Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
па нели нашата држава е ДЕМОКРАТСКА????????
Штом го гледаш на ТВ скоро цело година, државава Е демократска.
Штом повеќе од 50% од членовите на форумот велат дека не те бива, значи не те бива. Да не ги додаваме и оние 20% што велат дека е греота, не треба да се тепа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.553
Поени од реакции
11.529
Всушност, не станува збор за никаков ќотек. Добил закана (?) на фејсбук, па што? И онака сите се силни на интернет, а и нема право да пријави некакви глупости од фејсбук. Типот се однесува како мамино галениче.
Тој е навиен (наивен) часовник од газда Велија (во ќелија :icon_lol:) и тресе глупости (се глупира) на тв. Кучињата си лаат, караванот си врви. Никого не го погодуваат неговите невистини, бидејќи нормално се невистини :)
Кажани вистини никаде нема. Ајде посочи една вистина да видиме?
Малечко ова напишаново ти е партиско. Како прво рано ти е за политика, како второ од тоа што го имам гледано неколку пати невидов лага само некој чуден начин на исмејување, како трето содржината на емисијата му е од актуелностите во мкд па и нешто од светот што се дешава и како четврто доволни со претходните 3 ))) Единствена грешка му е тоа што овие од СДСМ не ги исмејува :smir::smir:

--- надополнето ---

Штом го гледаш на ТВ скоро цело година, државава Е демократска.
Штом повеќе од 50% од членовите на форумот велат дека не те бива, значи не те бива. Да не ги додаваме и оние 20% што велат дека е греота, не треба да се тепа.
80 посто од членовите на форумот што не го сакаат се за вмро така да се е јасно незнам што сакате да докажете:smir: ако не ви се свиѓа не го гледајте:helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
M

MacedoniaGirl

Гостин
Малечко ова напишаново ти е партиско. Како прво рано ти е за политика, како второ од тоа што го имам гледано неколку пати невидов лага само некој чуден начин на исмејување, како трето содржината на емисијата му е од актуелностите во мкд па и нешто од светот што се дешава и како четврто доволни со претходните 3 ))) Единствена грешка му е тоа што овие од СДСМ не ги исмејува :smir::smir:
Грешка си, не ми е партиско. Можеби малку звучи како насочено против сдсм, но ова е моето мислење, а и на 70% од другите. Неможам да гледам како се глупира на тв. Нека критикува, нека се шегува со власта, но од крајност во крајност? Тој го достигна врвот на глупирањето. Не го знам дечково и мое мислење е дека е интересен приватно, но дефинитивно не е за на тв :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.553
Поени од реакции
11.529
Грешка си, не ми е партиско. Можеби малку звучи како насочено против сдсм, но ова е моето мислење, а и на 70% од другите. Неможам да гледам како се глупира на тв. Нека критикува, нека се шегува со власта, но од крајност во крајност? Тој го достигна врвот на глупирањето. Не го знам дечково и мое мислење е дека е интересен приватно, но дефинитивно не е за на тв :)
"Никого не го погодуваат неговите невистини, бидејќи нормално се невистини" Со ова напишаново си во целосна одбрана на вмро застаната немој несум вчерашен....признај :smir::back:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
80 посто од членовите на форумот што не го сакаат се за вмро така да се е јасно незнам што сакате да докажете:smir: ако не ви се свиѓа не го гледајте:helou:
Е ова е тоа што викам, на форумов не можеш да искажеш мислење без партиски да те етикетираат. Не ми се свиѓа емисијава негова, ич не ми се свиѓа. Ломотење напразно, катастрофа е. Но не се заканувам јас со ќотек, глупости, ниту сум партиски определена. Што се однесува во мене, за во гасна комора се и власт и опозиција. Нека си прави што сака човекот, ама не им бранам на другите да си искажат критика/пофалба.
Етикетирањево не ти чини, само тоа ќе ти кажам.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.553
Поени од реакции
11.529
Е ова е тоа што викам, на форумов не можеш да искажеш мислење без партиски да те етикетираат. Не ми се свиѓа емисијава негова, ич не ми се свиѓа. Ломотење напразно, катастрофа е. Но не се заканувам јас со ќотек, глупости, ниту сум партиски определена. Што се однесува во мене, за во гасна комора се и власт и опозиција. Нека си прави што сака човекот, ама не им бранам на другите да си искажат критика/пофалба.
Етикетирањево не ти чини, само тоа ќе ти кажам.
Кога ке ме прочиташе убаво супер ке беше...значи пишав 80 посто не 100 посто алооо што значи не ги сметам сите што се против него дека се партиски определни и ако не ти се допаѓа дај црвено:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
И јас сакам да му го пукнам носот, многу се глупира и во некој моменти многу ме нервира тапа е... ја згрешил професијата :)

Член од
22 ноември 2010
Мислења
75
Поени од реакции
3
Не ги партизирајте луѓето што не го сакаат Јофе. :nenene:Тие едноставно не го сакаат затоа што хуморот е лош. До толку не е ни до човекот туку до заебанциите што ги прави. Ќе беше океј некој да ги ревидираше неговите настапи. Поентата е што не само што не е смешен туку со сила си го тера истото па истото.

M

MacedoniaGirl

Гостин
A1 BREAKING NEWS - На рапорт со Јофе: Незнаеме што да објавиме, ама како и да е ВМРО се криви. :toe:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Jas licno ne go gledam kretenov, i ne mi gajle sto ja ismejuva vlasta ama koga bi go sretnal na ulica bi mu eb.l mater bez pardon, ne mi bese simpaticen uste koga serese tuka na forum.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.287
Поени од реакции
30.613
Кога ке ме прочиташе убаво супер ке беше...значи пишав 80 посто не 100 посто алооо што значи не ги сметам сите што се против него дека се партиски определни и ако не ти се допаѓа дај црвено:smir:
анализава е огин и пламен.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

То е, последно да не ви остана ова да го браните? Јас не знам од форумџииве кој каде има партиска книшка, ама ти штом знаеш алал да ти е.
Го пронајдвме македонскиот Асанж. Алелуја :vozbud:

p.s
Jас сум член на оваа партија. Дали се важи моето мислење ако кажам дека Јофе е глуп, дека е тапа, дека не го бива и дека и е одбивен на публиката?

Kajgana Shop

На врв Bottom