Srcee
Поени од реакции
3.496

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Wellcome! Многу е убаво чувство кога некој ќе ти искоментира: колку убави имиња! Не се давај... :smir:
    Да, за жал нема повеќе, Back To The Future се неповторливи. Плус го сметаат за најдобар Time-Travel филм на сите времиња, сите други имаат многу дупки...
    Добро те разбрав дека не ги сакаш. Мислев „и јас ги сакам“, како и другите што ги сакаат.

Овој не го сакам. На темата бев само јас да контрирам тогаш, инаку беше како фан-клуб на обожаватели на филмот :)
    :pos2:

Мојот омразен филм! :pos2:

Пост1.
    Пост2.

И тука заврши темата :pos:

Rain Man и Good Will Hunting и јас ги сакам, многу убави филмови ми се. Ама овој sucks big time, иронично, во насловот му пишува Убавина... :tapp:
    Американска убавина е одличен филм ..ретко се прават вакви филмови за релноста во Америка и општо со многу тамѕ теми..=) но сепак прашање на вкус
    С
    Да племе беше многу добар филм а читнав и дека сега 2009 бил снимен и шестиот дел.Штета кај нас престанаа да го емитуваат после првиот дел.Многу добар филм.
    Саркастичен бев, сфати така? Не дека имам нешто против 24 серијата, ја зедов за пример оти бибил самиот ја споредуваше поназад. Немам многу гледано од неа, не ми е по вкус жанрот. :smir:
    Сакаш да кажеш дека само првиот дел го гледаше од Back To The Future?

Под итно 2 и 3! :)

Вториот дел започнува од истата сцена каде што завршува првиот, а исто и третиот дел започнува каде што завршува вториот. На некој начин, тоа ти е еден филм кој трае 6 часа :)

Најдобро да ги изгледаш набрзина додека ти се свежи сеќавањата од првиот дел.

Во последно време се почесто ми погодуваш омилени филмови во рецензиите :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom