ErT
Поени од реакции
265

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • МИ СТИГАНАЛА !! Само што се јавив на татко ми !!! Иде во пошта да ја земе, али ќе треба до четврток да чекам да ја играм, школo .... :)
    Дај боже да е така, али јас до петок треба и онака да чекам. Чекај, сакаш да ми кажеш дека Мики ја има Блек Опс !?!? До мене живее, ќе можеме по пола да ги купуваме новите мапи и да играме онлајн заедно, немора веќе со Срби да играм !!! До сега знам четворица Македонци што ја или ќе ја имаат Блек Опс :)
    Ах штета, еден другар од Хрватска ми кажа од таму зимал и многу било добро ...
    Чоек ај ако можеш преку некого да дознаеш за оваа страна http://www.game.co.uk/
    Колку пари е поштарина, дали стигаат игрите и тн. Има игри кои се поевтини од сендит, а и има многу кои доаѓаат со бонуси ако направиш пре ордер.
    Ја мислев дека кај мене нема Македонија пошто е амерички плејстејшнов,ама ги има Албанија,Бугарија итн а нас не нема..А кога купуваш нешто од продавницата таму со каква картичка плаќаш,не ти бараат ли картичка од земјата од која си регистриран?
    Ќе те аднам после,туку кога регистрирам јузер - нема опција Македонија,па се регистрирав еднаш као да сум од Америка, и еднаш као да сум од Бугарија..Кај сите ли е вака или само кај мене?
    Ти како си регистриран?
    здраво =) ..по потписот а и муабетиве што ги терате мислам дека доста се разбираш у конзоливе..ако имаш време да ми пишеш ми треба помош..имам нов xbox360 незнам кои податоци за него ти требаат или како иде тоа али оригиналите што ги купувам се многу скапи..дали може некако да се хакне за да купувам игри на пример до 200ден..или да симињам од нет..фала однапред =)
    Абе чоек, татко ми вчера ја провери картицата и има 3500ден на неа, толку имаше и пред да ја нарачам ΜοΗ, WTF ? Од поново да не треба да се обидам ?
    Абе ја дадов Uncharted на рдугар еден на недела дена, му реков да те адне па онлине да играте.Максут му е псн-то мислам. Он ми ја даде GOW3, играта е wooooow. Само крајот не ми се допаѓа многу, можеле подобар да го направат.
    Sry za dvoeniov post, me zezase internetot. A i btw ne gi dadov site :) Me zezna toj, mi pisa deka nemal tolku pari. Znaci uste ja imam Uncharted :vozbud: Samo battlefield i world cup ke gi prodadam.
    Ти кажав не сум на ПСН до петок. Кошарката беше супер али изгубија јбг :) Бетер лак некст тајм :):)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom