Ѓоко Танески и екипата во Осло!

U

UniqueGirl

Гостин
Чичко и е незнаете?
За да јебаш нечие IQ,
у случајов на "конзервава",
треба да си постигнал нешо.
Шо си постигнал ти, сем троен јузер?! :icon_lol:
Немој молимте.

--- надополнето ---

ЊТФ, упс, мислев WTF? :pov:
Дубоко се испричавам шо неам укус, стварно.

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
За да јебаш нечие IQ,
у случајов на "конзервава",
треба да си постигнал нешо.
Шо си постигнал ти, сем троен јузер?! :icon_lol:
Немој молимте.
Очигледно ни ти не си постигнала нешто освен јадење трици,незнаеш ни мултицитат да напраиш.У врска со темава секој си има свој вкус,али кога се работи за риба,сите знаеме што е најдоброто.

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
mene definitvno mi lezi pastrmcevo , HOJS HOJS :vozbud:
Кога ќе заврши ова срањево,у охрид да го пречекате со текстот:Људи људи,вратио се Џока тнтн и така натаму ко што иде рекламата.

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
Кога ќе заврши ова срањево,у охрид да го пречекате со текстот:Људи људи,вратио се Џока тнтн и така натаму ко што иде рекламата.
ne sum od oh ali mislam deka ke bidi zastitno lice na staro novata kampanja EVA SARDINA, ke izvadi nekoja banka plus so mu fali

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Како беше она ќе идам со кола за осло,да ги видам другите држави.Жими ашинов,поубаво да речеше не ми се трошат пари за државава,сакам поише да си ќарам.Ете гледаат рибите од охрид,па му вратија што не ги однесе со авион!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Да бе...реклама за туна ќе правиме:pos:
Што си па ти толку, скромен, може и да отвориме продавница за риби продавање, туна, охридска пастрмка итн, цел бизнис да се развие, ете удари ѓоко светска реклама за без пари.
Туку сега и од владата може да го викнат за рекламата Знаењето е моќ знаењето е сила да си го каже својот збор на како се вика македонски, мацедонишен :D

Г

Господ

Гостин
Мислам дека ланскиот настап на Владо Јаневски беше најдобар.

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Како беше она ќе идам со кола за осло,да ги видам другите држави.Жими ашинов,поубаво да речеше не ми се трошат пари за државава,сакам поише да си ќарам.Ете гледаат рибите од охрид,па му вратија што не ги однесе со авион!

Kajgana Shop

На врв Bottom