Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.065
- Поени од реакции
- 2.975
Затоа позади се напраи колона до драчево 4ката 100 метри 15 минути ги возешеЛани ова време имав сообраќајка у автобус ( у која имав ненормално многу среќа можев да погинам ), сега пак....
Двокатен 41 плесна еден таксист у Кисела вода на семафорите.. Ко шо бев задремал незнам како носот не си го пукнав од седиштето пред мене... После па у 4а за малце пак ќе бапневме таксист
Иначе една случка да кажам што воопшто не ме нервираше напротив ми беше многу интересна,у вторникот идам со 9ка од државна,внатре фул пензионери,надвор врне истура и ништо не се гледа низ прозорите,колку што знам ја 9ката за на југодрво поминува од кај што идат 24 и 16,незнам зошто шоферот тргна преку рампа да иде,абе коа фатија да паничат овие коа почнаа да скокаат леле кај сме што сме
После тоа си идам накај дома со 41 ама беше од старите и скоро сите седишта беа наводенети,ја си исчистив едно и си седнав,а пензионериве пошто се тепаат кој да седне не гледаат кај седнуваат,за 5 станици 5 души се напраија ,и што е најсмешно никој не си кажуваа да не седнуваат пошто е водено Изглеа се местеа меѓу себе а ја така си гледам низ прозор и се праам на тошо