Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.528
- Поени од реакции
- 4.358
Оди на очно тогаш . Па после на психијатрија. Па после кај мене.Јас гледам секој ден убавини од корпорации и бизнис
Оди на очно тогаш . Па после на психијатрија. Па после кај мене.Јас гледам секој ден убавини од корпорации и бизнис
Јас гледам факти и се окулу мене. Ти незнам што гледаш.Оди на очно тогаш . Па после на психијатрија. Па после кај мене.
da, rusite... treba i valjda si go resile toa.Смешно. Русите под тој изговор пратиле милиони на гулаг.
Ништо друго освен опресија. Или сега ќе кажеш дека закон за цигарите на нивните долни соседи не е смешен и фашистички ?
Факти? Дишеш потруен воздух, потруена храна и вода, возиш неисправно возило, работиш со саботиран алат, спиеш на кревет полн со болви , посташ податоци онлајн што ги прават пари додека другите се полнат полнат со пари на твојата наивнос.Јас гледам факти и се окулу мене. Ти незнам што гледаш.
Спутник има уште лани март негде поднесено документација за признавање во ЕУ, ЕУ се уште ја нема признаено. Истата работа е со Австралија. Навистина не знам што е толку тешко да се сфати дека западните држави тераат дискриминаторна политика.За да биде признаена треба тој што ја произведува да достави апликација за истото со документација, тест фази итн. Спутник ова го нема направено ниту во ЕУ (освен одделно во некои држави како Унгарија), верувам ниту во Австралија. Колку тешко е ова да се сфати?
Sieg heil!Sieg heil! Sieg heil!da, rusite... treba i valjda si go resile toa.
ovde kutija cigari e $50. da e do mene bi bila $500.
Работам на Делл лапотоп и Гогле броусер јадев храна од пари од бизниот. Живеам во стан произведен од бизнис. Да не е бизнот до сега би биле сите мртви. Секој лек што сме го пиеле е за профит произведен а без него би биле мртви до сега едно 10 пати.Факти? Дишеш потруен воздух, потруена храна и вода, возиш неисправно возило, работиш со саботиран алат, спиеш на кревет полн со болви , посташ податоци онлајн што ги прават пари додека другите се полнат полнат со пари на твојата наивнос.
Ја знам кој е ТОЧНО твојот проблем, ова не ти е ново, исти гомнарии се изнакажа пред 2 години.
Точно, но и законот не е лишан од критика. Зошто толку беше напаѓана забраната за жените да спортуваат во Авганистан? Суверена држава со закони. Или каменувањето, сечењето на раце или фрлањето од кров на педерите во одредени арапски држави! Gesetz ist Gеsetz, и сувереноста е загарантирана, државата може да си носи какви сака правила и закони, но и да се соочи со меѓународните реперкусии. Но тоа не ми забранува на мене критика на тој систем и право. Отвори го подфорумот Свет, подфорумот Историја или темата Woke. Буквално сѐ може да биде предмет на критика.Секој закон е политички, пак мора да се почитува. Документот очигледно не му е прифатен имаат тие такво право го користат. Од правен аспект Австралија е во право колку и да викаме глупи се правилата или неисправни или што не знам.
ok znaeme deka si fasist...Sieg heil!Sieg heil! Sieg heil!
No measte please!Работам на Делл лапотоп и Гогле броусер јадев храна од пари од бизниот. Живеам во стан произведен од бизнис. Да не е бизнот до сега би биле сите мртви. Секој лек што сме го пиеле е за профит произведен а без него би биле мртви до сега едно 10 пати.
Ја сум про слободен избор, фклучуваји и самоповредување и двобој, безразлика на социјален статус.ok znaeme deka si fasist...
prvo ne mislis deka rusite treba da si gi resat problemite u rusija.
vtoro ocigledno si za prodazba na stetni i otrovni produkti pod prevezot demonkratija.
Живот во лаги и делузии е исто живот секој си бира како да живее ама тоа не ги менува фактите и физичката реалност. Тоа на кратко е случајот со Ноле.No measte please!
Смртта понекогаш е милост...
Ignorance is bliss...not an excuseЖивот во лаги и делузии е исто живот секој си бира како да живее ама тоа не ги менува фактите и физичката реалност. Тоа на кратко е случајот со Ноле.
super za tebe...i jas sum.No measte please!
Смртта понекогаш е милост...
Автоматски споено мислење:
Ја сум про слободен избор, фклучуваји и самоповредување и двобој, безразлика на социјален статус.
Јас сум за да се прифатат фактите и реалноста. Голем дел живеат во митови и фантазии незнам зошто точно ваљда да си покријата незнаење и неспособност...Целата Левица и Алт Рајт се базира на тоа.Ignorance is bliss...not an excuse
Toa е менталитет на догматичари. Без напор, без тешко нема напредок, само стагнација.
Забранети цигар, 500 евра..и потоа политичар ќе најдат со 3-4 картони кубанки. Исто и прохибицијата... важи ама само за сиромавите.nikoj ne e nad niv.
Факт е дека си роб и се помирил со тоа. Гуд деј. Бај Бај. Ја одбивам. Се друго е излишно.с сум за да се прифатат фактите и реалноста. Голем дел живеат во митови и фантазии незнам зошто точно ваљда да си покријата незнаење и неспособност...Целата Левица и Алт Рајт се базира на тоа.