Sp1r0
Заљубен
- Член од
- 8 мај 2010
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 19
Чичко и е незнаете?ЊТФ, упс, мислев WTF?
Чичко и е незнаете?ЊТФ, упс, мислев WTF?
За да јебаш нечие IQ,Чичко и е незнаете?
Дубоко се испричавам шо неам укус, стварно.ЊТФ, упс, мислев WTF?
Не може да се расправа за укус, во право си...дубоко се испричавам.Дубоко се испричавам шо неам укус, стварно.
:pos2::pos2::pos2::pos2:-НОЈС,НОЈСДобра песна, згоден, харизматичен симпатичен дечко.
Позз до Ѓоко :smir:
Очигледно ни ти не си постигнала нешто освен јадење трици,незнаеш ни мултицитат да напраиш.У врска со темава секој си има свој вкус,али кога се работи за риба,сите знаеме што е најдоброто.За да јебаш нечие IQ,
у случајов на "конзервава",
треба да си постигнал нешо.
Шо си постигнал ти, сем троен јузер?!
Немој молимте.
mene definitvno mi lezi pastrmcevo , HOJS HOJSали кога се работи за риба,сите знаеме што е најдоброто.
Кога ќе заврши ова срањево,у охрид да го пречекате со текстот:Људи људи,вратио се Џока тнтн и така натаму ко што иде рекламата.mene definitvno mi lezi pastrmcevo , HOJS HOJS
ne sum od oh ali mislam deka ke bidi zastitno lice na staro novata kampanja EVA SARDINA, ke izvadi nekoja banka plus so mu faliКога ќе заврши ова срањево,у охрид да го пречекате со текстот:Људи људи,вратио се Џока тнтн и така натаму ко што иде рекламата.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Кога ќе заврши ова срањево,у охрид да го пречекате со текстот:Људи људи,вратио се Џока тнтн и така натаму ко што иде рекламата.
Да бе...реклама за туна ќе правиме:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Што си па ти толку, скромен, може и да отвориме продавница за риби продавање, туна, охридска пастрмка итн, цел бизнис да се развие, ете удари ѓоко светска реклама за без пари.Да бе...реклама за туна ќе правиме
прашањето е за тебе (да не помислиш дека е за Владо):Мислам дека ланскиот настап на Владо Јаневски беше најдобар.
Како беше она ќе идам со кола за осло,да ги видам другите држави.Жими ашинов,поубаво да речеше не ми се трошат пари за државава,сакам поише да си ќарам.Ете гледаат рибите од охрид,па му вратија што не ги однесе со авион!