Goran_Makedon
Поени од реакции
75

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • До каде работата со PokerStars? Терате или се откажавте?

    Аха и дали постои лесен начин членовите од PokerStars да си праќаат меѓусебно пораки? Позз!
    Goran_Makedon
    Goran_Makedon
    Brat nema nisto novo od tamu, go cekav bratot so nekoj sovet za sto ponatamu, uste go cuvam mejlot od niv. Nema nikakvi novi aktivnosti vo vrska so niv uste od togas. Ako imas nekoj idea ili plan kontaktiraj me.
    Eddie_rebel
    Eddie_rebel
    Да им се затрупа мејлот со протестни пораки: често одат по линија на помал отпор (не секогаш, ако се Грци тогаш...). Позз :)
    H
    Тебе ептен те снема... :)
    Goran_Makedon
    Goran_Makedon
    Kako si mi g-gice ?
    H
    HITCH
    ОДМОРЕНО!!! :), Вие млад господине?
    H
    Среќни празници! Оваа година да ти биде многу среќна и весела.

    H
    Абе сега почнува да се средуваат работите, периодот ми беше таков. Ќе одам во Струга деновиве малку да се одморам, ама уште не знма кога :)
    H
    :helou: ха ха ха да, жива здрава сум хах
    Не бев на одмор ме зезнаа. Требаше да идам у Дубровник. Средив се, ама се погоди требаше пасош да вадам нов. Отидов да се сликам и... ме зезнаа ми го зедоа и стариот и сега сум без пасош :kesa: планирам до Струга, не идам во Охрид оти не ги сакет Скопјанишчава, плус имам некои крвни врски со Струга, па да не испаднам предавник :pos: Ти како си? Што има ново кај тебе?

    Леле навистина ме снема :kesa: sorry ама малку имав некои проблемчиња сега е се малку растеретено :smir:
    Се бутка некако,некаде со сила,некаде со нешто друго :)))
    Кај тебе како е?
    Еве ме повторно на Кајгана , после едно неделниот бан од администраторите поради недостојното реагирање на провокациите од нашите ценети бугарски членови на кајгана. Како сте ми браќа Македонци ?
    Конкретно за ова нема ново. Ако се најдат заинтересирани потаму може да се напраи нешто слично за ЕУ или за некоја земја која не не признава под уставно име. Јас може да направам лого и да најдам дел од потребните мејл адреси.

    А општо за Македонија ко ќе имаш слободно време и ак имаш желба, земај прај блог и пишувај или преземај текстови за Македонија. Да го наполниме Интернетот со информации за Македонската вистина. Тоа е иницијатива на подолг пат, а околу технички дел увек сум расположен за помош :). Позз
    Здраво Горан. Види може да те интересира ова http://i-macedonian.blogspot.com/2010/06/un-say-macedonia.html
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom