ЈСП - случки, прашања, дискусии

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Ме интересира - не прочитав нигде - ова со гага возењево во сите градови е или само во селово наше Скопје? :))
Дискриминација, али пензионери од цела Македонија обединете се е работава.Поддршка за нивните браќа...т.е. другари и другарки во Скопје, а за градски превоз во Битола, Прилеп, Куманово не е битно.Или приградски во другите места.
Луда куќа.

Ај некој поредовен патник, дали е ова вистина?(иако 90% ми е веројатно)
http://www.telma.com.mk/vesti/politichka-propaganda-vo-avtobusite-na-jsp

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Дискриминација, али пензионери од цела Македонија обединете се е работава.Поддршка за нивните браќа...т.е. другари и другарки во Скопје, а за градски превоз во Битола, Прилеп, Куманово не е битно.Или приградски во другите места.
Луда куќа.

Лоботомија друже:icon_lol: Али кое радио да го пуштиш исти курац а антена или ова не ти прави разлика, секаде има политичка платена програма затоа и не ми се пушта радио додека не помине ова:)

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Луда куќа.

Ме напнаа со ова радио , цело време има некои вести , некои глупости , значи не се трпи веќе. посебно јас што сум на подолга релација , побудалувам , значи буквално цел ден им е пуштено ова .

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Моментот кога ќе заглавиш на задна врата у 24ка, гужва, гужва, нема теоретски шанси прозор да отвориш дека нели, ладно им е на пензионериве, а внатре смрди на леш. :facepalm:
Едвај чекам да се разубави времево, пешки да одам сегде. Вака не се издржува, малце ми фали да повратам врз некој.

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Lesh hahahahaha:)
Моментот кога ќе заглавиш на задна врата у 24ка, гужва, гужва, нема теоретски шанси прозор да отвориш дека нели, ладно им е на пензионериве, а внатре смрди на леш. :facepalm:
Едвај чекам да се разубави времево, пешки да одам сегде. Вака не се издржува, малце ми фали да повратам врз некој.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Минатата недела морав итно да одам до Сити Мол од Мавровка. Такси ке ме изгореше и гледам иде 11ка за Рашче. Ситно немаше шоферот и ми вика:
-Абе уживај, не мора да плаќаш, седи тука до мене само во случај ако влезе контрола! :pos:

Да живее Владата на РМ! Видов и ја нешто од неа. :icon_lol:

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Минатата недела морав итно да одам до Сити Мол од Мавровка. Такси ке ме изгореше и гледам иде 11ка за Рашче. Ситно немаше шоферот и ми вика:
-Абе уживај, не мора да плаќаш, седи тука до мене само во случај ако влезе контрола! :pos:

11ка старото чиче со темна коса, поголемо фациште непостои секоја чест за типот толку добра душа ретко се наоѓа

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вчера влегов во 2ка во 20:30 од Ѓорче и некаде кај Градежен, на задна врата влегоа едно 50 девојчиња албанчиња до 12 години максимум и ја заглавија вратата и се правеа (а можеби и навистина) дека не разбираат македонски и мораше со буткање од другите да бидат избркани за да се продолжи.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

вози се со 1000ка у џеб и немај гајле, никад немаат ситно. само гледај да не ти се погоди истиот возач:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вчера влегов во 2ка во 20:30 од Ѓорче и некаде кај Градежен, на задна врата влегоа едно 50 девојчиња албанчиња до 12 години максимум и ја заглавија вратата и се правеа (а можеби и навистина) дека не разбираат македонски и мораше со буткање од другите да бидат избркани за да се продолжи.
да ги испцуеш одма ќе разберат. Хорда јбг

W

Werther

Гостин
Мене најсмрт ситуација ми е кога треба со 2ка сабајле да одам на факултет зимно време.

Значи, стануваш во 7, од пресветиот кревет, ти студи, се нервираш. Надвор замрзнато, се лизга, ветрот сече. Се качуваш во преполна 2ка во која едвај се дише. И згора на се', како кулминација, мора да слушаш шиптаpски рап од мобилен.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom