sankerce
прогресиФ
- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 3.072
- Поени од реакции
- 4.942
23ка. Ако праиме муабет за цветниот пазар во КапиштецОд цветен пазар кој приватен иде до тц Скопјанка?
23ка. Ако праиме муабет за цветниот пазар во КапиштецОд цветен пазар кој приватен иде до тц Скопјанка?
direktno te ostava pred restoranot karsi ohisАј некој што почесто се вози со 41 на помош, имам едно прашање...
Кога идам од Центар накај Драчево, каде најблиску има автобуска до Ресторан Амор? Како што гледам на мапа, ќе му дојде на некои 5-10 минути после раскрсницата со Бул. Србија, ама не знам каде точно да се симнам за да бидам најблиску...
3b[DOUBLEPOST=1454676599][/DOUBLEPOST]Автобус за до Бриколаж од железничка ?
Ovie od jsp se totalno ludi. Saka da mi dokaze deka za mene e podobro da platam 35 denari karticka vo avtobus otkolku 30 den vo biletara.
Mene uste na vtoro vozenje mi pisuva ponekogas veke iskoristenА бе дечки, овоа слободнава само 6 пати во денот може да се искористи изгледа... Седмиот пат кога ќе ја куцнеш, пишува веќе искористен, а пред тоа те опоменува мислам...
Ја до факултет и назад 4 автобуси и фактички нема мрдање после, треба посебна карта да се куцне.
Океј, знам дека е бесплатна, ама ова е претеризам малку.