M
Поени од реакции
0

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Почни да слушаш Вајт Снејк и пушти коса која ќе ја миеш еднаш до двапати месечно. Тогаш ќе знаеш како му е на Гарфилд и зошто ти го праи тоа.

    А до тогаш, не ме спамирај на профил да го ебам, спијам во 1 наутро и ич неам намера да се занимавам со тоа кој што ти рекол или напишал. Ако имаш факти слободно постави ги па тука ти се форумџиите кои имаат разбирање да ти кажат дали си во право или не.

    Како и да е, јас сум модератор на Автомобилизам и мотоциклизам, и во времето на Христо Узунов најнапредна машина беше парната. Ако имаш некоја недоумица слободно контактирај ме ќе ти објаснам како функционира.

    За историја не ме бива. Се надевам дека не ме разбра што сакам да ти кажам.
    Не знам за што се работи и какво извинување бараш, ама ако е од највисоко ниво, малку си затаила што го бараш од мене: ниту знам за што се работи, ниту ме интересира, ниту па сум највисоко ниво на форумов.
    Поздрав.
    Јас не прочитав и дилитнав спамот, ама интересно ми е да ти пишам како и сите мои колеги.
    ВИКТОРЕ; АИДЕ, САМО УШТЕ ТИ ФАЛИШ.
    Imame oficijalen prevod na pismoto na makedonski koe e veke prevedeno, ne ni se potrebni bugarski izvori za da ne #koregiraat# vo niven interes.

    Nekako simptomaticno deluva nacinot na koj se vnese okolu tvojot pvr post na forumov koj e prilicno tendenciozen(istoriski).
    Пошо нели сум модератор за програмирање и програмски јазици, од моја гледна точка објаснение:
    - твојот пост стои во некоја торка во табелата posts во базата која се наоѓа на истиот сервер каде што стои и се извршува веб апликацијата forum.kajgana.com.
    - bit колоната deleted кај гореспомената торка е поставена на true.
    - при рендерирањето на страната, има еден услов кој вели:
    if (!post.deleted) {
    //render post
    }
    што значи дека избришаниот пост нема да биде прикажан.
    - вредноста на deleted во соодветната торка може да биде променета само со директен упад во база или од администратоски/модераторски пристап на страната во која ЈАС НЕ СУМ МОДЕРАТОР.

    Се надевам дека сум јасен. :)

    Благодарам.
    Здраво.
    Во ред е да тврдиш дека напишал на Бугарски јазик,но тој е Македонец кој живеел и дишел за Македонија.Постот неможам да го прочитам бидејќи е избришан,а верувам дека е со право ако има мотив за антимакедонска пропаганда.Гледам Бидиков го одговорил делот со навредите,да не се повторувам.
    Мое извинување можеш да добиеш,но внимавај за македонските херои.
    Генерално - не толерираме навреди кон членовите на редакцијата, без разлика дали станува збор за модератор или супер модератор или администратор.
    Прашањето го постави, ти одговори меродавен субјект и бидејќи одговорот не ти одговара сега сакаш на сила да добиеш друг одговор... Тоа не поминува, особено кога сега мене преку профил (изгледа незнаеш дека постои ПП) се обидува да ми разјасниш нешто што е веќе апсолвирано ...

    Дискусијава, може да продолжи само по ПП - иако псоред мене нема простор за дискутирање - одлуката е конечна и немаш право да ни кажуваш како да им наредиме да се однесуваат луѓето од редакција. Сепак ако имаш некој реален аргумент - презентирај го по ПП ќе биде земен во предвид ...

    П.С:
    Наредното тормозење по профили ќе го санкционирам!
    Би те замолил/а да не ми пишуваш глупости на профил. Нити знам кој/а си, ниту пак сум вклучен во твоите дискусии. Научи се на малку култура.
    На сите модератори им го прати ова? Море, лобирање :))))))))))))))))))))))))

    Добредојде на Кајгана. Почитувај ги правилата на форумот, цени ги одговорните лица во него, и однесувај се кон сите со почит.

    Можеби да го замолеше (наместо да БАРАШЕ) одговорниот модератор, ќе добиеше одговор.

    Во иднина... не ги злоуботребувај приватните профили на мдоераторите, за да се пожалиш од некого. Имаш тема. Што ќе ти одговорат таму, тоа ќе биде.
    Здраво,

    не гледам каква врска има ова со мене (освен ако имаш пратено на многумина а јас сум еден од нив). Јас сум модератор на Филм и ТВ подфорумот, со Историја воопшто немам врска, а Гарфилд има повисок ранг од мене. Што значи, ако имаш некоја забелешка треба да се обратиш на администратор...

    Поздрав!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom