јуху
па кај си ти ма........
шо си праиш?
се прашувам до каде те донесоа ветриштата на животот
поздравче
R
Razorblade Kiss
Договорено. Се гледаме во 6 :back:
R
Razorblade Kiss
Го пуштија?Секси. Епа слушај,може и денес бе претчувствувам дека повеќе ти одговара,ајде,одреди време,да се средам само(подразбира бањање нели) и тргаме. А може и утре,јас подоле објаснував за утре,пред школо.
Тофу а? Ќе се договориме со менаџерот за тоа.
Ај,што ден сме денеска ?
Ајде мор ајде,пабот се реновира така,па ајде домашна атмосферица,омилената моја ,тамам некои глупи писменки одложија,супер
Те очекувам кога сакаш,ќе јадеме што ти сакаш,ќе пиеме што ти сакаш,ќе правиме што сакаш. Ова го нема ни во најдобриот entourage на една селебрити
Ејјјј аватарот отвара ненормално ко паштета! Него, овдека е исто као кај вас, мање више, плус минус разлика у неметали и метали у ваздух шо да се праи, тоа е....него за први мај каде? Језда нова година не дое уше ама ај поздрави натака!
разбери го теленцето маленко е уште не разбире,лелееее ќе ме има на корицааааааа многу ми се допадна корицата и задната страна ама корицата со Гижо се думевме дали е кафена или црна основа,јас викам црна ако е на црна ептен е убаво...а ти оти не ми праташ туку он да ми праќа едвај чекам да ја имам со посвета и све :back::back::back::back::back::back::back::back: ТЕ САКАМ:back::back::back::back::back::back::back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.