Честито нова професија,кондуктерНедај боже да застанеш до апаратчето за ништење карти,кога е гужва.. ја пред некој ден се заебав и цел пат поништував карти на скоро цел автобус
А што правиме ако користи слободна ? Ти ќе му платиш карта ?ке си одиш со приватен и нема да те напаѓа
ако користи слободна тогаш нема зошто да се буни, а ако е средно и во приватните важат слободните, а што толку те интересира тебе? што се буниш, ке му платам карта и штоА што правиме ако користи слободна ? Ти ќе му платиш карта ?
Има и те како зошто да се буни.ако користи слободна тогаш нема зошто да се буни, а ако е средно и во приватните важат слободните, а што толку те интересира тебе? што се буниш, ке му платам карта и што
Ќе си одиш со приватен и нема да те напаѓаатВчера без кичма останав од тоа старците во петка. Ау ненормална работа, седам на врата за да излезам на наредната и се бутаат. Им викам добро, ќе искачам и јас на оваа, полека ќе излезете и вие. Не бе брат ко на кинески да зборев, како бутаа како да нема никад да излезат. Чим имаат сила онака да бутаат, имаат сила и да стојат за 2-3 станици, и така со една линија минуваат 2-3 станици, па со друга уште 2-3 и така цел ден.
јас така сфатив кој ги крши тие горе пластичните, кога си ја лупнав главатаМоре колку глави пукнаа у двокатнине автобуси Само вчера 5ца се лупнаа коа идев на работа
Ехее колку пати се имам удирано у тоа. Ама највеќе боли у таа жолтата шипка за држење што е коа ќе се удриш. Ова другово е пластика не боли толку. xDМоре колку глави пукнаа у двокатнине автобуси Само вчера 5ца се лупнаа коа идев на работа
Е и јас вчера убаво се здрвив... уште ме боли главата... На симување од горе, таман да се спуштам и од последното скалило (за тоа мора да се наведнам малку и да влезам на `приземје`), автобусов се заниша и јас директива со глава во пластиката... сигурно пукна зошто контактот што го воспоставивме беше прилично звучен Да беше петок или вторник ќе имав кого да пцујам, вака ништо...Море колку глави пукнаа у двокатнине автобуси Само вчера 5ца се лупнаа коа идев на работа
Греота, сите го гледаа и го оставија да падне