- Член од
- 10 ноември 2019
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 5
хехе , одамна не изгледам веќе така
хехе , одамна не изгледам веќе така
Kam da te videme kako izgledas sea hmmхехе , одамна не изгледам веќе така
Aj tebe prvo, mozeHmmmj prati slika sea da te videme kakva si vo zivo.
Koj e taa nesrekja sto te zemal za zena
Kam da te videme kako izgledas sea hmm
Moze ako sakas od dolnato lice slika pisi poraka nema da se razocarasAj tebe prvo, moze
Аааа боли а? Прашањето. Неможе. Не сум онаа шо по форуми става слики и видеа веќе. А твоето долно лице задржи си го за себеMoze ako sakas od dolnato lice slika pisi poraka nema da se razocaras
Сега си разведена?Здраво Кајганџии, одамна веќе немав пишано, мислам од кога стапив во брак. Па еве ме пак, сакам да се дружиме. За оние кои се секаваат јас сум Новата тогашна сензација на Јутуб Веселинова. Па како сте ми? Што има ново?
Скраја да еСега си разведена?
Nema mene sto da me bole ti si taa koja treba da te bole. So toa depresivno lice zelno za vnimanie. Ocigledno mazo ti dovolno ne te vozbuduva pa se vrati ovde na forumot pak da baras vozbuda i vnimanie. Sea zemi pocnite pejte pesni vo duet so mazo ti dodeka ti go cuka od pozadi.Аааа боли а? Прашањето. Неможе. Не сум онаа шо по форуми става слики и видеа веќе. А твоето долно лице задржи си го за себе
Ти ли ќе ми забранеш јас да не седам на форум ненормален еден. ОлошNema mene sto da me bole ti si taa koja treba da te bole. So toa depresivno lice zelno za vnimanie. Ocigledno mazo ti dovolno ne te vozbuduva pa se vrati ovde na forumot pak da baras vozbuda i vnimanie. Sea zemi pocnite pejte pesni vo duet so mazo ti dodeka ti go cuka od pozadi.
Dojdi imbox vidii iM boxHmmmj prati slika sea da te videme kakva si vo zivo.
Koj e taa nesrekja sto te zemal za zena
Kam da te videme kako izgledas sea hmm