DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.982
Добил сила кога му се приклучиле уште 2ца и биле бројно надмоќни. Типична појава кај припадниците на една етничка група кај нас.
Еј не сакаш да навредиш некој што може утре да биде келнер или готвач во кафичот/кафаната кај што ќе седнеш.Гледам сите ги хејтате албанците, зошто никој не ги хејта дивјацине што се качуваат во 5ка од угостителско?
До сеа ги неам сретнато у 5ка, а доста често се возам у последно време. Не викам дека нема дивјаци и од наша страна, али се во далеку помал процент. А и до сеа неам сретнато случај Македонци да претепаат возач на ЈСП. Може и има не викам не....Кој интересен вид на оксиморон е ова - полицијата ги бара напаѓачите
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:21 PM ---
Гледам сите ги хејтате албанците, зошто никој не ги хејта дивјацине што се качуваат во 5ка од угостителско?
Додека бев средно увек влагаа и ги начекував. И завчера дури леее кај влегоа како четата на Хуните да влезе. Не бе не дека ги споредувам ама гледам дека никој нема спомнатоДо сеа ги неам сретнато у 5ка, а доста често се возам у последно време. Не викам дека нема дивјаци и од наша страна, али се во далеку помал процент. А и до сеа неам сретнато случај Македонци да претепаат возач на ЈСП. Може и има не викам не....
Не сум чул до сеа за немилосрдноста на крвожедните идни угостители и нивното зулумќарење по автобусите со број пет од градскиот превоз.Додека бев средно увек влагаа и ги начекував. И завчера дури леее кај влегоа како четата на Хуните да влезе. Не бе не дека ги споредувам ама гледам дека никој нема спомнато
Во 5 тоа што си го видела ти е 0 во спротивно од 57Додека бев средно увек влагаа и ги начекував. И завчера дури леее кај влегоа како четата на Хуните да влезе. Не бе не дека ги споредувам ама гледам дека никој нема спомнато
Во петокот во двокатна двојка со мојот колега од горниот спрат го намирисавме мирисот кој ни го нуди петокот, бит пазарскиот петок. СтрашноУше ме нервираат и бесцелни пештерски шкртаници, као бележење на територија... Еве слика шо ја најдов на нет од крштевањето на еден од новите автобуси...
Прегледај го приврзокот 35586
ке си одиш со приватен и нема да те напаѓаВторник е...напаѓа пензионерската фаланга !
Ја неам приватен.ке си одиш со приватен и нема да те напаѓа
57 е бренд.Во 5 тоа што си го видела ти е 0 во спротивно од 57