Јас кога серам.....

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
:toe::pos2::pos2::pos2:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
јас кога... или читам весник, или на мобилен играм .НИшто посебно освен кога немам ни мобилен ни весник прирака правам фигурици од хартијата.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Требаше во подфорум Општи да ја отворам темава :icon_lol:.
Значи темата не е постирање на слики од љања туку е лично искуство од физиолошка потреба серење, потоа ритуали кои ги правете за време на таа акција, зошто ги правите, потоа згоди и незгоди итн.
Сигурен сум дека сите ние знаеме како изгледа љањо во шоља :tapp:.

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
Јас кога ја извршувам оваа физиолошка потреба, ги исфрлам непотербните материи од мојот организам кои ако се не исфрлат, може да дојде до труење на организмот, поради тоа што се многу штетни...
[И, секако проверувам рок на трење и состав на сите глупости што ги имам во дупло-В, Це]​

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Секогаш си мислам дали ќе ми стигни тоалетната што е до мене.

ПС. заминав да серам.

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
:nesvest:БУДАЛИ едни! Постирате слики од лајна, бљак! :nenene::nenene::nenene: ццццц :uvo:

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Денес после една недела пост сум се напукал мрсно ко ме стегна пролиф,15 мин во ВЦ уживав во серењето.Ко завршив задоволството мораше да бит "зачинето" така шо немаше тоалетна, шетав низ куќа гол да најдам и дур се вратив ми се потсуши па мораше да се капам.. феил:uvo:

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
......citam deklaracii od proizvodite koi se naogjaat u toalet..

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
jas koga seraam sum mnogu extremen, ne ostavam ni eden atom na gomno da mi ostane u analnata suplina na zadnikot

Kajgana Shop

На врв Bottom