Ѓоко Танески и екипата во Осло!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ми се свиѓа настапот, посебно делот коа гитаристот почнува со солото, ме потсеќа на Слеш малце :) Се разбира и пофалби до продружните вокалКИ и нивниот моменат со ширењето! најс најс

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Fine,gr8,awesom,phenomenal,happy,(hiv)positive...:) абе сите придавки ги употребија :),поточно епитети :)

--- надополнето ---

Ауу и шајни и нојс ке ги заборавев :) Епа ако има писмена по англиски знае каде да се обрати. Него кај има учено Џоле средно ако знае некој ? Ако му има предавано мојана ке ја .....од заебавање :)
Џоле заврши средно во индустриското во Кавадарци, попознато како каубојското, или во шумарското тоа е одма до него, битно таму се запишуваат луѓе што во осмолетка завршувале со 3-ки или 4-ки.

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
А бе Ѓоката можда не знае англиски ама си ги „Бринг ол да фишис ин осло“ и го заболе уво кој шо зборува. Иначе алал му вера за кореографијана стварно ми са дига сексо :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Деана на Фејсбук статус пред малце:
Deana Nikolovska Abe luge ja iam eden problem, ovde ne se stemnuva ama seriozno, znaci u 00:00 e bel den.......sto da pravam, sto da cinam :))))))))ke spijam so naocari..

Сакав да и коментирам...земете читнете англиски хххх

U

UniqueGirl

Гостин
Добра песна, згоден, харизматичен симпатичен дечко.
Позз до Ѓоко :smir:

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Ќе се најде ли помизирен од овој на евровизија?Мислам дека ги достигнавме англичаните и тие што имаат сигурно финале.Кој ќе и се јави на сабина да ја праша дали Џоко во иднина ќе го научи англискиот или ќе глуми сирена?

U

UniqueGirl

Гостин
harizmaticen vo nikoj slucaj definitvno, samo zaliudni obidi da me vervas pile :nenene:
Ја иам такво мнение, а за тебе ме заболе искрено. :toe:
Дал знае енглески или не, не ми чуе дундава. Мене ми се свиѓа.
Трагикомичниот чин стартува у моментот коа некој со елоквенција на петгодишњак се курнази и растура од смеа [reffered to :pos2: :pos2:] - тардите.
Ја едноставно не глеам причина.
Ама добро, денес секој абдал од простата раја има могучност да плука шлајм такада..

Kajgana Shop

На врв Bottom