Јас кога серам.....

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Ги читам упатствата на прашоците и шампоните и се занесувам:vozbud:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јас кога имам запек цитам лоша поезија, како онаа на Мастапе и одма ме фаќа пролив!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ц ц ц. серковци сероњи серачи насекаде....

Ја коа ке одам онака да се испразнам прво цигарче со мене онака за желбата да биде по голема па за време на ритуалот уште едно цигарче.. ако не помага тоа некој турбофолк ке пуштам... незнаете како ја олеснува работата.. поготово ако е некој од добрите изведувачи ака шабан, шемса идриз и така натаму...

Пробајте и вие еднаш. нема да изгубите само може да добиете!

Не сме ја виделе темата :icon_lol:

Јас кога серам првин прдам дискретно како права дама да не се слуша по куќа, потоа коа се напнувам за да гомното излезе ама гледам да не излезе звук како да колат човек . Тивко и дискретно како што доликува на една дама. Меѓувреме размислувам дали некој ме слуша или не , на крај коа гомното ќе излезе се осеќам празно и добро како да сум симнала тежина од 500 тона. Потоа прскам со парфемче за да не се знае дека сум серела и пуштам неколку пати веце шојла за да не останат никакви траги плус со тоалет забриувам тоа капакот

Права дама сум нали :pipi:
можам да замислам каква е аромата кога ке се смешаат два мириса... ја кај мене обично покрај прозорот и вратата ширум ја отварам а и надворешната за да се излуфтира... :)

Чачкам позади дали е тврдо или меко.
хаххаха И... како е најчесто?

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ја ко сера, сера во Оридско езеро. Нит тоалетна ми требит, нит ништо.

P

PewDiePie

Гостин
Највеќе љубам кога серам да е брзо и ефикасно.....АЛИ има инатчии говна бре нејќе да излезе и нејќе мајку му ебам,е тогаш стапува на сила операција пораѓај....PUSH PUSH PUSH!!! Оваа песна секако иде во позадина Како и да е оваа операција има и лоши страни,како на пример појавување на изразена вратна жила,пукање на капилари и можно е сами себе да си пуштите крв од носот,затоа се препорачува да се држите до најблискиот објект:лавабо,машина за перење па и квака од врата.......а и крај краева од проста причина да не ве усиса шољата. :tv:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Со билтен во рака и ме нема едно добри 10 мин :icon_lol:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кога имам за учење одам прво да се олеснам затоа што ми се чини дека единствено што не губи време е всушност серењето. да стојам на ПЦ, а имам многу за учење ќе ми викаат, да одам надвор ќе ми викаат ами вака се серам и никој не ме замара. инаку обично си размислувам што ќе правам понатака во текот на денот или читам шампони, детергенти и сл :nesum:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ја коа серам, увек иам некоја добра книга со мене. Толку добра, што останувам пола саат после серењето да си ја дочитам главата.
И коа ми пристудува пошто нели, прозорот е цело време отворен, да не се примети дека сум серела, си станувам и си идам.
А најмерачки ми е коа ќе ми се присере у кафич, идам вршам работа, и луѓето после мене што идат паѓаат у несвест. :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
smeshna tema ali interesno e abe ce cuchnes nad toa cuchavecot i ce se iseres e sea nekad ako te protera prskoserec so vikaat moe da iseres naokolo po plochki se deshava ce zemes krpa ce zabrises be sramoi se drug da ti cisti gomnata raslakani i ce ja zamiesh krpata za drugi put a za serenjeto seres si citash vesnik i brishes gz so vesnikot ali da ne e vesnik od onie so goli zheni so se poso ce trebe i da drkas ot koa si se isral a glupo e poso smrdi

Г

Господ

Гостин
Јас би сакал шоља во облик на roller coaster и лајната да се премеќаат на разни страни пред со силно :клоп: да паднат во вода:pipi:

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
јас кога серам си слушам музика од мобилен:toe:

Г

Господ

Гостин
Мислам дека е најcool да сереш во двор а потоа со стапче да си буричкаш во изметот и да бараш скриени богатства.

Kajgana Shop

На врв Bottom