Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Их бре јеботе малку фалеше да ми пукнат конците на лице од смеа . Луди сте мајкеми ...
Инаку мојот ритуал ами прво трт трт па шлап шлап и на крај пссссссссссссссссссс
Инаку види чудо додека бев војска како на штоперица стартав со кењање секој ден во 16.15 :):pipi:

Припадничките на понежниот пол не серат изгледа :icon_lol:.
Не сме ја виделе темата :icon_lol:

Јас кога серам првин прдам дискретно како права дама да не се слуша по куќа, потоа коа се напнувам за да гомното излезе ама гледам да не излезе звук како да колат човек . Тивко и дискретно како што доликува на една дама. Меѓувреме размислувам дали некој ме слуша или не , на крај коа гомното ќе излезе се осеќам празно и добро како да сум симнала тежина од 500 тона. Потоа прскам со парфемче за да не се знае дека сум серела и пуштам неколку пати веце шојла за да не останат никакви траги плус со тоалет забриувам тоа капакот

Права дама сум нали :pipi:

А газот заборај да кажеш дали го замиваш или со ракатка хартија го забришуеш!

:vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас кога серам...некој обавезно ми вика: Ајде беее! Ајде беее!...И после тоа, не е тоа, тоа! После тоа е веќе задоволување на туѓите интереси за сметка на сопственото срање!

...играм на телефон.

Јас коа серам десет воденици мелат...:vozbud:

и потоа мојте теми се бришат :icon_eek::(

Инаку Разгледувам Билтен:pipi:

Без мобилен\нетбук не седнувам, иначе waste of time ми е :)

Вест,Време , играм голф или со коли на мобилен.а кога ке влезеш у брзање не ти преостанува ништо друго освен прашоците.10-15 мин обавезно :)

Јас при ритуалот серење обожувам да си ги драпкам ташаците и потоа да си ги мирисам прстите и притоа ме удира една опојна арома и решавам дека треба да се бањам.

Време за серење = време за релаксација. За мене. Знам да останам во ВЦ и по 25-30 минути.

Секогаш кога јас серам некаде на свет мајка носи близнаци:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom