Јас кога серам.....

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Jас кога серам на терен, имам страв да не се ижуркам од коприви, бришејќи се. А ако се ижуркам, си го мачкам г**** со бекутанче.:pipi:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ti ocigledno samo seres...ebate toa...:) :)

Zatoa ima politeizam i mesijanizam.

Г

Господ

Гостин
Слаб желудник имам,затоа и купишта секти постојат :)

O

okej

Гостин
Ни секс, ни храна, ни дрога, ништо не може да го замени она магично чувство на среќа кога после добар секс, после добро јадење и пиење ќе те спотера и ќе седнеш да размислиш за судбината на човекот и постоењето на Бог додека полека, но сигурно, од тебе излегува екскрементот и со омаен мирис на гнасило огадува и окадува и на сите наоколу им се присложува.

Мојот ритуал, да речем, е да станам наутро, да сркнам две-три голтки кафе, да запалам цигаре и кога ќе ме постера, абе крај на приказната, трк у ќенифа на срање.

Е сеа, си сакам омајувачкиот, окадилинички и огадувачки мирис да го затскријам со мирисот на изгорен тутун, а и најчесто тоа го правам.
кафе ми текнало, ама зависи, ако не брзам, не би, море ич не би.

Понекад, како помал, книгата ми беше весел придружник, а и имам неколку испити спремено на шоља.
сега, сега не.
Сега како постар и помудар кењам сам, со своите мисли, барајќи како што реков вечни виситини за нештата кои го мачат човештвото :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
ахахахаххахаахаахаххаахх:pos2::pos2::pos2: епик!:pos2:

Денес после една недела пост сум се напукал мрсно ко ме стегна пролиф,15 мин во ВЦ уживав во серењето.Ко завршив задоволството мораше да бит "зачинето" така шо немаше тоалетна, шетав низ куќа гол да најдам и дур се вратив ми се потсуши па мораше да се капам.. феил:uvo:
епик феил!:pos2::pos2:

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Најгенијалните идеи ми дошле за време на кењажа, важни животни одлуки, на љубовен план како и за кариерата...

Плус, минимум 10 усни испити имам спремено на WC шоља, сите броеви на списанието CKM, и уште многу многу книги. А најтешко ми е кога немам што да читам, тогаш се префрлам на декларациите од шампоните и прашаците...
Повеќе не велам одам во клозет, туку одам в читална... :smir:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Дури неќна на сесија сфатив што не ми е во ред со пената за бричење...

Под tough beard на шишето се друго било на арапски, ебем му...

А веќе 2 недели коа седам на ќенеф се чудам што ми е чудно на пената... :pos:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Јас кога серам три дена комуналец не можат да ја одзатнат канализацијата

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АБРЕ ВИЕ АКО СТЕ НОРМАЛНИ ЈА ГЛАВА СЕЧАМ! Набилдав стомачни од смеење :pos2:
Иначе јас коа кењам откривам некои невидени опции на телефонот (Motorola V360 -ништо сложено) и обилно ми идат идеи за негово модифицирање.
А некад со задоволство може да седам 20минути, а некад ми се брза па за 45 секунди готов сум, зависи и колку ми се идело у вц пред тоа. После тоа бришеш дур не ја видиш чиста хартијата и некад се изморуваш од тоа. Одмараш 2-3минути, зимаш длабок здив и со последни сили стануваш од затоплената ВЦ школка и коа ќе погледнеш надоле се разочаруваш за сета таа мака колку малце си створил.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
....гужвам хартија за да не ме гребе.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Јас кога серам ми се исполнуват сите желби. Си одам секој ден по едно 15-20мин зависи можно е понекогаш и да се заборавам и по повеќе од 30 минути, секако имам и друштво секој ден телефонот, билтенот, некои списанија, но понекогаш одам и кога нема што да правам и на крајот доаѓа ситуација кога неможам да станам од шољата, нозете ми се отрпнени и ми требат уште најмалку 5мин да се врати се во нормала. Кога серам да можам и цревата ќе си ги извадам, толку многу што сакам да излезе од мене цел товар. Пред извесно време поради тоа дојдов до ситуација кога цревата ми се гледаа на газот од напинање и неможев да се движам 3-4 дена, неможев ни да спијам на мира, како да имав френка на газот :pos: Секое утро ми почнува со серење да ти е мерак очите да ги отвориш од спиење и да си одиш во вц-то се што ти тежи на душа се да излезе и да ти помине :icon_lol: Досега неможам да се пожалам од пролив, ова ми се има случено можеби едно 5-6 пати во животот така да тоа е друга приказна ехеее ако зборуваме зборуваме за тоа ќе нема крај :pos:

Г

Господ

Гостин
Александар Македонски со моите гомна ги мачкаше шлемовите на неговите војници за да останат будни на бојното поле.

Kajgana Shop

На врв Bottom