на форумов.

M

MacedoniaGirl

Гостин
Јофе ако има барем малку мозок, ќе престане да се глупира на телевизија :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не видов јас асална критика на темава, не видов некоја критика шо не вика: ќе му го пукнам носот, Велија бла бла, А1 бла бла, коменари за физичкиот изглед, и некои навреди.
Коа ќе видам некоја критика која има конкретно кажува нешо за емисијата, тогаш нема проблем. Коментарите на Тончи дека сите шо го сакаат Јован се или партиски опредеиени или му се другарчиња на Јован, е дебилен и затоа му вратив на начинотц на кој му вратив.

Најтрагично у целиот муабет шо на форумов сите се курчат со закани, а коа ќе го видат Јован у риал лајф, му се лигават и му праат муабет ко срценца некои. А јас сум сведок на тоа и ми се лоши.
Убаво кажано, респект :zver:
Ти оди отвори уше некој јузер и не кажуај многу.

M

MacedoniaGirl

Гостин
Се извинувам за оф-топик, ама имаш доказ дека имам друг јузер? Првин докажи со IP адреса, после јади трици! Супер модератор потврди дека немам дупли јузер.
Која си ти да ми кажуваш дали да дискутирам во темава? Ми се чини дека немаш како на друг начин да го браниш другарчето, па почна со навреди и обвинувања :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не видов јас асална критика на темава, не видов некоја критика шо не вика: ќе му го пукнам носот, Велија бла бла, А1 бла бла, коменари за физичкиот изглед, и некои навреди.
Коа ќе видам некоја критика која има конкретно кажува нешо за емисијата, тогаш нема проблем. Коментарите на Тончи дека сите шо го сакаат Јован се или партиски опредеиени или му се другарчиња на Јован, е дебилен и затоа му вратив на начинотц на кој му вратив.

Најтрагично у целиот муабет шо на форумов сите се курчат со закани, а коа ќе го видат Јован у риал лајф, му се лигават и му праат муабет ко срценца некои. А јас сум сведок на тоа и ми се лоши.

Нема она дупли јузер, пишав и на друга тема.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Ако имаш апарат во рака, и сакаш да извадиш дикредитирачка фотографија, мораш малку а-у, ово-оно-она-ана :) Така беше на времето. Сега доволно е да пуштиш снимка од ЈуТјуб и се гледа се, фино-лепо. Ако некогаш ми дојде некој на гости, а сакам да го избркам ќе му пуштам снимки од Јофе на ЈуТјуб. Ете најдов и корисна страна на емисијата.

Магде, ајде да се вратам на емисијата, од конструктивен аспект.
ДИКЦИЈА, Јофе ја НЕМА!
Мафтање со раце, претерано е. Да беше физички покрупен, можеби и ќе му личеше, ама вака личи на вртимушка (оние што се паѓаа во смоки).
Правење муабет по телефон со замислено другарче. Таква финта правеше еден ром на времето кога се обидуваше да стане МК Талент во организација на М2. Колку лејм треба да бидеш за да копираш дечко што не успеал на избор за талент.
Додуша не е по телефон, туку мубет со замислено пријателче во публиката (од другата страна на ТВ екранот). Ама пак е лејм.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

Многу си напорна, критики има еден тон, а твоето другарче толку што им е одвратно на останатите доведува до тоа да посакаат да му го пукнат носот. И доста со етикети за останатите како биле партиски определени, јас не видов некој да напиша нешто во стил „Јас сум од ВМРО и Јофе заради тоа не ми се допаѓа“.

Само јас им советувам да не се тепаат со него оти тој(Јофе) нема што да изгуби :)

Kajgana Shop

На врв Bottom