Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
А тоа што ќе му пропадне каналот и ќе нема што контент да вади ако Јунајтед ги тепаат и Вест Хем. Ја губи славата и релевантноста само поради некоја потенцијална победа против мртов Вест Хем. Не вреди некако. :toe:

Јас последен пат се имам стрижено уште Енрике кога беше тренер на Барса пред 10 години. :pos:

Досаден лик, барем да беше некоја интересна кладба.

Јас последен пат се имам стрижено уште Енрике кога беше тренер на Барса пред 10 години. :pos:

Досаден лик, барем да беше некоја интересна кладба.
И сега ја носиш у репче или имаш некоја ваква Фелаини грмушка на глава ?

Потенцијалниот шампион - Арсенал според мое субјективно мислење ќе биде најнеатрактивниот шампион во последните 22 години откако пратам Премиер лига. Тим без идентитет едноставно. 60% од победите им се ала Стоук сити победи со гол од прекин. Тим без атракција, без доминација без ништо буквално. 5 победи благодарение на мешаница и автогол. Тим што буквално на секој прекин прави по 30 фаули за да дојде до позиција и е толериран. Еден Лестер Сити имаше поатрактивна игра од нив. Буквално се очобол за гледање. И сега го чекам Милев да ми се качи на долнава ствар дека сум ретко лито и бледо типче, што само ќе биде доказ колку канцер ќе заживее низ светот со потенцијалната нивна титула проследена со една од најканцерогената фан база. Да богда Пеп и екипата се свампират и сите победи до крај ги нанижат и да го спасат светот од канцерот кој метастазира.

Како тоа најнеатрактивниот фудбал има најмногу дадени голови и најмалце примени, во лига на шампиони а и во премиер лига??? Нема потреба да ти се закачувам, сам си кажа дека си

Само допилнително го дометастазира канцерот. Те молам со 2-4 реченици објаснија атракцијата кај Арсенал сезонава.

А тоа што ќе му пропадне каналот и ќе нема што контент да вади ако Јунајтед ги тепаат и Вест Хем. Ја губи славата и релевантноста само поради некоја потенцијална победа против мртов Вест Хем. Не вреди некако. :toe:
Може после ќе зголеми на 10 утакмици без стрижење и бричење :toe:

Само допилнително го дометастазира канцерот. Те молам со 2-4 реченици објаснија атракцијата кај Арсенал сезонава.
ARSENAL 4-0 Atletico Madrid
Arsenal 3-1 Baern
Inter 1-3 Arsenal
Сите екипи во лига буквално му се бранат со сите 11 позади што дополнително му ги отежнува победите, ама ете сепак наоѓат начин да победат. Како ќе принудиш екипа на корна или на автогол ако не играиш константно на нивна половина? Братче муабет може до утре да си правиме, бројките на дадени и примени голови во ЛШ и Премиер лига не лажат. Биди ми поздравен, навивај си за твојата екипа

ARSENAL 4-0 Atletico Madrid
Arsenal 3-1 Baern
Inter 1-3 Arsenal
Сите екипи во лига буквално му се бранат со сите 11 позади што дополнително му ги отежнува победите, ама ете сепак наоѓат начин да победат. Како ќе принудиш екипа на корна или на автогол ако не играиш константно на нивна половина? Братче муабет може до утре да си правиме, бројките на дадени и примени голови во ЛШ и Премиер лига не лажат. Биди ми поздравен, навивај си за твојата екипа
images (4).jpeg

Премногу 'рвање на прекин ви дозволуваат судиите и тоа е нешто ШТО НЕ СМЕЕ ДА ПОМИНЕ НЕЗАБЕЛЕЖАНО.

Јбг, трофеј после 22 сезони пауза е доста добар кликбејт наслов и наслов што ќе продава причи и весници...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom