Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си обезбедивме опстанок за друго ќе видиме.Катастрофалниот Јунајтед е на 3 бода од второ место![]()

И сега ја носиш у репче или имаш некоја ваква Фелаини грмушка на глава ?Јас последен пат се имам стрижено уште Енрике кога беше тренер на Барса пред 10 години.
Досаден лик, барем да беше некоја интересна кладба.
Или е ќелав ко пума.И сега ја носиш у репче или имаш некоја ваква Фелаини грмушка на глава ?
Ako ti e ladno, upali klima?Добро бе, колку ретки и... ве има?
Ќелав е како Џеј Рамадановски. Е дали е црн како него не знам.И сега ја носиш у репче или имаш некоја ваква Фелаини грмушка на глава ?
Може после ќе зголеми на 10 утакмици без стрижење и бричењеА тоа што ќе му пропадне каналот и ќе нема што контент да вади ако Јунајтед ги тепаат и Вест Хем. Ја губи славата и релевантноста само поради некоја потенцијална победа против мртов Вест Хем. Не вреди некако.![]()

ARSENAL 4-0 Atletico MadridСамо допилнително го дометастазира канцерот. Те молам со 2-4 реченици објаснија атракцијата кај Арсенал сезонава.
ARSENAL 4-0 Atletico Madrid
Arsenal 3-1 Baern
Inter 1-3 Arsenal
Сите екипи во лига буквално му се бранат со сите 11 позади што дополнително му ги отежнува победите, ама ете сепак наоѓат начин да победат. Како ќе принудиш екипа на корна или на автогол ако не играиш константно на нивна половина? Братче муабет може до утре да си правиме, бројките на дадени и примени голови во ЛШ и Премиер лига не лажат. Биди ми поздравен, навивај си за твојата екипа