Драга Кајгана (виртуелен дневник)

C

CoolIris

Гостин
Драга,

Ко што гел за туширање може да ми го направи денот, ништо друго :rolleyes:. Цел ден сортирав книги, се расправав со статистики...и сега, мислам дека ќе се испијанам од интензивниот мирис на белите цветови. П р е д о б а р feeling :rolleyes: .
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Колку си очаен на левел од 1 до да купиш маичка од македонски тик токер ''ѕвезди'' со натпис кај си бе брат,удар,или од она детето со аутизам или Rich Piana за сиромашни кај што има лого на светски познат бренд.

Пс:Многу луѓе ми пиша дека кај и да искочеле на кафе,кафана,концерт,прошетка низ централното грдаско подрачје гледале маици со моето лого whatto хахаха луѓе фала ви на подршката вие да не бевте ќе бев некој вака сум Mr. Nobody,и сум пресреќен наскоро ќе правам и meetup со мојте фанови.

Пс 2:Мала увертира ќе правам,и маски брендот се шири,спектарот на можности е голем колку дрисла:love:

Пс 3:Ќе ве информирам благовремено не ми пишувајте не можам да постигнам да вратам на сите:(
 

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.405
Поени од реакции
29.797
Прогноза сонце.....а облачно. Врска немаат за прогнозирање, дали опремата на УХМР им е стара или кадарот е тапа....поима немам.
Ова е тој период од годинава што воопшто не го сакам, кога на летото му се ближи крајот и започнува се попроменливо време. Едноставно нагли промени сонце/облак, топло/ладно не ми пријаат.....ми паѓа притисокот и се ми е изреметено. Така денес, се ми е наопачки.....убаво наспан, а уморен.
Па како за беља еден куп работа денес, вчера половично работев....па си реков денес да надокнадам....ама времево ме изремети. Е сега ќе го кркам стапот, очи треба да извадам пред монитор за два дена. Тоа е.....сега на пауза ќе си купам кока-кола, ќе си сварам зелен чај, подоцна во текот на денот ќе си направам пак уште едно кафе, кисела вода до мене......и ќе го регулирам притисокот за да можам да програмирам.
 

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.702
Поени од реакции
19.749
Драга,

Школска година почна денес, од дома сите од своја соба, место во училиште со другарите, дома со мама и тато... не требаше вака деца треба со деца у школо, ни навидум не наликува на почеток на школска година, зум видео замени училници..
Срцето ми се кине за големата, последна година во средно, место еуфорија, страв дали за последен пат ќе отидат на школо да се поздрават со другарите и професорите.. а матура, а слики .... :place::(
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.489
Поени од реакции
16.137
Драга

Не се многу секирам за туѓи животи, ама за вакви дијаболи посилно е од мене. Замисли имаш многу пари, можеш што сакаш да работиш во животот и ти одбираш да тренираш бокс. Ок, боксот е благороден спорт и немам ништо против него. Ама замисли да се натпреваруваш со рандом ликови кои немаат веројатно ни во сала влезено да вежбаат, па уште се и неколку "броја" помали од тебе. Тоа ми е исто како да се договориш со некој другар да го "истепаш" пред некоја девојка, за да и докажеш дека си силен. Е така гледам и на овој пример.

 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.433
Поени од реакции
19.635
Драа

Жими сфе мноо добри коктели прау.Сфе под конац декорација фршти,амбиент дизи дип хаус...
Зшто?
За да ги убиеф од сликање по пола саат,да се стопи и лед и сфе,да се изгуби поента на коктел.
Стфарно не ми е јасна потреба да се фалиш по инста и фејс што пиеш еј.
Среќа па неам тија глупости за да глеам и тамо колко сфе е вау и хепи, а устфари само седиф ќутиф и сликаф.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.967
Поени од реакции
35.600
Кеј, се хранам поздраво од било кога во моите 29 години. Али, бубрежна жлезда давам за еден од најмрсните сочни хамбургери какви шо има само во Македонија. Да тече кечап и мајонез од страните, и сакајки да го лижнам да ја соберам и хартијата. Со плескавица што прска холестерол левел 84 годишен дедо, со помфрит средно испржен од кој испарува оргазам, и средно исечкан кромид за шмек.

Јебеш институционално, здравствено и финансиски средени држави, кога немаат добар хамбургер. За пица да не правам муабет, во првата прилика сексуално ќе општам со македонска капричиоза. :love::love::love:
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.960
Поени од реакции
17.758
Пред некоја недела се заебавале другарите у Македонија со еден од моите најдобри другари(на времето) на кого сум му помогнал на секој начин. Почнале да го дупат као сум почнал да учам овде за шеф, како сме планирале со брат ми да отвараме бизниси по Македонија. Зошто не комуницирам со него често, веќе одамна овој паднал на форава, почнал да ме пцуе мене, па нацијата, па се по ред. Јбг појјако беше од мене, мораше да му пишам демек онака, чекав да помине некој ден-два и му пивувам сега као демек шо мисли он за ова, зошто он работи баш во тој дел, дали вреди да се отвара или пак не. И еве го како 15 минути пишува без престан, ме разубедува како е тоа најлош потег. Не знам дали да му кажам за ова со "станување" на шеф, може на душа ќе го носам.

Не знам, ваљда дпмне, треба и овие НЕ да ги избрише од името, национално единство со ваква стока не се прави.
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.656
Поени од реакции
34.947
На моменти се осеќам нешто налик на ова со мали модификации:
I live in a shitty country, which was supposed to be temporary. I work at a job which was also supposed to be temporary, until I figured out.. what I really wanted to do with my life, which apparently is nothing. Even I had the self-discipline to floss daily, I've had four root canals. Four! I’m going to be one of those losers who ends up on his deathbed saying, “Where’d my life go?”
Укочен сум целиот, до пред некој ден не можев ни да јадам асално, сега почнав некои вегетаријански глупости и овесни трици, имам почнато неколку фронтови и короната ме направи пепел на секое поле...вака ми иди во моментов:
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.668
Поени од реакции
4.397
ДК

Првпат за луѓе што не ги познавам ми потекоа солзи. Да ти убијат маж и бебе или син и внуче и да ти речат 2 години условна казна :yid::yid::yid:

Ама битно дечково од Велес за 100 ќебапи три години лежи. И на овој му текнало фраер да испадне да признае али излеа немал пари да и купи поклон на судијката па морал да лежи.


П.С Околу 6 месеци имам возачка и можам слободно да кажам дивјаци како нас не се автомобил да им дадеш.
 
Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.433
Поени од реакции
19.635
Хепи брдеј Фреди ХаГе Меркјури.Ти си жива легенда,уметник,чемпион,плејбој,фраер.Ти никад нема да умреш у музички сфет.

ps. Дали си знала Драа дека Фреди е роден у Занзибар?

 
Член од
22 јули 2011
Мислења
1.010
Поени од реакции
1.129
Ситуација во која самиот бев присутен во Четвртокот.

Се возиме во трактор, и надолу се спуштаме низ асфалтиран пат со тракторот и забележуваме како млада жена си турка количка со бебе, и нормално ние и жената на 50-тина метри оддалеченост од нас не забележува и се трга малку настрана жената со количката и ние секако се тргнуваме настрана со тракторот.

Кога одеднаш звук како молња и грмотевица слушаме, а тоа е бесно авто марка бмв од спротивна страна со огромна брзина помина и покрај младата жена со количката и покрај нас со тракторот.

Кога ја поминавме безбедно жената, погледнав како жената во правец на тие дивјаците со бмв се дере и веројатно колне кон тие дивјаците во бесното бмв.


Ама тоа е, дивјаци убиваат со бесни коли народ и поминуваат со условни казни.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom