Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.415
- Поени од реакции
- 19.945
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Biljana Shahrimanjan Obradovic.Другари, на српскана телевизија "Прва 1 " има некој драпалник од дебатна емисија каде што пичондрава изиграва стручњак за Русија, Кина, Сад, Трамп, Путин, Си Џи Пинг. ...
Од авион се гледа дека оваа е една од тие "све што ебете не вработувајте на јавни функции".
Најмалку што очекувам од вас е барем нејзино име и презиме надополнето со линк од барем една социјална мрежа.
Ја барам чисто да и објаснам некои политички ставови.
Прегледај го приврзокот 468088Прегледај го приврзокот 468089
Таа е таа штикла чизма(курвинска) од доцни 2000ти годиниДругари, на српскана телевизија "Прва 1 " има некој драпалник од дебатна емисија каде што пичондрава изиграва стручњак за Русија, Кина, Сад, Трамп, Путин, Си Џи Пинг. ...
Од авион се гледа дека оваа е една од тие "све што ебете не вработувајте на јавни функции".
Најмалку што очекувам од вас е барем нејзино име и презиме надополнето со линк од барем една социјална мрежа.
Ја барам чисто да и објаснам некои политички ставови.
Прегледај го приврзокот 468088Прегледај го приврзокот 468089
Навистина најмалце од тебе очекував да ја најдешBiljana Shahrimanjan Obradovic.
Гледај каква другарка сум, барав на youtube за тебе, за да можеш политички да се докажуваш.

разузнавач ми е тајна специјалностНавистина најмалце од тебе очекував да ја најдеш![]()
![]()
На Византиецон повеќе шанси му давав.
Немам зборови и не знам како да ти се заблагодарам.
Ако имаш идеја, желба или потреба пиши у ПП.![]()

Ach go ispusti sega!Biljana Shahrimanjan Obradovic.
Гледај каква другарка сум, барав на youtube за тебе, за да можеш политички да се докажуваш.
Евгенија Трифуновска, ја коментиравме доста во последните неколку страни.
Има нова видео реклама за Моцарт, човек би бил навистина искушен да све прокоцка ако шепне нешто меко на увце. Проверете сами на инста и имајте убав викенд.Ok, gasam internet... 3 minuti go manijacev devojcevo na google i sum ljubomoren na slon i na konj, dosta e za denes....

Mislam deka ke stanam kako Magick Mike za Viki sto e .... Ovaa devojka e sovrsena....Има нова видео реклама за Моцарт, човек би бил навистина искушен да све прокоцка ако шепне нешто меко на увце. Проверете сами на инста и имајте убав викенд.
Прегледај го приврзокот 468927