Recent Content by Goddess of Chaos

 1. Goddess of Chaos

  the best thing since mescaline.

  the best thing since mescaline.
 2. Goddess of Chaos

  .Schmetterling:

  .Schmetterling:
 3. Goddess of Chaos

  Илуминати

  Мене само едно нешто ме интересира. Во врска со секој кој тврди дека некој трет или осми бил илуминат, како е тоа докажано? Сериозно ме интересира. Уствари уште едно. Зашто луѓето кои се опседнати со илуминатите целиот свој интерес на темата го насочуваат кон тоа кој све бил илуминат...
 4. Goddess of Chaos

  Велес

  Прееска случајно се свртев накај ридон и првпат видов.......АУ КОЛКУ ГОРИ !!!
 5. Goddess of Chaos

  Велес

  Ти најди ми цимерка, ја ќе ти најдам таков монструм. :D
 6. Goddess of Chaos

  Велес

  Женка ми треба, штета. :( Не бе, вкупно :icon_lol:
 7. Goddess of Chaos

  Велес

  Еј Велешани! Барам итно трета цимерка за стан во Карпош 1, кирија 210е со сметки освен за струја. Ако има таква овде или некој познава некој што познава некој што познава некоја, ве молам НЕКА ПИШЕ! :icon_mrgr:
 8. Goddess of Chaos

  Велес

  Васил и порано беше хит, ама за Економсково не знаев. Ето видиш :icon_lol:
 9. Goddess of Chaos

  Велес

  Да бе само у Блаже имало наркомани. :icon_lol:
 10. Goddess of Chaos

  Студирам психологија

  Ај некој нека ме информира вака предвреме што да очекувам од Изработка на тестови и Општа психопатологија? :vozbud: После тоооооооооооолку многу глупости што ги доживеавме со Николина, јас ете завршив на изборен кај неа, и иако сите мислат дека не сум при себе, ќе видат коа ќе станам мадафака...
 11. Goddess of Chaos

  Велес

  Велес е срцка.
 12. Goddess of Chaos

  Најдовте цимерки?

  Најдовте цимерки?
 13. Goddess of Chaos

  The badass avatar of the year!

  The badass avatar of the year!
 14. Goddess of Chaos

  Да не имаш глеано 3d rock from the Sun?

  Да не имаш глеано 3d rock from the Sun?
 15. Goddess of Chaos

  Еј па тоа си бил - ти! :)) Не знаев дека блогови могови воа ноа. Ми се свиѓа стилот. I'll keep...

  Еј па тоа си бил - ти! :)) Не знаев дека блогови могови воа ноа. Ми се свиѓа стилот. I'll keep me eye on ye.
На врв Bottom