Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.861
Го нема Io Sono Interista да го исхејта, ваљда мислите му се насочени кон дербито. :D
Блиску си. џимеј го стави Кејџ за утре кога ќе попијат петарда да има каде да шутира пенали. Јас можам и сега ако сакам ама ќе се стрпам малку :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Баш поради истите причини кои другите ги наведоа како негативни (вкочанетост и израз на лицето без разлика дали е погреб или свадба и Што барам јас овде фаца), мене ми е ок како појава.Дури и нешто комично ми е :)
Lord of war, Con Air, Face/Off, Leaving Las Vegas со различни варијации како првично карактер ‘негативец‘, мислам дека му е шаблон за прифаќање улоги :confused:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Назад во 90тите Кејџ имаше интересни улоги, Con Air, 8mm, Gone in sixty seconds... Никогаш не сум го мразел како многу други, но не ми бил ни омилен.Нема филм по кој сите ќе го памтат, нема голема улога, и точно некој погоре спомна 'што барам јас овде' фаца, то му е заштитен знак дефинитивно. Во последно време мислам дека беше во голема финансиска криза, неплаќал данок, дури и беше можно да банкротира, па затоа и беше принуден да прифаќа секакви улоги, па и сега според IMDb e пребукуран со некои си филмчиња.
Се на се, просечен лик во просечни филмчиња... :unsure:

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Mnogu me bendisa vo Lord of War i Gone in 60 sve dugo nekako mi e bledo.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
кога ќе го сними Роб Зомби филмов за да го видам како Фу Манчу :P

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Последно од Ник Кејџ што гледав е Drive Angry. Омилена реченици во филмот, додека има секс со една:
- Oh baby, why don't you fuck naked?
- I never disrobe before a gunfight!

Ништо повеќе од просек е, не знам дали има некој што не се согласува со ова.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Гоуст рајдер кецот беше јак али двојкава беше тапа, драјв енгри ми се допадна али гоне ин сиксти секондс му бешенајјак. <3

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Антипатичен типац. Не го пратам баш.
Gone in 60 seconds, Face Off i The Rock му ги имам гледано, беше сосема солиден, ништо повеќе.

Иначе за следна ѕвезда/и на тапет би ги предложил Бен Кингсли или Шон Пен.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Јас како женско прво ќе си го споменам City of angels. Воопшто не ми изгледаше прикладен за таа улога, не го сакам како актер, едноставно нема шарм типот.
Lord of war одличен филм. Да знаев дека е со него во главна улога можеби и ќе се замислив малку пред да го пуштам. Само овие две филма ги имам гледано со него.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Белег остави типот во Con air & Face off ! Во новите прикаски за мали деца, како Sorcerer's apprentice, Season of witches и т.д. нема врска ..

Kajgana Shop

На врв Bottom