ada
Поени од реакции
566

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Се согласувам со дечкото под мене..

[под мене кој коментирал that is, не во буквална смисла]. :)
    N
    Добро...
    како можеше,
    да не кажеш дека денес ти е роденден?
    Просечно Ina(ss) (ме прсна од смеење:pos:)

Jaс не прашувам, знам дека си зафатена. И уживаш во тоа. :pipi2:
    ada za badijala se macis da me ubeduvas,jas ti kazuvam ako sakas i kladba ke stavime, dojdi koga sakas i donesi bilo koja drugarka(samo da ne e enormno debela),i ke ja sredam ,ke nema ni malku celulit,...ne go razbiras body bildingot i fitnesot,toa e splet na mnogu nauki,a ne samo sport,i pokazuva rezultati...i ne sporeduvaj spusteni gradi,celulit i sl. so beleg od operacija...,znaes li sto se pektoralisi,i gluteusi?:)
    u could at least read my psychoanalysis and criticize it....
    Па нема приемен, доволна беше матурата нели :D Утре ќе биде пријавувањето, па тек после и упишувањето, куп административно замарање... Али сфатив дека можда пораснав, ебаго. Јесда знам, "луѓето растат цел живот..." :D
    ада, можеш да ми ја преименуваш темата..

ја крстив Донесување одлуки..

ама некако поубоо ми лежи, Носење погрешни одлуки... или само Погрешни одлуки...
    или евентуално наслов по твој избор

тенкс :smir:
    i sto ke kazes na toa deka ova(koe ti go kaza) za body bildingot i fitnesot voopsto ne pretstavuva nikakov problem.pa jas veke poveke od 14 godini resavam takvi problemi.za se posstojat vezbi za zateganje,bukvalno za se.ova ti sto go kazuvas za mene e najmal problem da go resam,vo body fitnesot ima mnoooooooogu poteski problematiki za resavanje,samo treba volja vreme i se razbira pari.pozz:)
    Ada aj ako sakas ke te zamolam da mi objasnis koi se tie;Врзни влакна во ткивото кои НЕ се регенириаат?
    malku sum laik po ovaa rabota pa me interesira :)
    Реков 'читам', до 70 стр. сум. Делот со дисциплината го поминав, интересни причинско-последични ствари околу влијанието на родителите. После, чувството на лична вредност поврзано со ценењето на времето што го поседуваме... Бтв се гордеам со фактот што секад шлагот сум го оставала на крај, ебаго. :)

Специјално се упишав у градската библиотека да ти кажам право, али само на српски се наоѓаат, што е безвезе, зошто кога се чита нешто сериозно треба целосно да се сфати, а за да се сфати целосно треба да е на мајчин. Батти, градска библиотека е. Така да, купена ми е од книжара Три од страна на една форумска фаца која ја познаваш:) Вака личи ко да е женско, ах. Ама не е.
    Мислам дека ја немаше таа што ја спомнуваш сеа, така што ќе си ја побараш у книжара.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom