ЈСП - случки, прашања, дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој интересен вид на оксиморон е ова - полицијата ги бара напаѓачите :ROFLMAO:
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:21 PM ---
Гледам сите ги хејтате албанците, зошто никој не ги хејта дивјацине што се качуваат во 5ка од угостителско?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Гледам сите ги хејтате албанците, зошто никој не ги хејта дивјацине што се качуваат во 5ка од угостителско?
Еј не сакаш да навредиш некој што може утре да биде келнер или готвач во кафичот/кафаната кај што ќе седнеш. ;)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Кој интересен вид на оксиморон е ова - полицијата ги бара напаѓачите :ROFLMAO:
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:21 PM ---
До сеа ги неам сретнато у 5ка, а доста често се возам у последно време. Не викам дека нема дивјаци и од наша страна, али се во далеку помал процент. А и до сеа неам сретнато случај Македонци да претепаат возач на ЈСП. :) Може и има не викам не....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
До сеа ги неам сретнато у 5ка, а доста често се возам у последно време. Не викам дека нема дивјаци и од наша страна, али се во далеку помал процент. А и до сеа неам сретнато случај Македонци да претепаат возач на ЈСП. :) Може и има не викам не....
Додека бев средно увек влагаа и ги начекував. И завчера дури леее кај влегоа како четата на Хуните да влезе. Не бе не дека ги споредувам ама гледам дека никој нема спомнато :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.917
Додека бев средно увек влагаа и ги начекував. И завчера дури леее кај влегоа како четата на Хуните да влезе. Не бе не дека ги споредувам ама гледам дека никој нема спомнато :)
Не сум чул до сеа за немилосрдноста на крвожедните идни угостители и нивното зулумќарење по автобусите со број пет од градскиот превоз.
Но затоа слушам од разни страни за секојдневни (веројатно измислени) инциденти предизвикани (изглеа случајно и несакајќи) од нашите мили соживотници. Па ја користам оваа прилика да упатам апел, до јавноста, а пред се до необјективните медиуми да престанат да го нарушуваат соживотот со измислени извештаи за претепување од страна на мирни албанчиња на возачи, патници и слично.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
идиотизам до максимум... значи колку ме нервираат луѓе што замараат кога не се во право а им се десила "неправда" поради нивни грешки... немате поима!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Во 5 тоа што си го видела ти е 0 во спротивно од 57 :confused:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Уше ме нервираат и бесцелни пештерски шкртаници, као бележење на територија... Еве слика шо ја најдов на нет од крштевањето на еден од новите автобуси...

IMAG0364.jpg

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Уше ме нервираат и бесцелни пештерски шкртаници, као бележење на територија... Еве слика шо ја најдов на нет од крштевањето на еден од новите автобуси...

Прегледај го приврзокот 35586
Во петокот во двокатна двојка со мојот колега од горниот спрат го намирисавме мирисот кој ни го нуди петокот, бит пазарскиот петок. Страшно

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Недај боже да застанеш до апаратчето за ништење карти,кога е гужва.. ја пред некој ден се заебав и цел пат поништував карти на скоро цел автобус :D

Kajgana Shop

На врв Bottom