Јас кога серам.....

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.413
Поени од реакции
5.075
Мислам дека е најcool да сереш во двор а потоа со стапче да си буричкаш во изметот и да бараш скриени богатства.
:pos2:

Злато да не бараш???:pos2:

Кај ти текна, жити се, ова....да буричкаш...:pos2:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Јас кога серам серам квалитет, а не квантитет...
Во зависност од тоа шо имам јадено, завршувам или набрзинка или седам на шоља пола саат и пак ништо...
Ова второво ми е поболно, залудно потрошено време а па со измет у мене сум останала...
Иначе јас ке ви преставам тато шо праи додека сере...он ја има усовршено географијата или поточно картата на светот...секогаш додека сере си ја гледа и учи и така еве на негови години до сега знае ептен многу...значи серењево може да биде многу корисна работа плус тоа знаење може да си го искористи на милионер:smir::pipi:

:back: до тати4ко...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Читам шампони, шарам со лакот по све (ова ми е најново), ркам по чергата..
:smir:

Член од
3 март 2010
Мислења
34
Поени од реакции
6
Чачкам позади дали е тврдо или меко.
Bravo Legendo moj covek :vozbud:

Inace ja koa ke kenjam i iam tvrda stolica prvin brcam prst u gz za da mi se rasiri supakot za polesno da padne gomnoto, a koa iam proliv tolku mokno go praam toa so cela solja e isprskana a ponekogas bogami i cel gz i po nozete mi se spusta nadole toa gomnata, zatoa ne nosam papuci, posledniot pat lom gi napraviv, a za normalna stolica zeam tegla tursija i so edna raka :drk: a so druga jadam tursija probajte provereno e zakon cuvstvo e. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Bravo Legendo moj covek :vozbud:

Inace ja koa ke kenjam i iam tvrda stolica prvin brcam prst u gz za da mi se rasiri supakot za polesno da padne gomnoto, a koa iam proliv tolku mokno go praam toa so cela solja e isprskana a ponekogas bogami i cel gz i po nozete mi se spusta nadole toa gomnata, zatoa ne nosam papuci, posledniot pat lom gi napraviv, a za normalna stolica zeam tegla tursija i so edna raka :drk: a so druga jadam tursija probajte provereno e zakon cuvstvo e. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ти се дрогираш бе...

P

PewDiePie

Гостин
Добро бе има ли нормален човек што иде у вц да заврши работа без да си чепка по говната и без да си брца прсти у гз!?! :pos2:

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Значи серам еднаш на 2 дена да речеме... Замисли за тие 2 дена сум полн гованца и претежно кога серам серам по 15 20 минути ме фатило и фазла. Во нужникон ми се допаѓа тишината и шо можам да си се задлабочам во мислите, така да и од кога ќе се олеснам останувам бар уш 5 минуту внатре. Најчесто пијам цигара внатре и тропкам со нозете додека размислува. И едно многу шо ме нервира во нужникон ЛАДЕН КАПАК ОД ШОЉА. Поради таја причина клавам нешто крпа ова она да не ми е ладно на г'зот :pipi:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Добро бе има ли нормален човек што иде у вц да заврши работа без да си чепка по говната и без да си брца прсти у гз!?! :pos2:
Очигледно нема............:wink::wink:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.853
Или учам,или решавам крстозбори/судоку,или пак си читам весник.. :toe:

Г

Господ

Гостин
Јас кога серам имам голем мерак да си мавам finger tapping on my penis:pipi:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Па не правам ништо посебно кога серам. Не размислувам за постоењето на Бог, само стискам заби и замижувам и за 3 минути сум готова.
Него сакам да го кажам рекордот во стискање пролив. Имам издржано од Берово до Велес (нели вклучувајќи ги и кривините мегу Берово и Виница). Да биде полошо беше страшно невреме со грмотевици и татко ми мораше да вози полека. Вкупно 3 часа и 30 минути стискав пролив и не направив беља. Кога си дојдов дома, шољата плачеше.

D

dh00|

Гостин
кога серам,серам со емоции и длабоки чувства...а искрено и многу побожна станав во последно време...често се слуша од вц- „аххх господи боже...помогни!“ , а ко ќе завршам велам „алелуја!“
често пати готова сум за 3-4 мин. ама некогаш може да се случи 15мин да заглавам :toe: а рутина ми е да си го разгледувам гомното пред да пуштам вода...каква структура има,дебелина,должина,мирис,обем итн....:pipi:

п.с. сакам пак да ми го бришат газето ко ќе кажам „ГОТОВОООООООООО!!!“ на цел глас :eek:cinja::eek:cinja::eek:cinja::eek:cinja::yee:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Има земјотрес!

Kajgana Shop

На врв Bottom