Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Топ, со среќа!
Автоматски споено мислење:

Attachments

• IMG_8227.png
    IMG_8227.png
    1,9 MB · Прегледи: 12
Последно уредено:
На Језус многу малку му извадиле требаше барем 15м какви просеци ги шитнаа за 50+м за овај 10м се премалку.
Мартинели рекордна продажба на клубот а и сумата е прифатлива се најдобро во новиот клуб.Се надевам ова значи ќе донесат барем уште еден во нападот со оглед дека 2 си одат во краток период.

Хммм, огромно фала за Жесус, Мартинели и Тросард ама некако танки остануваме на крила/напад...

Цолис, Сака, Нони и Езе... дури и да планира Нванери или потенцијално Дауман/Скели да ги ротира на крила по некогаш пак некако тенко ми делува...2 повреди и се у курац отиде

Дополнително ептен залетани по Алварез, се надевам дека нема Џоко да оди како трампа

Жесус, Нелсон, Виеира..полека се чисти тоа што нема да се користи во новата сезона.
Е сега ни треба уште една замена Мартинели и топ сме, квалитетен напаѓач тешко дека ќе земеме, така да Хавертц, Ѓокереш и по потреба златниот Мерино.
Да се молиме само дека Одегард и Сака ќе имаат подобра сезона од лани.

Му ги смикнаа гаќите на Берта летово, братот за сите се ценка за на крај да остане со Малик Фофана за 40м.

Му ги смикнаа гаќите на Берта летово, братот за сите се ценка за на крај да остане со Малик Фофана за 40м.
10 gola vo izminative 3 sezoni vo mizernoto francusko prvenstvo... podobro nikoj neka ne zemaat nego da zakacime deadwood i da ne mojme da go shitnime ni za pola cena...

Огромен талент е Фофана и ќе направеше добра кариера да не беа повредите

Ова е од пред некој месец кога се поврзуваше со Ливерпул

..Malick Fofana basically showed us all we needed to see last season, & with 2y left on his deal seemed a natural fit. But this issue with surgical material found in his ankle isn’t going away, & he hasn’t managed more than 15 mins in about 7 months.

Ова е од сега
Arsenal target Fofana - the surgeon who operated on him in Nov might’ve F’d his entire career.

He left plates & screws in Fofana’s ankle that caused him chronic pain. Injections didnt work, so he had them taken out in March. But pain still persists.

37 mins football in 9 months

Нападот ни беше најслаба алка лани, а оваа година ни е дупло послаб. Плус гледам Џоко 0 минути у овие 2 утакмици, ја имаат спукано јако очигледно.

Нападот ни беше најслаба алка лани, а оваа година ни е дупло послаб. Плус гледам Џоко 0 минути у овие 2 утакмици, ја имаат спукано јако очигледно.
Pa neznam stvarno so mislat so gi davame i Trossard i Martinelli vo ist transfer period. Deneska Martinelli ke bese izmislen za kontra vo vtorovo i plus so ke se iznatrcase i ke pokrivase vo defanziva.
Eze pokazuva deka ne e krilo, pri umorna odbrana od villa, osven pred asistencijata za golot ne napravi niso.
A za Gyoko me cudi, so ne go stavi posledni 15 min, osven ako se raboti za transfer pa da ne rizikuva za negova povreda ili pa fetish ima Cela sredina so ja zameni deneska.

Нема ништо на повидок за дедлајн деј. Искрено и не треба panic buy да правиме. Што се купи се купи...здравје на зима ќе пополнуваме дупки. Кој се клади дека на зима топ приоритет ќе би биде десен бек?:icon_lol:

Калафиори потенцијално лево крило, новиот Бејл, ајмоооооо
Нападов побавен од лани и така мочана контра не знаевме да направиме, сезонава ич.

Најслабата карика лани ни беше нападот, затоа продадиме 3ца од нападот а потпишаме само 1 играч и тиа без премиер лигашко искуство кое се види на мечот со Вила.
Нека ни е господ на помош да ги чува играчите од повреди, а за пресисување секако ќе пресисат. :D
Очобол сезона 2 во најава :confused:

Последно уредено:

Да се надополнам ако лани се надевавме само на одбраната и средниот ред, годинава дупло ќе е тоа. Среќа средниот ред стварно го надоградивме со животното Бруно.

Се надевам дека Сака и Одегард ќе се фит цела сезона и дека Езе ќе биде добар на лево крило, пошто реално гркот и Езе се за таа позиција. Има често да гледаме ропачка средина кога ќе го вадиме Одегард од игра да одмори.

Ако има сериозна повреда на навалната линија искрено очекувам 150+ милиони фрлени на еден играч у јануари. Се надевам дека нема да се деси повреда/и.

ЛШ со овој напад тешко, останува да се надеваме. ПЛ можеме, мада Сити доста се појачаа. Зависи дали ќе склопат коцки, пошто имаат комплетно нова средина.

Premnogu labavo vlegoja za levo krilo na pazarov, so cenkanja za Rogers pa so chekanje na Vinicius i Alvarez da razmislat so ke praet so zivotot i za na kraj da pokrivame so igraci von pozicija...

Back
На врв Bottom