Darling
High Value
Остајте ја женската перцепција, Џејкоб Елорди, Хенри Кавил се познати поради женска перцепција.А женската перцепција падна на Лупита Нионго![]()
Еј од Моника Белучи на Сидни Свини... комедија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остајте ја женската перцепција, Џејкоб Елорди, Хенри Кавил се познати поради женска перцепција.А женската перцепција падна на Лупита Нионго![]()
Остајте ја женската перцепција, Џејкоб Елорди, Хенри Кавил се познати поради женска перцепција.
Еј од Моника Белучи на Сидни Свини... комедија.
Ако е сексот контроверзен, тогаш да му веруваш на Јанко. Ова - причина за прераната смрт на Кјубрик е чиста глупост.
Инаку, препорака од мене, пред или по филмот да ја прочиташ Новела за сонот од Артур Шницлер. Можеш и да ја симнеш онлајн, тука: https://okno.mk/sites/default/files/010-Novela-za-sonot.pdf

Не е на Кјубрик, и не е оригинал, туку преработка на шпански филм (и тој можеш да го гледаш ако сакаш), ама мене многу убав и многу сличен филм со Eyes Wide Shut ми е Vanilla Sky, исто со Том Круз. Многу слична тема, можат да се прават многу паралели и многу јака симболика има. Ако го немаш гледано, ти го препорачувам. Шпанскиот се вика Abre Los Ojos (Отвори ги очите) на Алехандро Аменабар. Куриозитет е што Пенелопе Круз е главна улога и во двата филма.Предобар филм. Нема врска со контроверзност, Јанко најверојатно ебел првпат на 32 години и затоа му е табу.
За музиката би им дал оскар.![]()
Не ја препознавам на прва оваа.Не зезај:
Мене од еурокремот белото ми е омилено, ама овде и црното со дласт би го јадел.

Хали Бери:
Ја споменав, но како релик од минатото. Во кино вчера ја имаше на еден трејлер во акционен филм. Ја немам видено доста време. Сепак, не се осеќаш без многу избор?Ја видов и Хали Бели по листиве и како за 87 години не е лоша, она секако во прајмот беше вредна за титулата.

Гледај го Dogville на Ларс вон Триер, артистичко ремек дело.Цицките на Свини дури може да се каже оти и се проклетие кога се земаат за прос кога станува збор за изборот за убавина. Сите мислат дека мажите ја фаворизираат заради тоа а нема веза. Барем не од моја перспектива.
Женската е фатална, има харизма и очи што можеш буквално на прв поглед да се заљубиш. Начинот на кој што зборува, гестикулација со рацете, начинот на кој што гледа во маж кога треба да одглуми чувства ... дефиниција за феме фатале. Нека е рамна и како даска пак ќе ми биде подеднакво убава.
Последна глумица ваква ми беше Аманда Сејфрид или Сајфрид како и да и е презимето, а она не е ни приближно згодна како Свини.
Автоматски споено мислење:
Предобар филм. Нема врска со контроверзност, Јанко најверојатно ебел првпат на 32 години и затоа му е табу.
Ќе те отера во пичку матер ако го пушти.Гледај го Dogville на Ларс вон Триер, артистичко ремек дело.
Романска молитва пуштена обратно.Цицките на Свини дури може да се каже оти и се проклетие кога се земаат за прос кога станува збор за изборот за убавина. Сите мислат дека мажите ја фаворизираат заради тоа а нема веза. Барем не од моја перспектива.
Женската е фатална, има харизма и очи што можеш буквално на прв поглед да се заљубиш. Начинот на кој што зборува, гестикулација со рацете, начинот на кој што гледа во маж кога треба да одглуми чувства ... дефиниција за феме фатале. Нека е рамна и како даска пак ќе ми биде подеднакво убава.
Последна глумица ваква ми беше Аманда Сејфрид или Сајфрид како и да и е презимето, а она не е ни приближно згодна како Свини.
Автоматски споено мислење:
Предобар филм. Нема врска со контроверзност, Јанко најверојатно ебел првпат на 32 години и затоа му е табу.
Не зезај:
Прегледај го приврзокот 468536
Мене од еурокремот белото ми е омилено, ама овде и црното со дласт би го јадел.
Хали Бери:
Прегледај го приврзокот 468537

Ги имаш Сидни Свини и Аманда Сејфрид во трилер, what can go wrong?
Па изгледа многу нешта.
Не очекував дека филмов ќе биде Hallmark/Lifetime квалитет, али очигледно изгледот лаже.
Самиот факт дека книгата е преведена од 'Сакам Книги' требаше да ми биде доволен показател дека не може да се очекува ништо добро од филмов.
Филмов пати од лоши сценаристи (некои реплики беа out of place и без смисла), пати од лош кастинг и лоша глума со мумлање и изговарање зборови ради реда, колку да се земе хонорарче (ја обожавам Сидни Свини, а Аманда ми беше crush on first sight уште од Црвенкапа, ама улогиве не се за нив, а за Ендру и останатите споредни и да не зборам. Натуршчици да земеа ќе одглумеа нешто во филмов, луѓево како да ги зеле пред камера и им рекле: 'Act unnatural'), никогаш не сум видел филм во кој музиката била понепотребна од овде (пушташ cheesy ром-ком песни во трилер кај што треба да билдаш тензична атмосфера???) и крајнава сцена е ко да ќе чекаме нова франшиза на Одмаздници?! Are these people insane or what?
Оценава 3/5 чисто за плоттвистот што го подобри крајниот впечаток на филмот, инаку ќе беше 1.