Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Другари, на српскана телевизија "Прва 1 " има некој драпалник од дебатна емисија каде што пичондрава изиграва стручњак за Русија, Кина, Сад, Трамп, Путин, Си Џи Пинг. ...
Од авион се гледа дека оваа е една од тие "све што ебете не вработувајте на јавни функции".

Најмалку што очекувам од вас е барем нејзино име и презиме надополнето со линк од барем една социјална мрежа.
Ја барам чисто да и објаснам некои политички ставови.
20260129_102200.jpg20260129_102228.jpg

Другари, на српскана телевизија "Прва 1 " има некој драпалник од дебатна емисија каде што пичондрава изиграва стручњак за Русија, Кина, Сад, Трамп, Путин, Си Џи Пинг. ...
Од авион се гледа дека оваа е една од тие "све што ебете не вработувајте на јавни функции".

Најмалку што очекувам од вас е барем нејзино име и презиме надополнето со линк од барем една социјална мрежа.
Прегледај го приврзокот 468088Прегледај го приврзокот 468089
Biljana Shahrimanjan Obradovic.
Гледај каква другарка сум, барав на youtube за тебе, за да можеш политички да се докажуваш.

Прегледај го приврзокот 468088Прегледај го приврзокот 468089
Таа е таа штикла чизма(курвинска) од доцни 2000ти години

Biljana Shahrimanjan Obradovic.
Гледај каква другарка сум, барав на youtube за тебе, за да можеш политички да се докажуваш.
Навистина најмалце од тебе очекував да ја најдеш :pos: :pos: :pos:
На Византиецон повеќе шанси му давав.
Немам зборови и не знам како да ти се заблагодарам.
Ако имаш идеја, желба или потреба пиши у ПП. :smirce:

Навистина најмалце од тебе очекував да ја најдеш :pos: :pos: :pos:
На Византиецон повеќе шанси му давав.
Немам зборови и не знам како да ти се заблагодарам.
Ако имаш идеја, желба или потреба пиши у ПП. :smirce:
разузнавач ми е тајна специјалност

Желба и потреба немам, чисто за меракот политички да се докажуваш ти ја најдов. Уживај :D

Евгенија Трифуновска, ја коментиравме доста во последните неколку страни.
Ok, gasam internet... 3 minuti go manijacev devojcevo na google i sum ljubomoren na slon i na konj, dosta e za denes....
Има нова видео реклама за Моцарт, човек би бил навистина искушен да све прокоцка ако шепне нешто меко на увце. Проверете сами на инста и имајте убав викенд.

IMG_1116.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom