ЈСП - случки, прашања, дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Жими се не се зезам, не можев да сликам стариов во мене зјапаше, вие да сликате :D Црна капа со бел натпис во двојка се возеше, ќе го начекате и вие :Р

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Капата е пронајдена... се бара дедото :pos:
ЕТЕ ЈА :D:D:D:D:D

Инаку на враќање во двојка на една баба и го украдоа новчаникот. Чувајте се кога влагате во автобуси, не искачајте со поголема сума на пари од дома ако не ви требаат, или па прераспределете ги парите во различни џебови. Ако носите новчаник во ташни, ранци, кога ќе седнете пред вас обавезно. Шетаат џепчии по автобусиве, али само да начекам да проба некој да ме ограби, не одговарам за моите постапки, ако треба и затвор ќе го лежам :cautious:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
ЕТЕ ЈА :D:D:D:D:D

Инаку на враќање во двојка на една баба и го украдоа новчаникот. Чувајте се кога влагате во автобуси, не искачајте со поголема сума на пари од дома ако не ви требаат, или па прераспределете ги парите во различни џебови. Ако носите новчаник во ташни, ранци, кога ќе седнете пред вас обавезно. Шетаат џепчии по автобусиве, али само да начекам да проба некој да ме ограби, не одговарам за моите постапки, ако треба и затвор ќе го лежам :cautious:
Еден баци еднаш се шуњаше по автобус и еден батка така бајаги поширок (можда од алфите беше у цивилка) коа го фати у раце го фрли од автобус. Надвор не успеав да видам што се дешаваше пошто тргна бусот али не беше пријатно за бацито у секој случај.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
На баба ми пред две недели сакале да и го украдат новчаникот, ама она дека е многу опасна го видела и почнала да му се дере и тој одма се симнал.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Влага една баба денес во бус на најголемото невреме. И шоферов таман да тргне, оваа вика МАЈСТОРЕ МАЈСТОРЕ ЗАСТАНИ.
И стои шоферов а бабава гледа кој има внатре. И вика ЈА МАРЕ ЈА БАРАМ, и се дере МАРЕ, МАРЕ, МАРЕЕЕ :pos:
Се прскаме од смеа цел автобус, и бабава почнува да се смее и вика ЈА НЕМА МАРЕ, ОТВОРИ МАЈСТОРЕ ДА СИ ИДАМ и си отиде :icon_mrgr:

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Влага една баба денес во бус на најголемото невреме. И шоферов таман да тргне, оваа вика МАЈСТОРЕ МАЈСТОРЕ ЗАСТАНИ.
И стои шоферов а бабава гледа кој има внатре. И вика ЈА МАРЕ ЈА БАРАМ, и се дере МАРЕ, МАРЕ, МАРЕЕЕ :pos:
Се прскаме од смеа цел автобус, и бабава почнува да се смее и вика ЈА НЕМА МАРЕ, ОТВОРИ МАЈСТОРЕ ДА СИ ИДАМ и си отиде :icon_mrgr:
специјалка :pos:

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Ке може да ми кажете кои автобуси идат за Ѓорче?

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ама моментот кога че се качи некое зомби и откако че тргни автобусот прашува „А кој број е автобусов момче???“. Битно е да се возат:D

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Во вторникот по долго време се качив во автобус, и наеднаш весело.

Влага бабичка и доека да стигне позади со ташна ги испомава сите од страна како што се држеше за шипката горе, за малце тепачка со нејзина колешка, такоџе гагатор.

Некој младичи пробаа да снимаат, ама еден сениор ги раздели инстантно.
Мислам дека и се пушташе на бабата што ќе ја истепаше дотичната.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Лани ова време имав сообраќајка у автобус ( у која имав ненормално многу среќа можев да погинам ), сега пак....
Двокатен 41 плесна еден таксист у Кисела вода на семафорите.. Ко шо бев задремал незнам како носот не си го пукнав од седиштето пред мене... После па у 4а за малце пак ќе бапневме таксист :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom